Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
how is it possible like a team with such aggressiveness 82 82 81 85 82 84 83 82 84 82 86 do not take red cards ???????

-
Nevim komu to bylo ale snad můžu poblahopřát..frankie_doparoma wrote: ps; naky pseudogratulace me vubec nezajimaj, nestojim o ne, strc si je treba do....![]()

JPD - B.3
né že bych byl škodolibej, ale pohled na dnešní prohru me_dinama mě zahřál u srdce;
sleduju vás tam nahoře pravidelně a držim palce všem
sleduju vás tam nahoře pravidelně a držim palce všem

Tvaruzkynatvrdo - s 47 H.480; s 48 G.280; s 49 F.94; s 50 F.94; s 51 E.32; s 52 D.11; s 53 D.11; s 54 D.11; s 55 C.4
Top výkon - 141 - 2.12.2013
Top výkon - 141 - 2.12.2013
-
tomkycz: ja myslim ze ne, urcite ne v tyhle sezone, v lize
jak jsem psal uz pred startem, mam na devet zapasu delegovanejch rozhodcich co tak nak jdou (70+), ciste teoreticky statisticky by tech zapasu melo bejt 11.25
a to z tech zapasu mam po jednom s mantelem, s forestou a s masinou, kde bych se bez nich obesel
kdybych mel to stesti ze tech zapasu bych nemel min ale naopak vic a jeste vhodne rozlozeny na vhodny terminy a vhodny soupere a mel potom druhy stesti ze by se mi je darilo dohravat v 11ti, tak pak verim ze by to mohlo bejt zajimavy
tohle byl jen takovej vystrel do tmy (a na odvetu u nej mam 91rozhodciho, on ma fakt smulu
), ted cekam zas sestup tabulkou dolu:)
jinak se mi stala jeste vtipnejsi vec, prisla mi taky vtipna pm od nej, ale protoze je to pm tak si ji necham pro sebe :p
ataner: ja myslim ze bylo zcela zrejmy pro koho to byl vzkaz. mel jsem bejt ticho a taktne to prejit mlcenim, lec bohuzel...
proste o gratulace typu - "si sice debil a preju ti tak maximalne kapavku, ale porazil si jeste o kousek vetsiho debila, tak ti gratuluju" - nestojim
za prvy neverim na mensi zla a za druhy neverim upripmnosti toho sdeleni
to je jako ve fotbale v cesku, kdyz nefandim slavyji v evrope tak je to prej spatne kvuli koeficientu, tady zadnej koeficient neni, tak nevim proc ty pretvarky.
samozrejmne si vazim kazdeho blahoprani a gratulce (i kdyz samozrejmne vim ze to bylo jen a pouze zapricineno tim koho jsem porazil a nicim jinym), ale proste o tamty pseudogratulcae nestojim, tak si je priste muze klidne odpustit.
ale strasne nerad bych zas vyvolal nakou srackoidni debatu o nicem a hlavne ne tady v tom threadu, tak kdyztak tlacharna, ale ja uz k tomu nemam vic co rict.
ps; jinak diky vsem, prislo mi i par pm, bych neveril ze jedna vyhra a dve tiskovky dokazou udelat takovy radosti, hehe:)
jak jsem psal uz pred startem, mam na devet zapasu delegovanejch rozhodcich co tak nak jdou (70+), ciste teoreticky statisticky by tech zapasu melo bejt 11.25
a to z tech zapasu mam po jednom s mantelem, s forestou a s masinou, kde bych se bez nich obesel
kdybych mel to stesti ze tech zapasu bych nemel min ale naopak vic a jeste vhodne rozlozeny na vhodny terminy a vhodny soupere a mel potom druhy stesti ze by se mi je darilo dohravat v 11ti, tak pak verim ze by to mohlo bejt zajimavy
tohle byl jen takovej vystrel do tmy (a na odvetu u nej mam 91rozhodciho, on ma fakt smulu

