Sexy kotě: Nic proti tomu co jsi napsala, ale kdyby tam nebyla redka byl by výkon o cca 12 vyšší a nebylo by vůbec co řešit. Byl to dobrý krok a stojím si za tím.

Moderator: Czech Moderators
dokud to Patom neopraví,tak na hlasovačky prdímps2512 wrote:Pane domácí, co takhle nové hlasování?
Pozri si úvodnú stránku turnaja a zistíšMccgrady wrote:Pupajdi: kdo vyhrál minci č. 8,16,21 ?![]()
Odpoveď máš v pošte.Mccgrady wrote:Sexy kotě: Nic proti tomu co jsi napsala, ale kdyby tam nebyla redka byl by výkon o cca 12 vyšší a nebylo by vůbec co řešit. Byl to dobrý krok a stojím si za tím.
No to ne.....ale už to všichni vípupajdi13 wrote:dokud to Patom neopraví,tak na hlasovačky prdímps2512 wrote:Pane domácí, co takhle nové hlasování?, je to nefunkční....myslíš,že už bylo dost "lamovosti" jo
![]()
Sestava byla v pořádku, proti té nic nemámMccgrady wrote:Sexy kotě: Nic proti tomu co jsi napsala, ale kdyby tam nebyla redka byl by výkon o cca 12 vyšší a nebylo by vůbec co řešit. Byl to dobrý krok a stojím si za tím.
*štyripalcehore* ... bolo by ich aj 5, kebyže som nejaký mutantfrankie_doparoma wrote:omg, necitujte takovy tapety, se mi rozbije kolecko u mysi
Díky za podporu, ...vyhrál? vyhrál !palo wrote:Co furt řešíte? Každý do toho jde s nějakou taktikou,jestli mohla být lepší nebo horší je přeci jeho věc a mccgrady jde dál tak mu to vyšlo ne??? Kdyby to všichni hráli podle šablony tak to za chvíli nebude nikoho bavit.
musim vám oponovat pánové !!!!pupajdi13 wrote:Všeobecně známo to určitě není,,,já si to s ním a Xixim povídal mezi 6ti očkamamantel wrote: Ty máš paměť jako slon, Hernán tohle opravdu dělal, ale všeobecně známo to myslím nebylo. Já to vím z jednoho srazu, ale to nám říkal na odpočívadle na benzínce a ty jsi u toho určitě nebyl., já to ted jen použil jako argument toho,abych ukázal,že znám uplně všechny finty téhle hry,které se dají využít,když člověk chce,abych byl brán,jako zkušenný lodivod a ne jako trhlý organizátor Mince,co jen chce aby všichni hráli na plný plyn a nekouká na okolnosti
S Tebou se budu na srazu kamarádit...Hadis wrote:
musim vám oponovat pánové !!!!
Tuto informaci jsem zaslechl i já a jak oba víme,ja tech debat o SP moc nemel
Já si vždycky od Pupajdika nechám opvykládat, co se tam dělomantel wrote:U tebe je zázrak, že si ze srazu vůbec něco pamatuješ.
Já myslím, že letos nás tam bude víc, co tam jedem jen chlastatpalo wrote: S Tebou se budu na srazu kamarádit...
Já se hlásím bez ohledu na vítězepupajdi13 wrote:
17.)![]()
![]()
![]()
- ještě stále je možnost přibrat jedno jmeno..jak dopadne 29 ročník
![]()
...uspějě Mccgrady?