Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
psal jsem o minuly sezone, ted to nesleduju ale ted koukam a jestli je na postupovy pricce synonum pro lamu, tak jo, je lamerska 

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
a to je právě ta tenká hranice mezi manažerem a lamou. Tohle se u tak důležitého zápasu nesmí stát ( já vím, ale stává se )frankie_doparoma wrote:treba se jen uklik a nebo to zapomnel prehodit, stane se...

-
za prvy do mrtvol nekopu
a za druhy s tvym tvrzenim nesouhlasim, jak by si to treba aplikoval na to ze nekdo zapomene prodlouzit smlouvu a pripravi se tak o x-xxM? je kvuli tomu lama? ja bych rek ze ne, pro me je lama ten co dela ***** a ***** a nedela ***** a *********, nez nekdo co na neco zapomene...
ja si do nej radsi kopnu na hristi:p
to ze si nasetril dostatecnej obnos penez a vybudoval velmi kvalitni tym, par sezon bojoval o titul v Acku, vyhral sp cup je proste fakt
ze mel obcas trochu smuly v klicovejch zapasech je taky fakt
ale ze u toho kvicel jak podsvince na Jatkach (skryta reklama
) je taky teda fakt a proto i kdyby Acko trikrat za sebou vyhral tak furt to bude jen ubrecenej paranoidni looser, ale manager je to dobrej alama to neni (i kdyz treba to prekliknuti nebylo, co ja vim..
)

a za druhy s tvym tvrzenim nesouhlasim, jak by si to treba aplikoval na to ze nekdo zapomene prodlouzit smlouvu a pripravi se tak o x-xxM? je kvuli tomu lama? ja bych rek ze ne, pro me je lama ten co dela ***** a ***** a nedela ***** a *********, nez nekdo co na neco zapomene...
ja si do nej radsi kopnu na hristi:p
to ze si nasetril dostatecnej obnos penez a vybudoval velmi kvalitni tym, par sezon bojoval o titul v Acku, vyhral sp cup je proste fakt
ze mel obcas trochu smuly v klicovejch zapasech je taky fakt
ale ze u toho kvicel jak podsvince na Jatkach (skryta reklama

-
Štandardne hrá na 3-4-3 a protiútoky, neviem z akého dôvodu dal 3-5-2, ale proste zabudol prehodiť prihrávky (nebol to jeho 1.zápas s taktikou 3-5-2 a predtým tie prihrávky nastavil). Nevidím v tom nič viac ako blbú chybu z nepozornosti. Asi ako keď som si ja nechal odísť hráča s hodnotou 50M.tomkycz wrote: a to je právě ta tenká hranice mezi manažerem a lamou. Tohle se u tak důležitého zápasu nesmí stát ( já vím, ale stává se )nezastávej se ho a taky si do něj kopni
Kopať si budem do neho za tú jeho ufrflanosť a nervovú labilitu...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus wrote:Štandardne hrá na 3-4-3 a protiútoky, neviem z akého dôvodu dal 3-5-2, ale proste zabudol prehodiť prihrávky (nebol to jeho 1.zápas s taktikou 3-5-2 a predtým tie prihrávky nastavil). Nevidím v tom nič viac ako blbú chybu z nepozornosti. Asi ako keď som si ja nechal odísť hráča s hodnotou 50M.tomkycz wrote: a to je právě ta tenká hranice mezi manažerem a lamou. Tohle se u tak důležitého zápasu nesmí stát ( já vím, ale stává se )nezastávej se ho a taky si do něj kopni
Hral podle me 3-5-2 poprve a udelal proste obrovskou chybu...nebylo to prekliknuti...ikdyz je to jen muj nazor. Nemohl hrat to co hraje porad 3-4-3 protoze si naprosto nepochopitelne nechal vykartovat v zapase kterej mel defakto jasnej druhe RF. Takze sumasumarum ta chyba prisla iz v zapase pred tim proti me. Ale jeste zetak, dodalo mi to chut hrat porad naplno
-
kdyby si nevyhral tak uz by si neplno nehral, nebo co...?Mccgrady wrote:Ale jeste zetak, dodalo mi to chut hrat porad naplno4-3

ps; a ja proste neverim tomu ze zkusenej ackar a vitez toho randomcupu nevi ze na 352 nejsou protiutoky zrovna vhodny
edit : http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=50
bud to se preklik minulou sezonu a nebo se preklik ted