jinak se mi stala jeste vtipnejsi vec, prisla mi taky vtipna pm od nej, ale protoze je to pm tak si ji necham pro sebe :p
ataner: ja myslim ze bylo zcela zrejmy pro koho to byl vzkaz. mel jsem bejt ticho a taktne to prejit mlcenim, lec bohuzel...
proste o gratulace typu - "si sice debil a preju ti tak maximalne kapavku, ale porazil si jeste o kousek vetsiho debila, tak ti gratuluju" - nestojim
za prvy neverim na mensi zla a za druhy neverim upripmnosti toho sdeleni
to je jako ve fotbale v cesku, kdyz nefandim slavyji v evrope tak je to prej spatne kvuli koeficientu, tady zadnej koeficient neni, tak nevim proc ty pretvarky.
samozrejmne si vazim kazdeho blahoprani a gratulce (i kdyz samozrejmne vim ze to bylo jen a pouze zapricineno tim koho jsem porazil a nicim jinym), ale proste o tamty pseudogratulcae nestojim, tak si je priste muze klidne odpustit.
ale strasne nerad bych zas vyvolal nakou srackoidni debatu o nicem a hlavne ne tady v tom threadu, tak kdyztak tlacharna, ale ja uz k tomu nemam vic co rict.
ps; jinak diky vsem, prislo mi i par pm, bych neveril ze jedna vyhra a dve tiskovky dokazou udelat takovy radosti, hehe:)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Zajímavý dnešní výsledekMccgrady wrote:Krásně jsi mu tu hru znechutil !!! to jsem rád obzvláště moc....frankie_doparoma wrote:tak se zadarilo a ja mam skalp aktualniho drzitele SP cupu![]()
ps; naky pseudogratulace me vubec nezajimaj, nestojim o ne, strc si je treba do....![]()
a jsem rad ze se splnil jeden z predsezonich tajnejch cilu, objevit se v naky pekny tiskovce
doufám,že je tak hrozně nasranej, že upustí od toho měnit na mě v úterý trenéra
me_dinamo 1 - 1 Damned United /150:150/
červené karty 1-0 (79 min)
Né že bych me_dinamo měl oblibě, ale škoda té červené karty

-
rogiboys 2 - 1 FK Hash Rohatsko
145:144
tak jako tradicne kdyz mam horsi vykon tak o bod a znamena to prohru, sice jsem rad ze neztracim cas s remizama a bud vyhraju nebo prohraju /4-0-4/ ale obcas by se naka ta prohra mohla zmenit v remizu
145:144
tak jako tradicne kdyz mam horsi vykon tak o bod a znamena to prohru, sice jsem rad ze neztracim cas s remizama a bud vyhraju nebo prohraju /4-0-4/ ale obcas by se naka ta prohra mohla zmenit v remizu

Tak trenéra na tebe už měnit nebudeMccgrady wrote:Zajímavý dnešní výsledekMccgrady wrote:Krásně jsi mu tu hru znechutil !!! to jsem rád obzvláště moc....frankie_doparoma wrote:tak se zadarilo a ja mam skalp aktualniho drzitele SP cupu![]()
ps; naky pseudogratulace me vubec nezajimaj, nestojim o ne, strc si je treba do....![]()
a jsem rad ze se splnil jeden z predsezonich tajnejch cilu, objevit se v naky pekny tiskovce
doufám,že je tak hrozně nasranej, že upustí od toho měnit na mě v úterý trenéra

Zajímavý dnešní výsledek
[/quote]
Tak trenéra na tebe už měnit nebude
[/quote]
Když jsem včera přišel domu hodně nabořenej, tak jsem se na soccer hlásil hlavně proto, abych tuhle informaci zjistil
- trenér je teda fuč, ale budou tam ještě obnovy smluv...kéž by to vypustil a nechal si to na jinej zápas

Tak trenéra na tebe už měnit nebude

Když jsem včera přišel domu hodně nabořenej, tak jsem se na soccer hlásil hlavně proto, abych tuhle informaci zjistil

- trenér je teda fuč, ale budou tam ještě obnovy smluv...kéž by to vypustil a nechal si to na jinej zápas

Nějaké smlouvy odnesl určitě Hernán cup, část hráčů odepsal, tak prostor na prodlužování velký určitě nebude 

-
tak uplynulý týden nepřinesl v našem týmu nic převratného. Bod ze hřiště ac mattt je pro nás spíše zisk než ztráta, s Meangreenem doma dle očekávání bez šance, U Mantela se body asi ztrácet nebudou ( někdo by tam však mohl mít problém co vydá na novou tiskovku
), doma s VTK se výhra taky počítá. Takže s bodovým ziskem i umístěním v tabulce ( 6. místo ) panuje spokojenost. Před námi je černý týden... Začínáme u SPC Czech Tigers, doma odevzdáme body Damned utd., pak si doufejme spravíme chuť u Foresty a v pátek doma pohostíme Mccgradyho, doufejme, že jej uvítáme stále jako lídra divize !!!

