eee......už jsem to přeci psal v topicu Bkopeckar wrote:Tak doufám, že tomu pupajdí rozumí.oliwapol wrote:Přece jen sem nemohl přetrhnou dohodu že vyhrávají jen domácí týmy![]()
Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
-
pupajdi13
- Member of the Soccer Project Association
Re: Stratovarius Cup XVII. - Na fízlárně s Dajem str. 251
-
pupajdi13
Tak včera večer jsem si všiml jednoho podstatného faktu a tím je "zaplá domácí výhoda"
má nepozornost
, kdy já Vás všechny už naučím tuhle věc do našich tůrů nezapínat
Každopádně to uplně změnilo plány v mé hlavě.....původně jsem po ukončení ligových bojů chtěl na pana z Kopečku vyměnit trenera (ačko bylo nachystáno) a pustit všechny turnaje předtím a tím ztáhnout výkonnostní ztrátu,která mezi námi prostě je...ta VDP mi ale udělal čáru přes rozpočet a tak jsem ted pustil Ačko do hry hned od rána a toho trenera teda zkusím ve čvrtek ve finále na 1 tým v A
, takže máte pane Kopečku z prdky kličku
Každopádně to uplně změnilo plány v mé hlavě.....původně jsem po ukončení ligových bojů chtěl na pana z Kopečku vyměnit trenera (ačko bylo nachystáno) a pustit všechny turnaje předtím a tím ztáhnout výkonnostní ztrátu,která mezi námi prostě je...ta VDP mi ale udělal čáru přes rozpočet a tak jsem ted pustil Ačko do hry hned od rána a toho trenera teda zkusím ve čvrtek ve finále na 1 tým v A
-
kopeckar
Vidím, že máme stejné myšlenkové pochody. Teda jen některé, ty s tou výměnou. Já ji měl nachystanou, ale pak jsem si řekl, že to půjde třeba i bez ní a kdybych náhodou zítra doma porazil me_dinamo v jednom bohatě dočasným cupu, tak by se mohla hodit do dalších bojů (hraju s ním v prvním termínu a tak na něj není třeba)pupajdi13 wrote:Tak včera večer jsem si všiml jednoho podstatného faktu a tím je "zaplá domácí výhoda"![]()
![]()
má nepozornost
, kdy já Vás všechny už naučím tuhle věc do našich tůrů nezapínat
![]()
Každopádně to uplně změnilo plány v mé hlavě.....původně jsem po ukončení ligových bojů chtěl na pana z Kopečku vyměnit trenera (ačko bylo nachystáno) a pustit všechny turnaje předtím a tím ztáhnout výkonnostní ztrátu,která mezi námi prostě je...ta VDP mi ale udělal čáru přes rozpočet a tak jsem ted pustil Ačko do hry hned od rána a toho trenera teda zkusím ve čvrtek ve finále na 1 tým v A, takže máte pane Kopečku z prdky kličku
![]()
![]()
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
palo
U nás je VDP zapnutá odjakživa,beru to jako takovou motivaci vyhrát skupinu,někdy prostor pro taktizování a větší možnost "slabších" týmů se prosadit (když teda mají štěstí na los...)

-
tomkycz
souhlas, taky to tak vidím... i v reálném fotbale se doma hraje lépe...palo wrote:U nás je VDP zapnutá odjakživa,beru to jako takovou motivaci vyhrát skupinu,někdy prostor pro taktizování a větší možnost "slabších" týmů se prosadit (když teda mají štěstí na los...)
-
Ataner
Přesně..tož na JPD dostanete na prdel všici..i ty brekny (aha já už jsem venku)..no tak nic..tomkycz wrote:souhlas, taky to tak vidím... i v reálném fotbale se doma hraje lépe...palo wrote:U nás je VDP zapnutá odjakživa,beru to jako takovou motivaci vyhrát skupinu,někdy prostor pro taktizování a větší možnost "slabších" týmů se prosadit (když teda mají štěstí na los...)
JPD - B.3
-
pupajdi13
No tak já holt mám názor uplně opačnej
to už tak někdy bývá .
-
pupajdi13
Kopečku jak jsi vyřešil post RM po dnešním přáteláku?
-
palo
Aspoň nejsou všechny turnaje stejné a mají svoje "špecifiká"...pupajdi13 wrote:No tak já holt mám názor uplně opačnejto už tak někdy bývá .
![]()

