Divize A

Moderator: Czech Moderators

palo
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by palo »

how is it possible like a team with such aggressiveness 82 82 81 85 82 84 83 82 84 82 86 do not take red cards ???????
:mrgreen:
Image
Ataner

Post by Ataner »

frankie_doparoma wrote: ps; naky pseudogratulace me vubec nezajimaj, nestojim o ne, strc si je treba do.... ;)
Nevim komu to bylo ale snad můžu poblahopřát.. :wink:
JPD - B.3
Bobr
Team Board Member

Post by Bobr »

né že bych byl škodolibej, ale pohled na dnešní prohru me_dinama mě zahřál u srdce;

sleduju vás tam nahoře pravidelně a držim palce všem :shock:
Tvaruzkynatvrdo - s 47 H.480; s 48 G.280; s 49 F.94; s 50 F.94; s 51 E.32; s 52 D.11; s 53 D.11; s 54 D.11; s 55 C.4
Top výkon - 141 - 2.12.2013
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

tomkycz: ja myslim ze ne, urcite ne v tyhle sezone, v lize
jak jsem psal uz pred startem, mam na devet zapasu delegovanejch rozhodcich co tak nak jdou (70+), ciste teoreticky statisticky by tech zapasu melo bejt 11.25
a to z tech zapasu mam po jednom s mantelem, s forestou a s masinou, kde bych se bez nich obesel

kdybych mel to stesti ze tech zapasu bych nemel min ale naopak vic a jeste vhodne rozlozeny na vhodny terminy a vhodny soupere a mel potom druhy stesti ze by se mi je darilo dohravat v 11ti, tak pak verim ze by to mohlo bejt zajimavy
tohle byl jen takovej vystrel do tmy (a na odvetu u nej mam 91rozhodciho, on ma fakt smulu :mrgreen: ), ted cekam zas sestup tabulkou dolu:)

jinak se mi stala jeste vtipnejsi vec, prisla mi taky vtipna pm od nej, ale protoze je to pm tak si ji necham pro sebe :p

ataner: ja myslim ze bylo zcela zrejmy pro koho to byl vzkaz. mel jsem bejt ticho a taktne to prejit mlcenim, lec bohuzel...
proste o gratulace typu - "si sice debil a preju ti tak maximalne kapavku, ale porazil si jeste o kousek vetsiho debila, tak ti gratuluju" - nestojim
za prvy neverim na mensi zla a za druhy neverim upripmnosti toho sdeleni
to je jako ve fotbale v cesku, kdyz nefandim slavyji v evrope tak je to prej spatne kvuli koeficientu, tady zadnej koeficient neni, tak nevim proc ty pretvarky.
samozrejmne si vazim kazdeho blahoprani a gratulce (i kdyz samozrejmne vim ze to bylo jen a pouze zapricineno tim koho jsem porazil a nicim jinym), ale proste o tamty pseudogratulcae nestojim, tak si je priste muze klidne odpustit.
ale strasne nerad bych zas vyvolal nakou srackoidni debatu o nicem a hlavne ne tady v tom threadu, tak kdyztak tlacharna, ale ja uz k tomu nemam vic co rict.

ps; jinak diky vsem, prislo mi i par pm, bych neveril ze jedna vyhra a dve tiskovky dokazou udelat takovy radosti, hehe:)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Mccgrady wrote:
frankie_doparoma wrote:tak se zadarilo a ja mam skalp aktualniho drzitele SP cupu :)

ps; naky pseudogratulace me vubec nezajimaj, nestojim o ne, strc si je treba do.... ;)
a jsem rad ze se splnil jeden z predsezonich tajnejch cilu, objevit se v naky pekny tiskovce :mrgreen:
Krásně jsi mu tu hru znechutil !!! to jsem rád obzvláště moc....

doufám,že je tak hrozně nasranej, že upustí od toho měnit na mě v úterý trenéra :idea:
Zajímavý dnešní výsledek

me_dinamo 1 - 1 Damned United /150:150/
červené karty 1-0 (79 min)

Né že bych me_dinamo měl oblibě, ale škoda té červené karty :-(
frankie_doparoma

rogiboys 2 - 1 FK Hash Rohatsko
145:144

tak jako tradicne kdyz mam horsi vykon tak o bod a znamena to prohru, sice jsem rad ze neztracim cas s remizama a bud vyhraju nebo prohraju /4-0-4/ ale obcas by se naka ta prohra mohla zmenit v remizu :twisted:
sexy kote

Post by sexy kote »

Mccgrady wrote:
Mccgrady wrote:
frankie_doparoma wrote:tak se zadarilo a ja mam skalp aktualniho drzitele SP cupu :)

ps; naky pseudogratulace me vubec nezajimaj, nestojim o ne, strc si je treba do.... ;)
a jsem rad ze se splnil jeden z predsezonich tajnejch cilu, objevit se v naky pekny tiskovce :mrgreen:
Krásně jsi mu tu hru znechutil !!! to jsem rád obzvláště moc....

