Divize A

Moderator: Czech Moderators

Mccgrady
Team President

Re: Divize A

Post by Mccgrady »

frankie_doparoma wrote:Nedivim se, pokud se nepletu tak tuhle sezonu vedu uz 3:0 na zapasy 8)

jak uz jsem psal, nenapadlo me ze by ses setril [kdyby si hral venku tak to je jina...] ale chapu to i kdyz ja bych do toho sel naplno. ale nebudu se divit ze tak chapavy cizi tymy nebudou...
Ještě, že máme jinou strategii :-) Kéž by jsi ještě skalpoval Damned nebo Mengreena :idea:

jak jsem již psal, tomkycz chápu, ale na jednu stranu, škoda, že mi to nedal vědět dřív, mohl jsem jít pak na Tigers silnější :!:
kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Post by kopeckar »

Mccgrady wrote:jak jsem již psal, tomkycz chápu, ale na jednu stranu, škoda, že mi to nedal vědět dřív, mohl jsem jít pak na Tigers silnější :!:
To jako, že lituješ, že ses nemohl postavit na úroveň těch kritizovaných Rumunů, kteří si to, že to pouští dají vědět dopředu? Tomkycz palec nahoru a tobě za tuhle úvahu dolů.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Mccgrady wrote: Ještě, že máme jinou strategii :-) Kéž by jsi ještě skalpoval Damned nebo Mengreena :idea:

jak jsem již psal, tomkycz chápu, ale na jednu stranu, škoda, že mi to nedal vědět dřív, mohl jsem jít pak na Tigers silnější :!:
:shock: Ti túžba po víťazstve zatienila zmysel pre fair play? :(

Image
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
sexy kote

Post by sexy kote »

Koukám, že Tigers, konečně pochopili hru a můžou značně zlobit :mrgreen:
Jak to pozoruji, tak možná razva zažehnal válku v tomto topicu :mrgreen: Netuším, jaký by byl přístup k zápasům u mašiny, ale v mém by rozhodl los a podle něj by byl buď pokus o vylepšení umístění a nebo při jiné konstalaci, by šli žolíci na oltář vlajky 8)
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

sexy kote wrote:Koukám, že Tigers, konečně pochopili hru a můžou značně zlobit :mrgreen:
Jak to pozoruji, tak možná razva zažehnal válku v tomto topicu :mrgreen: Netuším, jaký by byl přístup k zápasům u mašiny, ale v mém by rozhodl los a podle něj by byl buď pokus o vylepšení umístění a nebo při jiné konstalaci, by šli žolíci na oltář vlajky 8)
Ať je to jak je to, já šel do zápasu s maximálním nasazením...což ale je jasné dle výkonů. Ale i tak bych to udělal +- podobně jako tomkycz být v jeho kůži
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Mccgrady wrote:škoda, že mi to nedal vědět dřív, mohl jsem jít pak na Tigers silnější :!:
Mccgrady wrote:já šel do zápasu s maximálním nasazením... Ale i tak bych to udělal
"Trošku" si protirečíš, nemyslíš? :wink:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Hippopotamus wrote:
Mccgrady wrote:škoda, že mi to nedal vědět dřív, mohl jsem jít pak na Tigers silnější :!:
Mccgrady wrote:já šel do zápasu s maximálním nasazením... Ale i tak bych to udělal
"Trošku" si protirečíš, nemyslíš? :wink:
Kdyby mi řekl, hele zápas s tebou vypouštím.... Nebudu hrát na plno, proč taky ??? Snad moc dobře sám víš, jak je důležité šetřit hráče v nedůležitých zápasech !!!...a to že by pak po Meengrenovi následoval další nejlepší čech Tigers mi je líto ale já si nemůžu ve své situaci nějak vymýšlet :-(. Jedna chyba a jdu do prdele !!!
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

problem ale je ze s 6. tymem Acka z minuly sezony to nemuze bejt nedulezitej zapas a pokud okolnosti z toho nedulezitej zapas udelaji a ty by si to vedel predem a choval si se tak, tak je to proste unfair

btw. prohrat a ztratit neni chyba a k tomu, o titulu se tozhodne z tymu z prvni trojky, s nima jeste hrajes tri zapasy, tam se rozhdone o titulu... (resp. "chyba" by sla v klidu dohnat v tehlech zapasech;))

btw. ja se samozrejmne pokusim skalpovat jak damned tak i meangreena, ale stejne tak se pokusim skalpovat tebe. ja hraju sp individualne a ne kolektivne, kopu za FK Hash, za nikoho jinyho :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

