Divize A

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by frankie_doparoma »

psal jsem o minuly sezone, ted to nesleduju ale ted koukam a jestli je na postupovy pricce synonum pro lamu, tak jo, je lamerska :mrgreen:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
tomkycz

Post by tomkycz »

frankie_doparoma wrote:treba se jen uklik a nebo to zapomnel prehodit, stane se...
a to je právě ta tenká hranice mezi manažerem a lamou. Tohle se u tak důležitého zápasu nesmí stát ( já vím, ale stává se ) 8) nezastávej se ho a taky si do něj kopni :wink:
frankie_doparoma

za prvy do mrtvol nekopu :mrgreen:
a za druhy s tvym tvrzenim nesouhlasim, jak by si to treba aplikoval na to ze nekdo zapomene prodlouzit smlouvu a pripravi se tak o x-xxM? je kvuli tomu lama? ja bych rek ze ne, pro me je lama ten co dela ***** a ***** a nedela ***** a *********, nez nekdo co na neco zapomene...

ja si do nej radsi kopnu na hristi:p

to ze si nasetril dostatecnej obnos penez a vybudoval velmi kvalitni tym, par sezon bojoval o titul v Acku, vyhral sp cup je proste fakt
ze mel obcas trochu smuly v klicovejch zapasech je taky fakt
ale ze u toho kvicel jak podsvince na Jatkach (skryta reklama :mrgreen: ) je taky teda fakt a proto i kdyby Acko trikrat za sebou vyhral tak furt to bude jen ubrecenej paranoidni looser, ale manager je to dobrej alama to neni (i kdyz treba to prekliknuti nebylo, co ja vim..:))
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

tomkycz wrote: a to je právě ta tenká hranice mezi manažerem a lamou. Tohle se u tak důležitého zápasu nesmí stát ( já vím, ale stává se ) 8) nezastávej se ho a taky si do něj kopni :wink:
Štandardne hrá na 3-4-3 a protiútoky, neviem z akého dôvodu dal 3-5-2, ale proste zabudol prehodiť prihrávky (nebol to jeho 1.zápas s taktikou 3-5-2 a predtým tie prihrávky nastavil). Nevidím v tom nič viac ako blbú chybu z nepozornosti. Asi ako keď som si ja nechal odísť hráča s hodnotou 50M.
Kopať si budem do neho za tú jeho ufrflanosť a nervovú labilitu...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Hippopotamus wrote:
tomkycz wrote: a to je právě ta tenká hranice mezi manažerem a lamou. Tohle se u tak důležitého zápasu nesmí stát ( já vím, ale stává se ) 8) nezastávej se ho a taky si do něj kopni :wink:
Štandardne hrá na 3-4-3 a protiútoky, neviem z akého dôvodu dal 3-5-2, ale proste zabudol prehodiť prihrávky (nebol to jeho 1.zápas s taktikou 3-5-2 a predtým tie prihrávky nastavil). Nevidím v tom nič viac ako blbú chybu z nepozornosti. Asi ako keď som si ja nechal odísť hráča s hodnotou 50M.

Hral podle me 3-5-2 poprve a udelal proste obrovskou chybu...nebylo to prekliknuti...ikdyz je to jen muj nazor. Nemohl hrat to co hraje porad 3-4-3 protoze si naprosto nepochopitelne nechal vykartovat v zapase kterej mel defakto jasnej druhe RF. Takze sumasumarum ta chyba prisla iz v zapase pred tim proti me. Ale jeste zetak, dodalo mi to chut hrat porad naplno
frankie_doparoma

Mccgrady wrote:Ale jeste zetak, dodalo mi to chut hrat porad naplno4-3
kdyby si nevyhral tak uz by si neplno nehral, nebo co...? :shock:

ps; a ja proste neverim tomu ze zkusenej ackar a vitez toho randomcupu nevi ze na 352 nejsou protiutoky zrovna vhodny

edit : http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=50
bud to se preklik minulou sezonu a nebo se preklik ted :lol:
sexy kote

Post by sexy kote »

Mccgrady wrote:
Hippopotamus wrote:

Hral podle me 3-5-2 poprve a udelal proste obrovskou chybu...nebylo to prekliknuti...ikdyz je to jen muj nazor. Nemohl hrat to co hraje porad 3-protoze si naprosto nepochopitelne nechal vykartovat v zapase kterej mel defakto jasnej druhe RF. Takze sumasumarum ta chyba prisla iz v zapase pred tim proti me. Ale jeste zetak, dodalo mi to chut hrat porad naplno4-3
Pro zápas neměl RF, jedno vykartoval v pátek, druhé po lamovsku v pondělí :twisted: a dědulu odepsal už dávno :mrgreen: 3-5-2,4-5-1 už párkrát hrál, ale nikdy nato v posledních 3 sezonách nevyhrál a ani jednou ten zápas neodehrál dobře, když nastavil přihrávky, tak mohl dát lépe pokyny hráčům. Prostě je to lama, co nemá pořešené variace sestav :mrgreen:
sexy kote