doufám,že je tak hrozně nasranej, že upustí od toho měnit na mě v úterý trenéra :idea:
Zajímavý dnešní výsledek

Né že bych me_dinamo měl oblibě, ale škoda té červené karty :-(
Tak trenéra na tebe už měnit nebude :mrgreen:
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Zajímavý dnešní výsledek

Né že bych me_dinamo měl oblibě, ale škoda té červené karty :-([/quote]
Tak trenéra na tebe už měnit nebude :mrgreen:[/quote]

Když jsem včera přišel domu hodně nabořenej, tak jsem se na soccer hlásil hlavně proto, abych tuhle informaci zjistil :-)
- trenér je teda fuč, ale budou tam ještě obnovy smluv...kéž by to vypustil a nechal si to na jinej zápas :lol:
sexy kote

Post by sexy kote »

Nějaké smlouvy odnesl určitě Hernán cup, část hráčů odepsal, tak prostor na prodlužování velký určitě nebude 8)
tomkycz

Post by tomkycz »

tak uplynulý týden nepřinesl v našem týmu nic převratného. Bod ze hřiště ac mattt je pro nás spíše zisk než ztráta, s Meangreenem doma dle očekávání bez šance, U Mantela se body asi ztrácet nebudou ( někdo by tam však mohl mít problém co vydá na novou tiskovku 8) ), doma s VTK se výhra taky počítá. Takže s bodovým ziskem i umístěním v tabulce ( 6. místo ) panuje spokojenost. Před námi je černý týden... Začínáme u SPC Czech Tigers, doma odevzdáme body Damned utd., pak si doufejme spravíme chuť u Foresty a v pátek doma pohostíme Mccgradyho, doufejme, že jej uvítáme stále jako lídra divize !!!
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

tomkycz wrote:tak uplynulý týden nepřinesl v našem týmu nic převratného. Bod ze hřiště ac mattt je pro nás spíše zisk než ztráta, s Meangreenem doma dle očekávání bez šance, U Mantela se body asi ztrácet nebudou ( někdo by tam však mohl mít problém co vydá na novou tiskovku 8) ), doma s VTK se výhra taky počítá. Takže s bodovým ziskem i umístěním v tabulce ( 6. místo ) panuje spokojenost. Před námi je černý týden... Začínáme u SPC Czech Tigers, doma odevzdáme body Damned utd., pak si doufejme spravíme chuť u Foresty a v pátek doma pohostíme Mccgradyho, doufejme, že jej uvítáme stále jako lídra divize !!!
Chceš se napakovat na vstupném, že ? :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
kopeckar

Post by kopeckar »

Sokol Cejc wrote:
tomkycz wrote:tak uplynulý týden nepřinesl v našem týmu nic převratného. Bod ze hřiště ac mattt je pro nás spíše zisk než ztráta, s Meangreenem doma dle očekávání bez šance, U Mantela se body asi ztrácet nebudou ( někdo by tam však mohl mít problém co vydá na novou tiskovku 8) ), doma s VTK se výhra taky počítá. Takže s bodovým ziskem i umístěním v tabulce ( 6. místo ) panuje spokojenost. Před námi je černý týden... Začínáme u SPC Czech Tigers, doma odevzdáme body Damned utd., pak si doufejme spravíme chuť u Foresty a v pátek doma pohostíme Mccgradyho, doufejme, že jej uvítáme stále jako lídra divize !!!
Chceš se napakovat na vstupném, že ? :mrgreen:
Bude pršet, cejtím to v kostech. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
tomkycz

Post by tomkycz »

kopeckar wrote:
Sokol Cejc wrote: Chceš se napakovat na vstupném, že ? :mrgreen:
Bude pršet, cejtím to v kostech. :mrgreen:
Na Mccgradyho bude plno i v bouřce 8)
mantel

Post by mantel »

tomkycz wrote:....... U Mantela se body asi ztrácet nebudou ( někdo by tam však mohl mít problém co vydá na novou tiskovku 8) )........
Absolutně netuším, na co tím narážíš. :lol:
frankie_doparoma

haha, tak je na svete dalsi tiskovka
ale bohuzel jen v rumunstine a tak z ni nejsem moc moudrej, jen jedna pozitivni vec ze vim jak se rekne rumunsky hovno - cacat :mrgreen:
ale negativni je ze to slovo je pred nazvem myho tymu, tak jen doufam ze tim neoznacuje me, to by jsme kamaradi nebyli :twisted:

edit: nechal jsem mu v gb slusnou informativni a neurazejici zpravu
nejdriv jsem parafrazoval to jeho, "agresivite totala" is stupida totala
a pak jsem mu jen napsal ze vsechno neni random a ze pro vsechny plati stejne, tak v cem je problem?
ale hned mi ji smaznul

no tak pak jsem mu poslal peprnejsi pm, kdyz jinak nedal :twisted:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”