Grady,Hippo,mantelík:
Nechci se přít o názorech a pohledech na věc...já ani Gradymu nic nevyčítal,pouze jsem čistě bez nějakých sladkých obalenin popsal svůj názor na zápas
(Mccgrady City Football team .vs. No Boost)
Na svou obhajobu napíšu jen tolik, než jsem to napsal,tak jsem si dobře prohledl jak hráče,tak zápasy a termíny dne....chápu i já,že je výhodnější už nepouštět Ačko ve 22h kvuli morálce a prohodit sestavy tak jak to udělal Grady , zas takovej blb nejsem...je to čistě z mého pohledu o prioritách ten názor,takže já bych to hrál 14:A,18:B,22:A s tím,že vím,že jsem udělal max pro Minci a riskuju tím to,že musím stavět Ačko znovu ve 22h a může se někdo zranit...ale to ti může přijít po simulaci ve 22h ( i když třeba nebudeš hrát) zpráva z treninku a jsi na tom uplně stejně....proto jsem napsal co jsem napsal ,akorát jsem nevedel,že u toho musím ještě rozepsat všechny další alternativy
Pak můžu taky ještě dodat,že když nechá ve 22h A týmu vypnutý trenink,tak se mu nikdo nemuže zranit,....jako to dělal za dob své slávy Hernán.....ale to už je polemika "co kdyby" a na tu já nehraju.
Chci tím jen říct,že jsem zvážil vše pro a proti ,co by kam vedlo,nebo mohlo vedst a z toho jsem si udělal svůj usudek a názor,který se nezmění.
Hippo: A topic samozřejmě čtu , vím cos tam psal.....já mám stejný přístup ,akorát že mi to tentokrát vyšlo přesně naopak s Tebou.
Každý má právo to sehrát podle svých vlastních představ, o tom žádná, já si zase vzal právo to okomentovat ,když je to v mém turnaji

....tím bych to zatípl a jdu se věnovat rozpisu na Turnaj mistrů.