bojovat jsme chtěli, ale šance nebyla

Moderator: Czech Moderators
Ještě to bude pořádný boj, která dvojice nakonec postoupípupajdi13 wrote:díky,díkytomkycz wrote:Litomerice losers Club de Fotbal 2 - 3 FC Letenská šlechta
výkony: 141:147
koukám na výsledek, na výkony hráčů, žádný zranění, karta, a já kokot nechal nastavené přihrávky na 3-4-3. Nastavoval jsem to v noci v práci s tím, že to ráno doladím a najednou čumím na hodiny, za minutu deset, no sotva jsem se podíval na sestavu už běžela simulace. Bych si rozbil hubu !!!tohle se mi stává tak třikrát za sezónu ale tady to obzvlášť nasere !!! Pupajdí, nemáš zač, další darované body
.....no tuhle Minci hraju výjmečně na plno,takže velká spokojennost
no a to dění je kde? já ho nějak neividímpupajdi13 wrote:
.......
..........
BRANKY - BODY - AKTUALITY - SOUHRN SKUPINOVÉHO DĚNÍ
nevidíš myšáka jak kope ?Raduuza wrote: no a to dění je kde? já ho nějak neividím
jo tááák... to vidímpalo wrote:nevidíš myšáka jak kope ?Raduuza wrote: no a to dění je kde? já ho nějak neividím
no vidíš,tak to je to dění.Akorát není skupinové,to by museli být aspoň dva.Raduuza wrote:jo tááák... to vidímpalo wrote:nevidíš myšáka jak kope ?Raduuza wrote: no a to dění je kde? já ho nějak neividím
takže chybička se vloudila..palo wrote: no vidíš,tak to je to dění.Akorát není skupinové,to by museli být aspoň dva.
nesmíš být detailistka...Raduuza wrote:takže chybička se vloudila..palo wrote: no vidíš,tak to je to dění.Akorát není skupinové,to by museli být aspoň dva.
a to tě nenapadlo nechat ho třeba občas vyhrát?pupajdi13 wrote:kšá spameři.....jsem musel jít bojovat s mladasem do ringu,,,je mokrej jako prase a prohrál na body 10:3 ,tak to ted těžce nese a uchyluje se k zákeřným zásahum, tak jsem ho vzal z ringu "na ulici" tkzv. bez pravidel a bez rukavic a zmaloval ho pořádně, začal štípat,kousat a volat mámu
ok polepším sepalo wrote:nesmíš být detailistka...Raduuza wrote:takže chybička se vloudila..palo wrote: no vidíš,tak to je to dění.Akorát není skupinové,to by museli být aspoň dva.
život je pes...pupajdi13 wrote:kšá spameři.....jsem musel jít bojovat s mladasem do ringu,,,je mokrej jako prase a prohrál na body 10:3 ,tak to ted těžce nese a uchyluje se k zákeřným zásahum, tak jsem ho vzal z ringu "na ulici" tkzv. bez pravidel a bez rukavic a zmaloval ho pořádně, začal štípat,kousat a volat mámu