Divize A

Moderator: Czech Moderators

palo
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by palo »

kopeckar wrote:Viva mantel. :mrgreen:
A Mccgrady taky - gratulace oběma !!!
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

Litomerice losers Club de Fotbal 1 - 1 FK Hash Rohatsko

to je výsledek, který jsem nechtěl vidět... rozhodčí nás opět nenechal v klidu a redku dostal zovna hráč s útočným pokynem :evil: ale tak hlavně že to není prohra to už bych s frenkičem na fóru nevydržel :wink:

Mccgrady - gratulace k výsledku i výkonu :!:
Mantel - teď už můžeš s klidem v duši skončit, gratuluji ke sladké odplatě :wink:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Gratulace Mantelovi.....tomuhle já říkám,rozloučit se tím nejlepším a s famfárama ......myslím si,že tvůj odchod z A je navždy nezapomenutelný. 8)
A jak jsem mu ted napsal do knihy návštěv....."Na každý prase se vaří voda" a mantelík tam to největší a nejvyžranější právě namočil.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tomkycz

Post by tomkycz »

pupajdi13 wrote:Gratulace Mantelovi.....tomuhle já říkám,rozloučit se tím nejlepším a s famfárama ......myslím si,že tvůj odchod z A je navždy nezapomenutelný. 8)
A jak jsem mu ted napsal do knihy návštěv....."Na každý prase se vaří voda" a mantelík tam to největší a nejvyžranější právě namočil.
tak to byl rychlejší než já páč v knize návštěv nic nemá 8) ani žádná tiskovka kuwa... :?
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

tomkycz wrote:Litomerice losers Club de Fotbal 1 - 1 FK Hash Rohatsko

to je výsledek, který jsem nechtěl vidět... rozhodčí nás opět nenechal v klidu a redku dostal zovna hráč s útočným pokynem :evil: ale tak hlavně že to není prohra to už bych s frenkičem na fóru nevydržel :wink:
doplnil bych vykony 148:148
a ze jsme meli oba po jednom vyloucenem, ja o dve minuty dele

presto mi neni jasne proc si se tak bal mccgradyho, kdyz on u tebe zahral v 11ti lidech vykon 147 a ty si dneska dohraval v 10ti a zahral 148 (a ja taky) (je mi jasne ze je neco jineho zapas po vikednu a pred vikendem, ale i tak, ten tym na to v pohode mel...)
mohl si jit minimalne po bodu v patek a ted znova
a proto sice pred zapasem a podle vypoctu jsem hral na remizu ale chtelo te to ztrestat a porazit te, bohuzel... :|
nezbyva mi nez vyhlizet 8. duben a cekat na svou pomstu :twisted:

jinak Mantel huste, pomsta se podava za studena, nebo jak se to rika :lol: ale jestli bude tiskovka to nevim, treba jsem ho to odnaucil :p

mcgrady - meangreen kvalitni zapas, hoste doplatili na agresivnejsi kadr ale i ta zahrat 151 venku s 10 minutovym oslabenim....hmm.. (ale na 153 to nestaci no :)) gratulace ke setreseni konkurenta, uvidime jestli se do boje o titul jeste vrati...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

frankie_doparoma wrote:a ze jsme meli oba po jednom vyloucenem, ja o dve minuty dele
Ty o 2 minúty kratšie :wink:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

frankie_doparoma wrote:
tomkycz wrote:Litomerice losers Club de Fotbal 1 - 1 FK Hash Rohatsko

doplnil bych vykony 148:148
a ze jsme meli oba po jednom vyloucenem, ja o dve minuty dele

presto mi neni jasne proc si se tak bal mccgradyho, kdyz on u tebe zahral v 11ti lidech vykon 147 a ty si dneska dohraval v 10ti a zahral 148 (a ja taky) (je mi jasne ze je neco jineho zapas po vikednu a pred vikendem, ale i tak, ten tym na to v pohode mel...)
mohl si jit minimalne po bodu v patek a ted znova
a proto sice pred zapasem a podle vypoctu jsem hral na remizu ale chtelo te to ztrestat a porazit te, bohuzel... :|
nezbyva mi nez vyhlizet 8. duben a cekat na svou pomstu :twisted:

jinak Mantel huste, pomsta se podava za studena, nebo jak se to rika :lol: ale jestli bude tiskovka to nevim, treba jsem ho to odnaucil :p

mcgrady - meangreen kvalitni zapas, hoste doplatili na agresivnejsi kadr ale i ta zahrat 151 venku s 10 minutovym oslabenim....hmm.. (ale na 153 to nestaci no :)) gratulace ke setreseni konkurenta, uvidime jestli se do boje o titul jeste vrati...
Moc děkuji za gratulaci, bohužel Tigers zápas proti Damned vychladil a hned po probuzení vyměnil trenéra, takže to je se mnou špatný a o první příčku zítra přijdu. Mám v rukávu ještě dva trumfy, ale ani ty by neměly stačit :!:

Hash: Zapomněl jsi napočítat taky to, že proti mě by šel tomkyč trochu v jiné sestavě než proti tobě...a hlavně neměl v pátek 100/100 jako proti tobě v pondělí, takže srovnávat čísla z pátku a z pondělí je nesmysl...