frankie_doparoma wrote:problem ale je ze s 6. tymem Acka z minuly sezony to nemuze bejt nedulezitej zapas a pokud okolnosti z toho nedulezitej zapas udelaji a ty by si to vedel predem a choval si se tak, tak je to proste unfair

btw. prohrat a ztratit neni chyba a k tomu, o titulu se tozhodne z tymu z prvni trojky, s nima jeste hrajes tri zapasy, tam se rozhdone o titulu... (resp. "chyba" by sla v klidu dohnat v tehlech zapasech;))

btw. ja se samozrejmne pokusim skalpovat jak damned tak i meangreena, ale stejne tak se pokusim skalpovat tebe. ja hraju sp individualne a ne kolektivne, kopu za FK Hash, za nikoho jinyho :p
...jen jedna reakce : Pokud bych to věděl, že to tomkyč vypusti a nasadil nejsilnější sestavu byl bych pěkně hloupej :evil: ...to nemá pak s unfair nic společného . Vzhledem k tomu, že mi to tomkyč neřekl děláš z toho zbytečnou bublinu :?:

Každopádně přiznávám, že tvého skalpování se bojim..ale to asi každej v A, a musím přiznat, že mě tvé postavení v divizi A skutečně překvapuje !!! GRATULUJU, nevěřil jsem, že se do A dostaneš, to jsem ti kdysi psal a nevěřil jsem , že jsi schopen vůbec hrát vyrovnaně v tabulce s ostatníma (jednorázové zápasy to je v poho) ale že budeš dlouhodobě takle vysoko...klobouk dolů s tím co děláš.
tomkycz

Post by tomkycz »

Nechal bych to už být. Je mojí chybou, že jsem zápas vypustil, Mccgradymu jsem psal, že do toho půjdu naplno s tím, že nic jiného důležitého teď nehraju. Nakonec jsem dal přednost zápasu s Hashem, který mi poslední dobou dává na prdel. Kdybych neměl tolik ohrožených hráčů, tak bych zkusil oba zápasy. Bohužel, deset hráčů se dvěma žlutejma bylo moc a nebyl jsem schopnej nasadit jinou konkurenceschopnou sestavu. Taky jsem si moc dobře vědom toho, že ani v pondělí to na body stačit nemusí...
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

zas to tak nehrotte chlapci. zbytečně slovíčkaříte jak bábice v parku 8)

pokud to nebylo předem puštěný,tak aby o tom soupeř vědel,tak v tom problem nevidím.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

pupajdi13 wrote:zas to tak nehrotte chlapci. zbytečně slovíčkaříte jak bábice v parku 8)

pokud to nebylo předem puštěný,tak aby o tom soupeř vědel,tak v tom problem nevidím.
KONEČNĚ NĚKDO KDO TOMU ROZUMÍ !!! díky :roll:
acskncl

Post by acskncl »

masina hraje fer :mrgreen: poustime to uplne vsem i rumunum :mrgreen: :mrgreen:
btw: Frankie se plete pri pomerne vyrovannem souboji tri kohoutu nic nerozhodnou vzajemne zapasy, rozhodne to bud random, nebo kdo poztraci vic bodu "s krovim ligy" a na tech co se "motaji" na hranici top 5 bude zalezet nejvic, ty muzou hlavne doma sebrat body i prvni trojce. Jak vyse naznacila beruska, dulezity bude zda nekdo vytahne trumfy na nejlepsi tymy, nebo je vyhodi treba nekde v turnaji.
Na ceste do propadliste dejin.
sexy kote

Post by sexy kote »

Mccgrady wrote:
sexy kote wrote:Koukám, že Tigers, konečně pochopili hru a můžou značně zlobit :mrgreen:
Ať je to jak je to, já šel do zápasu s maximálním nasazením...což ale je jasné dle výkonů. Ale i tak bych to udělal +- podobně jako tomkycz být v jeho kůži
Tak Tigers odehrát všechny zápasy jak se dalo, tak mají klidně o 7-9 bodíků víc a čelo mohlo být ještě více zajímavé :P
mantel

Post by mantel »

Sorry, ale řešíte tu kraviny. Kdyby to mělo pomoci krajanovi, tak by o tom McGrady věděl a choval se podle toho. A protože nevěděl, tak není co řešit. Já jsem dneska udělal jinou prasárnu a po tom, co tady dělají Rumuni se za to vůbec nestydím. To, že to nevyšlo, je druhá věc, nicméně už mě nabavilo se dívat, jak tu s námi Rumuni vyjebávají. :!:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”