Pro zápas neměl RF, jedno vykartoval v pátek, druhé po lamovsku v pondělíMccgrady wrote:Hippopotamus wrote:Štandardne hrá na 3-4-3 a protiútoky, neviem z akého dôvodu dal 3-5-2, ale proste zabudol prehodiť prihrávky (nebol to jeho 1.zápas s taktikou 3-5-2 a predtým tie prihrávky nastavil). Nevidím v tom nič viac ako blbú chybu z nepozornosti. Asi ako keď som si ja nechal odísť hráča s hodnotou 50M.tomkycz wrote: a to je právě ta tenká hranice mezi manažerem a lamou. Tohle se u tak důležitého zápasu nesmí stát ( já vím, ale stává se )nezastávej se ho a taky si do něj kopni
Hral podle me 3-5-2 poprve a udelal proste obrovskou chybu...nebylo to prekliknuti...ikdyz je to jen muj nazor. Nemohl hrat to co hraje porad 3-protoze si naprosto nepochopitelne nechal vykartovat v zapase kterej mel defakto jasnej druhe RF. Takze sumasumarum ta chyba prisla iz v zapase pred tim proti me. Ale jeste zetak, dodalo mi to chut hrat porad naplno4-3

Je to lama co neumí variace sestavfrankie_doparoma wrote:kdyby si nevyhral tak uz by si neplno nehral, nebo co...?Mccgrady wrote:Ale jeste zetak, dodalo mi to chut hrat porad naplno4-3
ps; a ja proste neverim tomu ze zkusenej ackar a vitez toho randomcupu nevi ze na 352 nejsou protiutoky zrovna vhodny
edit : http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=50
bud to se preklik minulou sezonu a nebo se preklik ted

To bohužel nezjistímefrankie_doparoma wrote:zas bych z nej nedelal neco co neni, vitez sp cupu nemuze bejt lama (a jestli je a i pres to vyhral sp cup tak jsou vsichni ostatni jeste vetsi lamy (krom me samozrejmne, ja jsem minulej rok sp cup nehral,hh)...)
treba se jen uklik a nebo to zapomnel prehodit, stane se...
jinak s mantelem dneska tri body a po deseti kolech jsem na placenym fleku, supeer![]()
a prede mnou je Tigerinho, jsem to psal ze lonska bedvojka byla nabusena(bohuzel uz nezjistime to tolik propirany srovnani s betrojkou), jinak ze bjednicka je lamerska o tom netrba mluvit, jeden na sestup, druhej jen o skore nad nim
...i kdyz 2/3 jeste pred nama a dost se toho muze zmenit

kdyby si nevyhral tak uz by si neplno nehral, nebo co...?frankie_doparoma wrote:Mccgrady wrote:Ale jeste zetak, dodalo mi to chut hrat porad naplno4-3

Každá maličká chyba mě bude stát titul

Každopádně bez těchto věcí by mě soccer tolik nenaplňoval....
raději tu o me_dinamu moc už nepišme. Rád bych aby ještě ztratil a nebo sebral body Meangreenovi s Damned, ale to asi nehrozí.

-
no a co ? chyba je prostě chyba a já mám radost, že jí udělal on a když je to proti Mccgradymu, který může zabojovat o příčku nejvyšší, tak je radost dvojnásobná. Ještě by to mohl zopakovat v zápase s jedním nejmenovaným manažerem...Hippopotamus wrote:Nevidím v tom nič viac ako blbú chybu z nepozornosti...

díky tomkycz za hezká slovatomkycz wrote:no a co ? chyba je prostě chyba a já mám radost, že jí udělal on a když je to proti Mccgradymu, který může zabojovat o příčku nejvyšší, tak je radost dvojnásobná. Ještě by to mohl zopakovat v zápase s jedním nejmenovaným manažerem...Hippopotamus wrote:Nevidím v tom nič viac ako blbú chybu z nepozornosti...

-
Ano, byla to určitě nepozornost, pravda ale podle mě je ta, že toto je jedna z věcí, která přesně dělá tu hranici mezi špičkou a absolutní špičkou. Ta absolutní takové chyby nedělá.
Andrew - Sokol Čejč
-
tomkycz: ja nepsal ze ne, ja takovy ubreceny hysterce nemuzu prat nic jinyho nez zarez v kazdym zapasu, ale asi mame kazdej jinej pohled na vyznam slova lama, o tom jsem psal....
mccgrady: to ze tristeni sil na vice soutezi je komplikovanejsi a narocnejsi neni sporu, na druhou stranu kazdyho svobodna volba co bude a co nebude hrat
hodne napovi 12.-14. kolo, kde te cekaji tezci souperi a v pripade uspesneho tazeni te to muze nakopnout ke spanile jizde, drzim palce:) (uz je na case aby na vrcholu espe vlala ceska valjka (teda kdyz neni sance ze tam bude jamajska samozrejmne
))
mccgrady: to ze tristeni sil na vice soutezi je komplikovanejsi a narocnejsi neni sporu, na druhou stranu kazdyho svobodna volba co bude a co nebude hrat
hodne napovi 12.-14. kolo, kde te cekaji tezci souperi a v pripade uspesneho tazeni te to muze nakopnout ke spanile jizde, drzim palce:) (uz je na case aby na vrcholu espe vlala ceska valjka (teda kdyz neni sance ze tam bude jamajska samozrejmne

Tak mi dnes Cipriansimi přijal 3 přáteláky na čtvrtek, hádejte s kým hraju v pátek.
Jsem rád, že mi chce přispět do mojí kasičky. Ti Rumuni mi vůbec nevěří.