Mantel: Nemam slov, nádherný výsledek, jen škoda,že to nevyšlo i s Damned :)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Mccgrady wrote: Hash: Zapomněl jsi napočítat taky to, že proti mě by šel tomkyč trochu v jiné sestavě než proti tobě...a hlavně neměl v pátek 100/100 jako proti tobě v pondělí, takže srovnávat čísla z pátku a z pondělí je nesmysl...

1. Piatky predtým zahral Tomkyč doma 146 a 147, ale to už nie je podstatné, riskol to a moc mu to nevyšlo, stáva sa.
2. S Damned to posral rozhodca, no, debil jeden :lol:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
frankie_doparoma

mccgrady: nerikam ze by zahral v patek to samy, ale to ani nemusel...
chtel jsem jen proste rict ze z tohohle dvojutkani ma tomykcz jeden bod
a ten jeden bod si mohl v klidu sebrat uz v patek a ted proti me ziskat jeden navic, kdyby se mu darilo

proste ze ta akce nemela zadnej smysl, coz jsem uz tvrdil od patku :p
a kdybych dohral v 11ti tak nema ani boda (ale to plati i obracene no:))

hippo: ja to myslel tak ze jsem dostal tu redku o dve minuty dyl :arrow:
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Hippopotamus wrote:
Mccgrady wrote: Hash: Zapomněl jsi napočítat taky to, že proti mě by šel tomkyč trochu v jiné sestavě než proti tobě...a hlavně neměl v pátek 100/100 jako proti tobě v pondělí, takže srovnávat čísla z pátku a z pondělí je nesmysl...

1. Piatky predtým zahral Tomkyč doma 146 a 147, ale to už nie je podstatné, riskol to a moc mu to nevyšlo, stáva sa.
2. S Damned to posral rozhodca, no, debil jeden :lol:
1. Není pátek jako pátek :-) , ale ruku na srdce, po bodu by určitě sáhnout mohl (měl jsem z toho strach velkej)
2. Snad to rozhodčí neposere až pojede Damned v pátek k Hashovi :wink:
frankie_doparoma

zejtra to bude taky dost zajimavy, ke me prijedou tri body v podobe Masiny
za to muj soused v tabulce tigerinho privita mccgradyho, tak doufam ze to bude cista dvojka :p
menagreen s damned maj jisty tri body, tam neni co resit

kdyz vyhraje mccgrday a ratbor sebere naky body rogiboys budu maximalne spokojen :D

protoze ve ctvrtek me ceka vyzejd k damned a tam jen zazrakem bych mohl ziskat naky body (ale zazraky se deji a ja ne ne verim :lol: ) a rad bych se po pulce sezony drzel v top5
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

frankie_doparoma wrote:zejtra to bude taky dost zajimavy, ke me prijedou tri body v podobe Masiny
za to muj soused v tabulce tigerinho privita mccgradyho, tak doufam ze to bude cista dvojka :p
menagreen s damned maj jisty tri body, tam neni co resit

kdyz vyhraje mccgrday a ratbor sebere naky body rogiboys budu maximalne spokojen :D

protoze ve ctvrtek me ceka vyzejd k damned a tam jen zazrakem bych mohl ziskat naky body (ale zazraky se deji a ja ne ne verim :lol: ) a rad bych se po pulce sezony drzel v top5
Hezky ze mi veris,jenze se podivej jas se Tigers na me pripravil. Vypada to ze ma podobnou taktiku jako ty a to skalpovat nejlepsi tymy... ;-)
frankie_doparoma

tak je ctvrtej, na koho jinyho by mel vytahovat trumfy nez nad ty pred sebou.... 8)
tomkycz

Post by tomkycz »

frenkie - pokud bych v pátek šel po bodu s Mccgradym, tak bych 100% prohrál s tebou, neměl bych min. na jeden post hráče (LB ) a dalších pět hráčů áčka v ohrožení stopkou. Takže to pro mě byla jasná volba, raději prohraju s Mcggradym než s tebou 8) I to že můžu prohrát oba zápasy jsem věděl, na vaše výkony hráčů nemám ani omylem...
sexy kote

Post by sexy kote »

Pánové a dámo, jaká je vaše bdělost v pozorování konkurence :mrgreen: ? Můj pár dní starý poznatek v deníčků říká, že jeden zahraniční manažer přestal hrát jako lama :shock: Buď mu někdo poradil(já to nebyla) a nebo to je "Béčko" jednoho týmu :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”