hehefrankie_doparoma wrote:tak to se obavam ze to znamena ze Mince skoncila, hehe

Moderator: Czech Moderators
hehefrankie_doparoma wrote:tak to se obavam ze to znamena ze Mince skoncila, hehe
vše prozradím,až se nalodíte a udělám představení učastníků.frankie_doparoma wrote:aco ceny? o co se bude hrat?
přesně tak, hlásil jsem,že těch cen bude víc a věrnostní program mezi ně patřímantel wrote:Na hřišti už asi moc výsledků neudělám, tak je třeba šplhat jinde.
Začíná to pěkněpupajdi13 wrote:přesně tak, hlásil jsem,že těch cen bude víc a věrnostní program mezi ně patřímantel wrote:Na hřišti už asi moc výsledků neudělám, tak je třeba šplhat jinde.
když přidáš švestičky se zahrádky, tak určitěpalo wrote:Dostanu taky body z věrnostního programu když tu budu soustavně vychvalovat Tvůj turnaj ?
Když u nás na Valachoch se švestičky netrhají nýbrž cpou do bečky...Raduuza wrote:když přidáš švestičky se zahrádky, tak určitěpalo wrote:Dostanu taky body z věrnostního programu když tu budu soustavně vychvalovat Tvůj turnaj ?
však to jsem také myslela, je jedno v jakém jsou stavu, to možná dostaneš body rovnou čtyřipalo wrote:Když u nás na Valachoch se švestičky netrhají nýbrž cpou do bečky...Raduuza wrote:když přidáš švestičky se zahrádky, tak určitěpalo wrote:Dostanu taky body z věrnostního programu když tu budu soustavně vychvalovat Tvůj turnaj ?