Post by sexy kote »

frankie_doparoma wrote:

ps; a ja proste neverim tomu ze zkusenej ackar a vitez toho randomcupu nevi ze na 352 nejsou protiutoky zrovna vhodny

edit : http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=50
bud to se preklik minulou sezonu a nebo se preklik ted :lol:
Je to lama co neumí variace sestav :) Hernán cup, vyhrál, neb hrál v podstatě vše doma a za celou dobu nepotkal pořádného soupeře a na to stačí i ta soupiska co měl.
sexy kote

Post by sexy kote »

frankie_doparoma wrote:zas bych z nej nedelal neco co neni, vitez sp cupu nemuze bejt lama (a jestli je a i pres to vyhral sp cup tak jsou vsichni ostatni jeste vetsi lamy (krom me samozrejmne, ja jsem minulej rok sp cup nehral,hh)...)
treba se jen uklik a nebo to zapomnel prehodit, stane se...

jinak s mantelem dneska tri body a po deseti kolech jsem na placenym fleku, supeer :D
a prede mnou je Tigerinho, jsem to psal ze lonska bedvojka byla nabusena 8) (bohuzel uz nezjistime to tolik propirany srovnani s betrojkou), jinak ze bjednicka je lamerska o tom netrba mluvit, jeden na sestup, druhej jen o skore nad nim :mrgreen:
...i kdyz 2/3 jeste pred nama a dost se toho muze zmenit
To bohužel nezjistíme :mrgreen: V mém případě by záleželo hodně na losu zda by byl zájem pokusit se o vylepší nejlepšího umístění , nebo obětovat při jiné konstalaci losu všechny žolíky na oltář vlajky :mrgreen:
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

frankie_doparoma wrote:

Každá maličká chyba mě bude stát titul :-) a řeknu ti to takle...hrát 9 turnajů, do toho jsem ještě hrál ( už je jen finále ČMP) a nevím kdy to zase začne zase znova Ligový pohár a Českomoravský pohár není úplně jednoduché :-) :-) :-)

Každopádně bez těchto věcí by mě soccer tolik nenaplňoval....

raději tu o me_dinamu moc už nepišme. Rád bych aby ještě ztratil a nebo sebral body Meangreenovi s Damned, ale to asi nehrozí. :idea:
tomkycz

Post by tomkycz »

Hippopotamus wrote:Nevidím v tom nič viac ako blbú chybu z nepozornosti...
no a co ? chyba je prostě chyba a já mám radost, že jí udělal on a když je to proti Mccgradymu, který může zabojovat o příčku nejvyšší, tak je radost dvojnásobná. Ještě by to mohl zopakovat v zápase s jedním nejmenovaným manažerem... 8)
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

tomkycz wrote:
Hippopotamus wrote:Nevidím v tom nič viac ako blbú chybu z nepozornosti...
no a co ? chyba je prostě chyba a já mám radost, že jí udělal on a když je to proti Mccgradymu, který může zabojovat o příčku nejvyšší, tak je radost dvojnásobná. Ještě by to mohl zopakovat v zápase s jedním nejmenovaným manažerem... 8)
díky tomkycz za hezká slova :!:
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Ano, byla to určitě nepozornost, pravda ale podle mě je ta, že toto je jedna z věcí, která přesně dělá tu hranici mezi špičkou a absolutní špičkou. Ta absolutní takové chyby nedělá.
Andrew - Sokol Čejč
frankie_doparoma

tomkycz: ja nepsal ze ne, ja takovy ubreceny hysterce nemuzu prat nic jinyho nez zarez v kazdym zapasu, ale asi mame kazdej jinej pohled na vyznam slova lama, o tom jsem psal....

mccgrady: to ze tristeni sil na vice soutezi je komplikovanejsi a narocnejsi neni sporu, na druhou stranu kazdyho svobodna volba co bude a co nebude hrat
hodne napovi 12.-14. kolo, kde te cekaji tezci souperi a v pripade uspesneho tazeni te to muze nakopnout ke spanile jizde, drzim palce:) (uz je na case aby na vrcholu espe vlala ceska valjka (teda kdyz neni sance ze tam bude jamajska samozrejmne 8) ))
mantel

Post by mantel »

Tak mi dnes Cipriansimi přijal 3 přáteláky na čtvrtek, hádejte s kým hraju v pátek. :mrgreen: Jsem rád, že mi chce přispět do mojí kasičky. Ti Rumuni mi vůbec nevěří. :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”