Nikomu se nechtěl odhazovat sníh z hrací plochyps2512 wrote:Ještě extra otázka pro Šutříka....to se Opava Znojma tak bojí že odložila zápas?

Díky Pésko za bonus

Moderator: Czech Moderators
Nikomu se nechtěl odhazovat sníh z hrací plochyps2512 wrote:Ještě extra otázka pro Šutříka....to se Opava Znojma tak bojí že odložila zápas?
Musím sa asi opýtať otca čo robil v Prahe.pupajdi13 wrote:zase ten kuchtík "čůča" od nás z práce , jak ten se sem zas protlačil už podruhý se zase pobavila celá naše hospůdka.........to by mě zajímalo,jestli mám na slovensku taky dvojníkapalo wrote:
-Miloš s Dajem+mé drahé
![]()
to jsem chtěl taky napsat,ale neměl jsem na to odvahuDajo wrote: Musím sa asi opýtať otca čo robil v Prahe.Lebo s Milošom sa nepodobáme vôbec...
![]()
Celé je to nejaké zamotané.
A tak to je jasné.....otec chodil na Moravu.pupajdi13 wrote:to jsem chtěl taky napsat,ale neměl jsem na to odvahuDajo wrote: Musím sa asi opýtať otca čo robil v Prahe.Lebo s Milošom sa nepodobáme vôbec...
![]()
Celé je to nejaké zamotané.......navíc můj "čůča" je z moravy,takže to měl tatka kousek
.....dejte tátu palovi na fízlárnu,mám pár otázek
![]()
seznámím Vás chlapci s vaším "starším" bráchouDajo wrote: A tak to je jasné.....otec chodil na Moravu.Rekreačne.
![]()
šutr wrote:Šutrteam 2 - 1 Kenjiho Queeni 139-138
Skoro jsem si výhru nad silným Kenjim nezasloužil, nebýt jeho červené v 78min, asi bych možná i prohrál...
Čtvrtfinále u Péska, no potřeboval bych další haluz
Raduuza wrote:já si myslím, že by byla velká škoda to ukončit, protože fízlárna je něco bezvadnýho, vždycky si vše ráda přečtu. Nemyslím, že by klesal zájem, jen lidé jsou zapomnětliví a řeknou si,že otázku pošlou později, ale pak už to nechtěně padne v zapomnění (přiznávám, že mezi ně patřím i já). Takže bych spíš řekla, nějak nenápadně to připomenout a uvidíš, že otázky se opět pohrnou...palo wrote:Zvoní fízlárně umíráček ?
Ale také je možné, že lidi prostě nemaj rádi Šutříka![]()
![]()
Tak jeden z absentérů jsem i já...A to si nechávám vždycky zprávu o fízlárně v poště,ale tentokrát jsem pro prokaučoval,což mne mrzí...otázky mám vždycky na každýho..palo wrote:Zvoní fízlárně umíráček ?
Fízlárna se začíná potýkat s výrazným poklesem zájmu,což mě nutí k úvahám o jejím ukončení.Už dřív jsem přemýšlel,jaká je hranice počtu otázek aby to ještě mělo smysl a říkal jsem si,že pokud by přišlo míň než pět otázek tak ten projekt ukončím.
Dnes ráno byly v poště 3 otázky a byl jsem rozhodnutý,že šutřík už nedostane "tradiční závěrečnou".Přes den ještě přišly dvě,takže "závěrečná" padla,ale pochybnosti o smyslu přetrvávají.
Je ještě plno lidí,které bych Na fízlárně rád viděl,nechci ale aby se z toho stala nějaká trapná fraška.
Asi nechám těch 5 dotazů jako takové pevné minimum a fízlárna,do které ten počet nepřijde se stane tou poslední.Buď se z té agónie zvedne,nebo dostanou hodný a zlý policajt hodinovou výpověď a budou si hledat nějaké civilní zaměstnání...
Bude mě mrzet,když to skončí,ale nějak uměle to tu držet určitě nemám v úmyslu.
No Crú je pravda, že jsem v obou případech dělal synkacrueface1 wrote:Tak jeden z absentérů jsem i já...A to si nechávám vždycky zprávu o fízlárně v poště,ale tentokrát jsem pro prokaučoval,což mne mrzí...otázky mám vždycky na každýho..palo wrote:Zvoní fízlárně umíráček ?
Fízlárna se začíná potýkat s výrazným poklesem zájmu,což mě nutí k úvahám o jejím ukončení.Už dřív jsem přemýšlel,jaká je hranice počtu otázek aby to ještě mělo smysl a říkal jsem si,že pokud by přišlo míň než pět otázek tak ten projekt ukončím.
Dnes ráno byly v poště 3 otázky a byl jsem rozhodnutý,že šutřík už nedostane "tradiční závěrečnou".Přes den ještě přišly dvě,takže "závěrečná" padla,ale pochybnosti o smyslu přetrvávají.
Je ještě plno lidí,které bych Na fízlárně rád viděl,nechci ale aby se z toho stala nějaká trapná fraška.
Asi nechám těch 5 dotazů jako takové pevné minimum a fízlárna,do které ten počet nepřijde se stane tou poslední.Buď se z té agónie zvedne,nebo dostanou hodný a zlý policajt hodinovou výpověď a budou si hledat nějaké civilní zaměstnání...
Bude mě mrzet,když to skončí,ale nějak uměle to tu držet určitě nemám v úmyslu.
A jak tak koukám,směřuji v rodinným životě tam,jak šutřík..3 ženský kolem sebe budu mít![]()
moc si nestěžujte, já mám doma tři chlapy, což je z mého hlediska horší, dokážete si představit, v jakém množství musím vařit?šutr wrote:No Crú je pravda, že jsem v obou případech dělal synkacrueface1 wrote: A jak tak koukám,směřuji v rodinným životě tam,jak šutřík..3 ženský kolem sebe budu mít![]()
, tři ženský doma je mazec, takže hlavu vzhůru
Dajo wrote: Musím sa asi opýtať otca čo robil v Prahe.Lebo s Milošom sa nepodobáme vôbec...
![]()
Celé je to nejaké zamotané.
No nevěšte pánové hlavu. Já to taky tak měl, ale pak se začala bejvalá kazit a i když už po těch 9 letech nebyla v záruce, tak jsem ji vrátil původním majitelům a v současné době mám s přítelkyní doma našeho ročního synka, jejího mladšího a když její starší syn (oba mají přes dvacet) dorazí na víkend domů, tak jsme 4:1.crueface1 wrote:A jak tak koukám,směřuji v rodinným životě tam,jak šutřík..3 ženský kolem sebe budu mít![]()
tahle tvoje památná věta se mi nikdy neomrzíkopeckar wrote:l,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale pak se začala bejvalá kazit a i když už po těch 9 letech nebyla v záruce, tak jsem ji vrátil původním majitelům ,,,,,,,,,,,,,,,,,