SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

Mccgrady
Team President

Re: SP Pohár

Post by Mccgrady »

PaTTTTrick wrote:
kopeckar wrote:Tak příští kolo nás čekají 3 Áčkové souboje. :mrgreen:
a v dalším kole pro změnu 3Áčkařské souboje :-)

Držíme palce, at jsou v semfinále 3 české týmy, šance určitě je, McGrady s Frankiem doma, Tygři sice opět venku, ale u unaveného me_dynamo
Tigři jsou ze hry, pokud nekoupí dneska GK. :( Má tak silnej tým, že doma je schopen porazit každého !!!...uvidíme jak zareaguje.

Frenkymu doma s Meangreenem budu držet hrozně moc palce ale byl by to asi zázrak :-(
sexy kote
Member of the Soccer Project Association

Post by sexy kote »

Koupit GK hrající aspoň 70+ na přímej není téměř nikdy problém a i aktuálně jich tam několik je od předražených na několik sezon, po starého dědu co sezonu za pár drobných dochytá v plné formě.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Mccgrady wrote: zázrak :-(
zazrak je uz to ze jsem se dostal do ctvrtfinale (coz je muj vylepsenej rekord, do ted do bylo prohrany osmifinale s Pattrickem jestli se nemylim)
viz. me drivejsi prohlaseni v tomhle threadu
hraju to bez nervu a absolutne nic necekam a nic pro to nedelam, mozna to je moje jedina vyhoda, asi proto jsem vyklepl dneska rogiboys s LB s vykonem 63 :p

mit meangreen doma, nezajebanou terminovku a lehce prisnejsiho rozhodciho tak bych se ho nebal, ale takhle... nastoupi mix A/B tymu a vsichni maj k 100/100 forme dost daleko
muj zitrejsi postup je utopie, kdybych postoupil byl by to vysmech a neskutecna haluz...:)
jestli souper nedostane v prvnim polocase primou redku a nebo jestli to nedotahnu do penalt o 10 s horsim vykonem tak nemam narok...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Tigerinho
Team Manager

Post by Tigerinho »

Jedina vec co me svte je to, ze porad hraju venku, random se na me poradne vyrazuje...
Tigerinho - SPC Czech Tigers
tomkycz

Post by tomkycz »

tak jsem proti meangreenu doufal v přízeň randomu ale bylo to přesně naopak. S postupem jsem vůbec nepočítal takže sklamání nebylo. Meangreenu bych tu trofej přál, ale dokud tam jsou české vlaječky, fandím čechům ( i jamajčanovi )... hodně štěstí těm co zbyli v osudí. Pro nás je to nejlepší výsledek co se poháru týče a je to naposled co jsme ho hráli. Těžce prodělečnej podnik... :?
frankie_doparoma

nevim jak je to mozny, ale podle spinfa, ted v pul jedenacty vecer pred zapasem mam o bod lepsi vykon nez meangreen :shock:
o to vic me stve ta ma terminovka, jinak bych byl jeste silnejsi.... no bude to zajimave, kdybych cirou nahodou dohral v 11ti bylo by to zajimavy:)
sexy kote

Post by sexy kote »

frankie_doparoma wrote:nevim jak je to mozny, ale podle spinfa, ted v pul jedenacty vecer pred zapasem mam o bod lepsi vykon nez meangreen :shock:
o to vic me stve ta ma terminovka, jinak bych byl jeste silnejsi.... no bude to zajimave, kdybych cirou nahodou dohral v 11ti bylo by to zajimavy:)
On ale vytáhl následně trumfové eso :(
frankie_doparoma

jo taky na to koukam.... bych se divil kdyb byl tak spatne pripravenej, ale ani ho vytahovat nemusel, vylouceni v 69. prislo stejne moc brzo...
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

me_dinamo - A ??-?? Mccgrady City Football team - A
Regina - B.3 ??-?? FC Meangreen - A

Škoda,přeškoda, že nehraju doma , bylo by vymalováno....tenhle pohár, to je stejně na hlavu postavené :-( ... Hraju doma proti týmům z F atd...
Na druhou stranu jsem už mam dojem někdy někde říkal, že by se mělo hrát vždy u týmu hůře postaveného...což by bylo spravedlivý. Ale že se nehraje od třeba osmifinále na dva zápasy, to mi hlava nebere.

