bojovat jsme chtěli, ale šance nebyla
Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
Re: Šlechtická Mince 30 - turnaj mistrů
Šutrteam 1 - 2 SPC Czech Tigers 141-145
Gratulka soupeři 
Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
Ještě to bude pořádný boj, která dvojice nakonec postoupípupajdi13 wrote:díky,díkytomkycz wrote:Litomerice losers Club de Fotbal 2 - 3 FC Letenská šlechta
výkony: 141:147
koukám na výsledek, na výkony hráčů, žádný zranění, karta, a já kokot nechal nastavené přihrávky na 3-4-3. Nastavoval jsem to v noci v práci s tím, že to ráno doladím a najednou čumím na hodiny, za minutu deset, no sotva jsem se podíval na sestavu už běžela simulace. Bych si rozbil hubu !!!tohle se mi stává tak třikrát za sezónu ale tady to obzvlášť nasere !!! Pupajdí, nemáš zač, další darované body
.....no tuhle Minci hraju výjmečně na plno,takže velká spokojennost
Tigerinho - SPC Czech Tigers
-
mouven
- Member of the Soccer Project Association
Tak jsem to nějak celý prokaučoval koukám a asi budu první ve skupině.. tak to semifinale a finale budu hrat venku 
Holt vládce Bolky je jen jeden
Nějaký okolní vesničky jsou pro smích 
Holt vládce Bolky je jen jeden
FK Bolka FOREVER
-
frankie_doparoma
zasrana boleslav, nejdriv mi pres den zkurvi tiket a vecer mi pak zrani hrace a porazi me

...ale vyhroceny derby, oba na soucet 137 a tri vylouceny..hmm...
jinak si budu muset pockat na nakou odvetu, takhle to rozhodne nechat nemuzu
...ale vyhroceny derby, oba na soucet 137 a tri vylouceny..hmm...
jinak si budu muset pockat na nakou odvetu, takhle to rozhodne nechat nemuzu
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
tomkycz
remíza u tigrů nám dává už jen teoretickou šanci na postup. V posledním zápase by musel pupajdí tigry porazit a to bude těžký úkol, ikdyž by nám v případě výhry nad šutrem mohla stačit i remíza.
no a to dění je kde? já ho nějak neividímpupajdi13 wrote:
.......
..........
BRANKY - BODY - AKTUALITY - SOUHRN SKUPINOVÉHO DĚNÍ

-
palo
nevidíš myšáka jak kope ?Raduuza wrote: no a to dění je kde? já ho nějak neividím

jo tááák... to vidímpalo wrote:nevidíš myšáka jak kope ?Raduuza wrote: no a to dění je kde? já ho nějak neividím

-
palo
no vidíš,tak to je to dění.Akorát není skupinové,to by museli být aspoň dva.Raduuza wrote:jo tááák... to vidímpalo wrote:nevidíš myšáka jak kope ?Raduuza wrote: no a to dění je kde? já ho nějak neividím

takže chybička se vloudila..palo wrote: no vidíš,tak to je to dění.Akorát není skupinové,to by museli být aspoň dva.

-
pupajdi13
kšá spameři
.....jsem musel jít bojovat s mladasem do ringu,,,je mokrej jako prase a prohrál na body 10:3 ,tak to ted těžce nese a uchyluje se k zákeřným zásahum, tak jsem ho vzal z ringu "na ulici" tkzv. bez pravidel a bez rukavic a zmaloval ho pořádně, začal štípat,kousat a volat mámu 
-
palo
nesmíš být detailistka...Raduuza wrote:takže chybička se vloudila..palo wrote: no vidíš,tak to je to dění.Akorát není skupinové,to by museli být aspoň dva.

a to tě nenapadlo nechat ho třeba občas vyhrát?pupajdi13 wrote:kšá spameři.....jsem musel jít bojovat s mladasem do ringu,,,je mokrej jako prase a prohrál na body 10:3 ,tak to ted těžce nese a uchyluje se k zákeřným zásahum, tak jsem ho vzal z ringu "na ulici" tkzv. bez pravidel a bez rukavic a zmaloval ho pořádně, začal štípat,kousat a volat mámu

ok polepším sepalo wrote:nesmíš být detailistka...Raduuza wrote:takže chybička se vloudila..palo wrote: no vidíš,tak to je to dění.Akorát není skupinové,to by museli být aspoň dva.

-
palo
život je pes...pupajdi13 wrote:kšá spameři.....jsem musel jít bojovat s mladasem do ringu,,,je mokrej jako prase a prohrál na body 10:3 ,tak to ted těžce nese a uchyluje se k zákeřným zásahum, tak jsem ho vzal z ringu "na ulici" tkzv. bez pravidel a bez rukavic a zmaloval ho pořádně, začal štípat,kousat a volat mámu

.......

..........