-
Chceš se napakovat na vstupném, že ?tomkycz wrote:tak uplynulý týden nepřinesl v našem týmu nic převratného. Bod ze hřiště ac mattt je pro nás spíše zisk než ztráta, s Meangreenem doma dle očekávání bez šance, U Mantela se body asi ztrácet nebudou ( někdo by tam však mohl mít problém co vydá na novou tiskovku), doma s VTK se výhra taky počítá. Takže s bodovým ziskem i umístěním v tabulce ( 6. místo ) panuje spokojenost. Před námi je černý týden... Začínáme u SPC Czech Tigers, doma odevzdáme body Damned utd., pak si doufejme spravíme chuť u Foresty a v pátek doma pohostíme Mccgradyho, doufejme, že jej uvítáme stále jako lídra divize !!!

Andrew - Sokol Čejč
-
Bude pršet, cejtím to v kostech.Sokol Cejc wrote:Chceš se napakovat na vstupném, že ?tomkycz wrote:tak uplynulý týden nepřinesl v našem týmu nic převratného. Bod ze hřiště ac mattt je pro nás spíše zisk než ztráta, s Meangreenem doma dle očekávání bez šance, U Mantela se body asi ztrácet nebudou ( někdo by tam však mohl mít problém co vydá na novou tiskovku), doma s VTK se výhra taky počítá. Takže s bodovým ziskem i umístěním v tabulce ( 6. místo ) panuje spokojenost. Před námi je černý týden... Začínáme u SPC Czech Tigers, doma odevzdáme body Damned utd., pak si doufejme spravíme chuť u Foresty a v pátek doma pohostíme Mccgradyho, doufejme, že jej uvítáme stále jako lídra divize !!!

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
-
Na Mccgradyho bude plno i v bouřcekopeckar wrote:Bude pršet, cejtím to v kostech.Sokol Cejc wrote: Chceš se napakovat na vstupném, že ?

Absolutně netuším, na co tím narážíš.tomkycz wrote:....... U Mantela se body asi ztrácet nebudou ( někdo by tam však mohl mít problém co vydá na novou tiskovku)........

-
haha, tak je na svete dalsi tiskovka
ale bohuzel jen v rumunstine a tak z ni nejsem moc moudrej, jen jedna pozitivni vec ze vim jak se rekne rumunsky hovno - cacat
ale negativni je ze to slovo je pred nazvem myho tymu, tak jen doufam ze tim neoznacuje me, to by jsme kamaradi nebyli
edit: nechal jsem mu v gb slusnou informativni a neurazejici zpravu
nejdriv jsem parafrazoval to jeho, "agresivite totala" is stupida totala
a pak jsem mu jen napsal ze vsechno neni random a ze pro vsechny plati stejne, tak v cem je problem?
ale hned mi ji smaznul
no tak pak jsem mu poslal peprnejsi pm, kdyz jinak nedal
ale bohuzel jen v rumunstine a tak z ni nejsem moc moudrej, jen jedna pozitivni vec ze vim jak se rekne rumunsky hovno - cacat

ale negativni je ze to slovo je pred nazvem myho tymu, tak jen doufam ze tim neoznacuje me, to by jsme kamaradi nebyli

edit: nechal jsem mu v gb slusnou informativni a neurazejici zpravu
nejdriv jsem parafrazoval to jeho, "agresivite totala" is stupida totala
a pak jsem mu jen napsal ze vsechno neni random a ze pro vsechny plati stejne, tak v cem je problem?
ale hned mi ji smaznul
no tak pak jsem mu poslal peprnejsi pm, kdyz jinak nedal