No nic, zkusíme zabojovat! :idea:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Tigerinho wrote:Jedina vec co me svte je to, ze porad hraju venku, random se na me poradne vyrazuje...
se mnou si hrál doma a proto si vyhrál :lol:

škoda teď těch penalt, příště by si hrál s McGradym doma...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

PaTTTTrick wrote:
Tigerinho wrote:Jedina vec co me svte je to, ze porad hraju venku, random se na me poradne vyrazuje...
se mnou si hrál doma a proto si vyhrál :lol:

škoda teď těch penalt, příště by si hrál s McGradym doma...
A určitě bych bral raději Tigry než Florina :-( ... zápas je bohužel asi jasný, ŠKODA PŘEŠKODA...tolik jsem si ho přál dostat dřív !!!
- zranění 3 hráči základu a jeden vykartovanej (dostal redku z lavičky a STOP na 4 zápasy)
TO SE HRAJE TĚŽKO, bude 100% měnit trenéra...takže se poprvé v sezoně budu modlit za RANDOM.... :!:
frankie_doparoma

Mccgrady wrote:me_dinamo - A ??-?? Mccgrady City Football team - A

Škoda,přeškoda, že nehraju doma , bylo by vymalováno....tenhle pohár, to je stejně na hlavu postavené :-( ... Hraju doma proti týmům z F atd...
Na druhou stranu jsem už mam dojem někdy někde říkal, že by se mělo hrát vždy u týmu hůře postaveného...což by bylo spravedlivý. Ale že se nehraje od třeba osmifinále na dva zápasy, to mi hlava nebere.

osmifinale +1 zapas
ctvrtfinale +1 zapas
semifinale +1 zapas
finale +1 zapas

kam by si chtel nacpat tyhle ctyri zapasy?!

a ze je to na hlavu postaveny?proc? protoze ma kazdej stejnou sanci hrat doma/venku a je to proste o nahode a stesti? nedvano jsem to tu oznacoval jako "random cup" a to prave z tohohle duvodu, kdyz budes mit stesti a odehrajes posldnich sest kol doma budes mit urcite vetsi sanci na celkovou vyhru nez kdyby ne a naopak ale sannci na to ma kazdej setjenou (btw. cetl jsem nakej vypis z naky simulace rulety, kde tu ruleta roztocili miliardakrat a nejdelsi serije jedne barvy (xerna/cervena) byla tusim neco kolem 30x za sebou (jo jeste tam je samozrejmne zelena nula, takze to neni 50:50 jako tady, ale proste jen pro priklad). Takze neni nemozne aby nekdo odehral treba celej rocnik na domaci pude (a nebo venku:p))

a ty sam si hral 9., 10.,11. a 12. kolo doma a na hlavu postaveny je to az ted? proste je to sp cup, to je vsechno
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

frankie_doparoma wrote: Takze neni nemozne aby nekdo odehral treba celej rocnik na domaci pude (a nebo venku:p)
já si myslím, že od počátku je daný pavouk, takže teoreticky je možné hrát celý ročník doma nebo venku - nebo myslíte že se každé kolo losuje?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
frankie_doparoma

nedavno to resili na belgickym forum, vysledek byl ze je to total random...

at je to tak nebo tak, tak je teoreticky mozne odehrat celej rocnik doma:)
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

frankie_doparoma wrote:
Mccgrady wrote:me_dinamo - A ??-?? Mccgrady City Football team - A

osmifinale +1 zapas
ctvrtfinale +1 zapas
semifinale +1 zapas
finale +1 zapas

kam by si chtel nacpat tyhle ctyri zapasy?!

a ze je to na hlavu postaveny?proc? protoze ma kazdej stejnou sanci hrat doma/venku a je to proste o nahode a stesti? nedvano jsem to tu oznacoval jako "random cup" a to prave z tohohle duvodu, kdyz budes mit stesti a odehrajes posldnich sest kol doma budes mit urcite vetsi sanci na celkovou vyhru nez kdyby ne a naopak ale sannci na to ma kazdej setjenou (btw. cetl jsem nakej vypis z naky simulace rulety, kde tu ruleta roztocili miliardakrat a nejdelsi serije jedne barvy (xerna/cervena) byla tusim neco kolem 30x za sebou (jo jeste tam je samozrejmne zelena nula, takze to neni 50:50 jako tady, ale proste jen pro priklad). Takze neni nemozne aby nekdo odehral treba celej rocnik na domaci pude (a nebo venku:p))

a ty sam si hral 9., 10.,11. a 12. kolo doma a na hlavu postaveny je to az ted? proste je to sp cup, to je vsechno

Je rozdíl odehrát doma 9 10 11 12 kolo s týmama na které ani nebylo nutné nějak nastavovat sestavu než kolo 13, kde se jede k týmu, kterej má ambice pohár vyhrát a mění trenéra :idea:

Klidně bych hrál všechno venku jen semi a finále doma...proto píšu, že to je na hlavu postavené, né proto, že mi to nevyšlo na semifinále !!!
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”