Divize A

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by tomkycz »

mantel wrote:Tak mi dnes Cipriansimi přijal 3 přáteláky na čtvrtek, hádejte s kým hraju v pátek. :mrgreen: Jsem rád, že mi chce přispět do mojí kasičky. Ti Rumuni mi vůbec nevěří. :lol:
Oni ti nevěří ? 8)
Last edited by tomkycz on Wed Mar 06, 2013 6:01 pm, edited 1 time in total.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

mantel wrote:Tak mi dnes Cipriansimi přijal 3 přáteláky na čtvrtek, hádejte s kým hraju v pátek. :mrgreen: Jsem rád, že mi chce přispět do mojí kasičky. Ti Rumuni mi vůbec nevěří. :lol:
koukám,že se tam zas kamaráděj v tiskovkách.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
mantel

Post by mantel »

pupajdi13 wrote:
koukám,že se tam zas kamaráděj v tiskovkách.
To je takový rumunský národní zvyk psát tiskovky pro pobavení ostatních.
sexy kote

Post by sexy kote »

Mccgrady wrote:
frankie_doparoma wrote:
Mccgrady wrote:Ale jeste zetak, dodalo mi to chut hrat porad naplno4-3
kdyby si nevyhral tak uz by si neplno nehral, nebo co...? :shock:

Každá maličká chyba mě bude stát titul :-) a řeknu ti to takle...hrát 9 turnajů, do toho jsem ještě hrál ( už je jen finále ČMP) a nevím kdy to zase začne zase znova Ligový pohár a Českomoravský pohár není úplně jednoduché :-) :-) :-)

Každopádně bez těchto věcí by mě soccer tolik nenaplňoval....

raději tu o me_dinamu moc už nepišme. Rád bych aby ještě ztratil a nebo sebral body Meangreenovi s Damned, ale to asi nehrozí. :idea:
Aby ta maličká chyba nebylo to, že si dnes dobrovolně neukončil Hernán cup
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

:shock: Dnešní nejzajímavější zápas :
Ratboř 1 - 1 me_dinamo /141:145/
- tímto je Florin ze hry o dobré umístění, zbyde mu ale pohár, tam může ještě někoho pokousat.

GRATULACE Katerine :!:
kopeckar

Post by kopeckar »

Mccgrady wrote::shock: Dnešní nejzajímavější zápas :
Ratboř 1 - 1 me_dinamo /141:145/
- tímto je Florin ze hry o dobré umístění, zbyde mu ale pohár, tam může ještě někoho pokousat.

GRATULACE Katerine :!:
Skoro 11 hodin a jeho tiskové oddělení mlčí. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
tomkycz

Post by tomkycz »

Právě došla zpráva od manažera týmu VTK že rozprodává kádr....
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

po trech vyhrach v tomhle tejdnu jedu zejtra jen na vejlet k Vlastovi a tak ocekavam pokles v tabulce, minimalne me_dinamo me predbehne urcite

jsem zvedav na duel tomykcz-mccgrady, bude asi na co koukat:)

a pristi tejden rozhodne o uspesnosti prvni poloviny sezony, tri body proti masine jsou jisty ale pak dva zapasy venku u tomkycze a damned....

btw. jeste ze jsem VTK porazil, treba me_dinamo s nim ztratilo... :mrgreen:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
frankie_doparoma

haha, tak ja poprvy nenastavim to nejlepsi (i kdyz nastavit to nejlepsi tak bych byl je o malo lepsi, urcite bych nemel vykon lepsi jak souper) a je z toho prvni haluzova remiza 8) po vykonech 144:142
frankie_doparoma wrote:jsem zvedav na duel tomykcz-mccgrady, bude asi na co koukat:)
tak nebylo, nakonec z toho byl jen zkorumpovanej propadak
zahrat doma, se 100agresi a v plnym poctu hracu vykon 136? celkem trapny.... ... pak tu zas nekdo nadavejte na rumuny jak si poustej zapasy...
mantela chapu, ten na ma na odvetu plny pravo po atentatu z minuly sezony na jeho osobu, ale tohle nechapu...
tomkycz