-
pupajdi13
a já ted "špecificky" vypadnupalo wrote:Aspoň nejsou všechny turnaje stejné a mají svoje "špecifiká"...pupajdi13 wrote:No tak já holt mám názor uplně opačnejto už tak někdy bývá .
![]()
-
pupajdi13
Gratulace Kopečkovi k postupu.
- karty mi bohužel nevyšly.
-
palo
úterý 2.4.2013 18:00 - BLÁŤÁK (32000) , rozhodčí 92%
ŇOUMÍCI - FC Letenská šlechta 1:0
(výkony 137:132,agr.90:100,ČK 1:2)
-----
Oba týmy s napálenou agresivitou - vyšlo to kopečkovi...
ŇOUMÍCI - FC Letenská šlechta 1:0
(výkony 137:132,agr.90:100,ČK 1:2)
-----
Oba týmy s napálenou agresivitou - vyšlo to kopečkovi...

-
kopeckar
Díky, bylo to díky zranění toho RM trochu hektické. Přece jenom na tomto postu nemám dvojku s odpovídající nízkou agresí a tak bylo třeba vymyslet nějakou kulišárnu. Naštěstí to pupajdí napálil naplno a rozhodčí mu o dal sežrat víc než nám. Díky pane za prima špíl.pupajdi13 wrote:Gratulace Kopečkovi k postupu.- karty mi bohužel nevyšly.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
palo
Zvoní fízlárně umíráček ?
Fízlárna se začíná potýkat s výrazným poklesem zájmu,což mě nutí k úvahám o jejím ukončení.Už dřív jsem přemýšlel,jaká je hranice počtu otázek aby to ještě mělo smysl a říkal jsem si,že pokud by přišlo míň než pět otázek tak ten projekt ukončím.
Dnes ráno byly v poště 3 otázky a byl jsem rozhodnutý,že šutřík už nedostane "tradiční závěrečnou".Přes den ještě přišly dvě,takže "závěrečná" padla,ale pochybnosti o smyslu přetrvávají.
Je ještě plno lidí,které bych Na fízlárně rád viděl,nechci ale aby se z toho stala nějaká trapná fraška.
Asi nechám těch 5 dotazů jako takové pevné minimum a fízlárna,do které ten počet nepřijde se stane tou poslední.Buď se z té agónie zvedne,nebo dostanou hodný a zlý policajt hodinovou výpověď a budou si hledat nějaké civilní zaměstnání...
Bude mě mrzet,když to skončí,ale nějak uměle to tu držet určitě nemám v úmyslu.
Fízlárna se začíná potýkat s výrazným poklesem zájmu,což mě nutí k úvahám o jejím ukončení.Už dřív jsem přemýšlel,jaká je hranice počtu otázek aby to ještě mělo smysl a říkal jsem si,že pokud by přišlo míň než pět otázek tak ten projekt ukončím.
Dnes ráno byly v poště 3 otázky a byl jsem rozhodnutý,že šutřík už nedostane "tradiční závěrečnou".Přes den ještě přišly dvě,takže "závěrečná" padla,ale pochybnosti o smyslu přetrvávají.
Je ještě plno lidí,které bych Na fízlárně rád viděl,nechci ale aby se z toho stala nějaká trapná fraška.
Asi nechám těch 5 dotazů jako takové pevné minimum a fízlárna,do které ten počet nepřijde se stane tou poslední.Buď se z té agónie zvedne,nebo dostanou hodný a zlý policajt hodinovou výpověď a budou si hledat nějaké civilní zaměstnání...
Bude mě mrzet,když to skončí,ale nějak uměle to tu držet určitě nemám v úmyslu.

já si myslím, že by byla velká škoda to ukončit, protože fízlárna je něco bezvadnýho, vždycky si vše ráda přečtu. Nemyslím, že by klesal zájem, jen lidé jsou zapomnětliví a řeknou si,že otázku pošlou později, ale pak už to nechtěně padne v zapomnění (přiznávám, že mezi ně patřím i já). Takže bych spíš řekla, nějak nenápadně to připomenout a uvidíš, že otázky se opět pohrnou...palo wrote:Zvoní fízlárně umíráček ?
Ale také je možné, že lidi prostě nemaj rádi Šutříka