Lepší?GeorgeTT wrote:Dresy su super, mozno jedine keby si mi namiesto cisto cierneho spravil cerveno-cierne pasy, bola by to dokonalost samapalo wrote:Jinak kdo by chtěl na dresu udělat nějakou změnu - no problem...

Opraveno i v představovačce.
Moderator: Czech Moderators
Lepší?GeorgeTT wrote:Dresy su super, mozno jedine keby si mi namiesto cisto cierneho spravil cerveno-cierne pasy, bola by to dokonalost samapalo wrote:Jinak kdo by chtěl na dresu udělat nějakou změnu - no problem...
NEUVERITEĽNÁ GENIALITA!!!palo wrote:Lepší?GeorgeTT wrote:Dresy su super, mozno jedine keby si mi namiesto cisto cierneho spravil cerveno-cierne pasy, bola by to dokonalost samapalo wrote:Jinak kdo by chtěl na dresu udělat nějakou změnu - no problem...
Opraveno i v představovačce.
Díky - mám radost že se to líbí - soutěžit se asi nebude,nebylo by to úplně spravedlivé,některé dresy jsem měl hotové za 5 minut,s jinými jsem se babral tři dny.Třeba z té první "ochutnávky" co jsem tu umístil některé dresy zmizely,protože jsem s nima nebyl spokojený a dělal je znovu.První varianta Milkova dresu mi dala práce jak hrom a pak se mi vůbec nelíbil a dělal úplně nový,navíc jsem ho průběžně furt dolaďoval...Pupajdimu jsem dělal hned několik variant "na míru" a vybírala celá jeho rodina,zjistili jsme díky tomu že máme oba špatný barvocit...Mccgrady wrote:JSEM NAPROSTO V ŠOKU A NEUSTÁLE SE MUSÍM NA TY DRESY DÍVAT !!!
- to je bomba !!!!!!!!!!
Možná bych si jen dovolil navrhnout, co třeba vyhodnotit nejhezčí dres? a to tak, že by hlasoval každý účastník a nemohl by dát hlas sobě.
MYSLÍM SI,ŽE SI TY DRESY ZASLOUŽÍ VÍCE POZORNOSTI....
NESKUTEČNÝ
Já teda na sebe musím prásknout, že mi ten dres tam musel dát Palo, já toho nebyl schopenpalo wrote: U šutříka jsem měl obavu,co na svůj dres řekne a nakonec ho má jako avatar i jako malý znak,v avataru ho má i Hadis,pupajdimu jsem dělal gif jako hlavní znak - a navíc budou ty dresy provázet své týmy v průběhu celého turnaje...Tak jak říkám,soutěž asi ne.
Tak to jsme dvaHadis wrote:Já teda na sebe musím prásknout, že mi ten dres tam musel dát Palo, já toho nebyl schopenpalo wrote: U šutříka jsem měl obavu,co na svůj dres řekne a nakonec ho má jako avatar i jako malý znak,v avataru ho má i Hadis,pupajdimu jsem dělal gif jako hlavní znak - a navíc budou ty dresy provázet své týmy v průběhu celého turnaje...Tak jak říkám,soutěž asi ne.![]()
Tady bylo díky prostředí atd předem jasno...karetní mariáš je jasným důkazem..palo wrote:Velká řežba to byla dnes s Atanerem...
Po jednom zranění na každé straně,JPD tři červené...![]()
Stratovarius - JPD 4:1 (140:110)
Kdepak, většinou je to právě naopak, protože častěji hrají větší výkony a random má více příležitostí se projevit.impossible wrote:Mccgrady City Football team 1 - 1 Mission Impossible 141 - 143
Ze by random uprednostnoval vyse hrajici tymy?![]()
Má reakce na první zápas:mantel wrote:Kdepak, většinou je to právě naopak, protože častěji hrají větší výkony a random má více příležitostí se projevit.impossible wrote:Mccgrady City Football team 1 - 1 Mission Impossible 141 - 143
výhovorkyMccgrady wrote:Má reakce na první zápas:mantel wrote:Kdepak, většinou je to právě naopak, protože častěji hrají větší výkony a random má více příležitostí se projevit.impossible wrote:Mccgrady City Football team 1 - 1 Mission Impossible 141 - 143
Bojovat o titul v A nebo o bednu je moc těžký , do toho hrát 9 pohárů ani nemluvě....takže jsi krásně využil situace, že jsem musel doplnit morálku C týmu
![]()
KAŽDOPÁDNĚ GRATULUJU !!!