Post by tomkycz »

frenkie - trhni si. Dal jsem přednost pondělnímu zápasu s tebou. Kdybych nasadil to nej, tak si vykartuju půlku áčka a v pondělí bych neměl pořádně s čím hrát. Takže byl výběr, zkusit urvat dnes bod, nebo v pondělí tři. to, že jsem neměl k dispozici hráče, abych se Mccgradymu postavil, je můj problém. Mccgradymu jsem psal, že na něj půjdu naplno a taky jsem měl původně nastaveno áčko !!! Večer jsem si to rozmyslel, když jsem viděl, že mám půlku týmu ohroženu stopkou...a udělal jsem to i přesto, že jsem očekával podobné ohlasy... Mccgradymu jsem to pustil, ale on o tom nevěděl a nemohl to vypustit, a v tom je velký rozdíl :!:
frankie_doparoma

Aha to me nenapadlo ze se setris na me. tak to te budu muset v pondeli teda ztrestat :twisted:

Ale 147 by nebylo nic neprekonatelnyho...

Jsem rad ze vyhral mccgrady, jednak proto aby se udrzel na cele a hlavne proto ze on narozdil od tebe neni muj primej konkurent v tabulce. ale proste jsem cekal nakou velkou bitvu a ne takovou blamaz, ta nemuze tesit nikoho...
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

frankie_doparoma wrote:haha, tak ja poprvy nenastavim to nejlepsi (i kdyz nastavit to nejlepsi tak bych byl je o malo lepsi, urcite bych nemel vykon lepsi jak souper) a je z toho prvni haluzova remiza 8) po vykonech 144:142
frankie_doparoma wrote:jsem zvedav na duel tomykcz-mccgrady, bude asi na co koukat:)
tak nebylo, nakonec z toho byl jen zkorumpovanej propadak
zahrat doma, se 100agresi a v plnym poctu hracu vykon 136? celkem trapny.... ... pak tu zas nekdo nadavejte na rumuny jak si poustej zapasy...
mantela chapu, ten na ma na odvetu plny pravo po atentatu z minuly sezony na jeho osobu, ale tohle nechapu...
Rád bych se k tomuto vyjádřil : !!!

Do zápasu jsem šel na plno, a mám naprosto čisté svědomí
. Myslím si,že tomkycz mohl sáhnout po bodu ale raději zvolil možné 3 doma proti Rohatsku v následujícím kole, nevidím v tom nějak výraznej problém, k čemu obrat tým co bojuje o titul (to že jsem to zrovna já je super :-) ) a prohrát pak s týmem s kterým bojuje o umístění?

Ohledně srovnání rumunů s náma bych byl opravdu opatrnej.... nechci tu nikomu připomínat co udělal v posledních kolech FLORIN !!! Ratboř mám moc rád ale nezasloužila si to, stejně jako to,že pustil zápas doma Damned, která díky tomu byla ze 4tého místa nakonec 2há. To je k blití, né tohle....co má hlavu a patu.

Díky frankie,že mi fandíš, i já jsem tvůj fanda, pokud teda nehraješ se mnou, a že nás brzo nějaké zápasy čekají :!:
frankie_doparoma

No tak mozna muj postoj je takovej proto ze mam na vec opacnej pohled.
mnohem radsi bych porazil treba budouciho mistra nez nakej prumernej tym. jde o prestiz a cenny skalp, ja rad hraju velky zapasy...
tomkycz

Post by tomkycz »

frankie_doparoma wrote:No tak mozna muj postoj je takovej proto ze mam na vec opacnej pohled.
mnohem radsi bych porazil treba budouciho mistra nez nakej prumernej tym. jde o prestiz a cenny skalp, ja rad hraju velky zapasy...
pro mě seš ty cenější skalp než Mccgrady 8) ( to má být pro tebe pocta že tě stavím ve svém žebříčku oblíbených poražených tak vysoko :wink: )
frankie_doparoma

Nedivim se, pokud se nepletu tak tuhle sezonu vedu uz 3:0 na zapasy 8)

jak uz jsem psal, nenapadlo me ze by ses setril [kdyby si hral venku tak to je jina...] ale chapu to i kdyz ja bych do toho sel naplno. ale nebudu se divit ze tak chapavy cizi tymy nebudou...
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”