Divize A

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by tomkycz »

mantel wrote:Dnes český den v divizí A. Gratulace všem i ode mně .
myslíš českojamajský 8)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Len škoda, že Mccgrady prehráva s randomom o 2 body, zatiaľčo Damned vyhráva o bod :(
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Hippopotamus wrote:Len škoda, že Mccgrady prehráva s randomom o 2 body, zatiaľčo Damned vyhráva o bod :(
Dohromady rozdíl 3 :shock:

Ale to se nedá nic dělat, každopádně to nemám ještě ve svých rukách... :idea:
Los je +- podobný, já hraju u Meangreena a Damned u Tigers.... bohužel stejný výsledek nás nechá na pozici vicemistrů :-(
- otázka je, jestli už nebude třeba rozhodnuto dřív. Ono to zní možná strašidelně, ale neházejme me_dinamo ještě do kouta !!! Hrajeme s ním oba a je asi všem jasné jaké sestavy budou nastupovat :!: :evil:
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Mccgrady wrote: Hrajeme s ním oba a je asi všem jasné jaké sestavy budou nastupovat :!: :evil:
myslis jako ze zas na damned vymeni trenera? to snad ne.. :p

s vyhrou a golem z 92 minuty jsem maximalne spokojen, ted jen to zitra potvrdit doma proti rogi boys a bude to paradni....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

frankie_doparoma wrote:
Mccgrady wrote: Hrajeme s ním oba a je asi všem jasné jaké sestavy budou nastupovat :!: :evil:
myslis jako ze zas na damned vymeni trenera? to snad ne.. :p

s vyhrou a golem z 92 minuty jsem maximalne spokojen, ted jen to zitra potvrdit doma proti rogi boys a bude to paradni....
Uvidíme co bude, ...mám pocit, že me_dinamo už ligu vypustí a soustředí se na pohár, ale proti mě to ještě zkusí. To že měnil trenéra na Damned doma bylo proto,protože jí bral jako největšího soupeře o titul, ale to ještě nevěděl, že bude hrát o záchranu !!!

Za vše mluví to, že minulou sezonu jí pustil zápas doma a díky tomu spadl z druhého místa na třetí a já místo abych byl na bedně tak mě dali brambory... proto jsem se dovolil tohle podotknout, že se musím na Florina mnohem víc připravit.
frankie_doparoma

no nevim, divil jsem se ze zahral tak malo dneska, asi nizka nalada, ale kazdopadne na me sel urcite na plno, nebo k tomu mel aspon padnej duvod, napsal jsem mu peprnou sz a krom jinyho jsem mu napsal ze mu natrhnu prdel kdy jen budu chtit :lol:
nevim no, ja jsem ho porazil dvakrat, tigr ho porazil....
hrajes s nim doma, jestli ho neporazis a nebo se ho tak bojis tak na ten titul asi nemas... (coz si nemyslim)
nebat se a nekrast, nebo jak se to rika :mrgreen:
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

frankie_doparoma wrote:no nevim, divil jsem se ze zahral tak malo dneska, asi nizka nalada, ale kazdopadne na me sel urcite na plno, nebo k tomu mel aspon padnej duvod, napsal jsem mu peprnou sz a krom jinyho jsem mu napsal ze mu natrhnu prdel kdy jen budu chtit :lol:
hrajes s nim doma, jestli ho neporazis a nebo se ho tak bojis tak na ten titul asi nemas... (coz si nemyslim)
Není to o tom bát se či nebát...ale přemýšlet tak, abych se na něj připravil tak dokonale jako na Damned. Člověk to nemůže v této situaci ponechat nějak náhodě co zbyde za hráče na zápas..proto ty obavy...dvě zranění v týmu na postech kde není náhrada,a je vymalováno
sexy kote

Post by sexy kote »

Mccgrady wrote:
frankie_doparoma wrote:no nevim, divil jsem se ze zahral tak malo dneska, asi nizka nalada, ale kazdopadne na me sel urcite na plno, nebo k tomu mel aspon padnej duvod, napsal jsem mu peprnou sz a krom jinyho jsem mu napsal ze mu natrhnu prdel kdy jen budu chtit :lol:
Není to o tom bát se či nebát...ale přemýšlet tak, abych se na něj připravil tak dokonalej jako na Damned. Člověk to nemůže v této situaci ponechat nějak náhodě co zbyde za hráče na zápas...
Zítra při pohledu na jeho soupisku zápas víc či míň vypustí, ale na úterý možná vytáhne platová Esa. Kdyby si nehrál zbytečně pohár, mohl sis své jedno Eso nechat v záloze na něj.
Last edited by sexy kote on Thu Mar 28, 2013 2:02 pm, edited 1 time in total.
sexy kote

Post by sexy kote »

frankie_doparoma wrote:dyt pisu ze nejsem ve forme :oops: ....spoleham na bozi zasah :P
Boží zásah nepřišel, ale stačila zdevastovaná soupiska domácích s mírně padlou náladou. Teď si těch 11 kouzelných králíků nech v klobouku na poslední kolo :mrgreen:
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

sexy kote wrote:
Mccgrady wrote:
Není to o tom bát se či nebát...ale přemýšlet tak, abych se na něj připravil tak dokonalej jako na Damned. Člověk to nemůže v této situaci ponechat nějak náhodě co zbyde za hráče na zápas...
Zítra při pohledu na jeho soupisku zápas víc či míň vypustí, ale na úterý možná vytáhne platová Esa. Kdyby si nehrál zbytečně pohár, mohl sis své jedno Eso nechat v záloze na něj.
Samozřejmě i tohle může udělat, ale vzhledem k tomu,že věří ještě v zisk soccerproject poháru tak by to nebyl moc dobrý krok. Každopádně s touto variantou počítám a tým na to připravím.
- pohár hraju protože jsem nečekal, jak hluboce budu Deamned vzdorovat!
frankie_doparoma

sexy kote wrote:
frankie_doparoma wrote:dyt pisu ze nejsem ve forme :oops: ....spoleham na bozi zasah :P
Boží zásah nepřišel, ale stačila zdevastovaná soupiska domácích s mírně padlou náladou. Teď si těch 11 kouzelných králíků nech v klobouku na poslední kolo :mrgreen:
uz to neni - nejsem ve forme, uz to je krize :P
vykartovanejch pet hracu z acka /cb, lm, cm, cf, rf/ a taky zranenej nahradnik na rf, takze musim hrat na dva hroty z b/c tymu...
prumernej bp 71.3 naznacuje ze nejsem zrovna optimalne naladen na boj o patej flek...
rozhodci taky nic moc, nerad bych prohral doma.... :?
tomkycz

Post by tomkycz »

kuwa frenkie ty jedeš holt musím bojovat pouze o šestý flek, tvoje pozice je pro nás už příliš vzdálená 8)
frankie_doparoma

v cim horsim jsem rozpolozeni tim je vetsi pravdepodobnost ze vyhraju 8)
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

frankie_doparoma wrote:v cim horsim jsem rozpolozeni tim je vetsi pravdepodobnost ze vyhraju 8)
kéž by jsi čaroval i v posledním kole.
frankie_doparoma

V threadu sp cup jsme to resili s hippem.
ona pujde na me 100/100 a ja jen kdybych vytah naky zoliky, ale ty nejspis vypotrebuji jinde..
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”