Souhlas s Raduzkou.....Raduuza wrote:
no jako vyprošťovák to taky asi není nejlepší nápad
já klidně objednám co chceš, je fakt že kuře na paprice píšeš každej rok

Moderator: Czech Moderators
Souhlas s Raduzkou.....Raduuza wrote:
no jako vyprošťovák to taky asi není nejlepší nápad
Mně nikdo nic doma nevytýká (já jsem o tom ještě neřekl...Mccgrady wrote:Čím víc se ten sraz blíží, tím více mi je doma vytýkáno,že opravdu asi nejsem normální a já se o to víc se na Vás těším
xixor wrote:U nás doma jsou smířeni. Stačí nevynechat žádný sraz a oni si zvyknou.
Problém bude když nepřijedeš!GeorgeTT wrote:Kua, chlapi, úplne rád by som prišiel i ja... Makám na smeny, ten víkend mi akurát vychádza voľno, ale deti chcú ísť na chatu do BojnícJedine, žeby sme išli až v pondelok po zraze
Keby sa mi náhodou podarilo prehovoriť drobizg, že nám stačí ísť od pondelka, a ja by som sa zjavil vo VP, bol by to problém?
tomkyč mě potěšil,dneska v noci napíšu zbytku pelotonu,který mám rozjednaný.Hadis wrote:upraven počet přihlášených.
Do konce záloh zbývá 9 dní, počet zaplacených záloh 15 + 2.
V případě, že přijde už pouze jedna záloha, bude se redukovat počet lůžek.
Márty - v květnu mám domluvenou delegaci do VP, kde budu osobně domlouvat jídlo. Vymysli něco jinýho než guláš a kuře na paprice a domluvím topokud teda tady nebude vlna nevole
Vydej péeskovi šerifský příkaz ať okamžitě zaplatí zálohu...pupajdi13 wrote:tomkyč mě potěšil,dneska v noci napíšu zbytku pelotonu,který mám rozjednaný.Hadis wrote:upraven počet přihlášených.
Do konce záloh zbývá 9 dní, počet zaplacených záloh 15 + 2.
V případě, že přijde už pouze jedna záloha, bude se redukovat počet lůžek.
Márty - v květnu mám domluvenou delegaci do VP, kde budu osobně domlouvat jídlo. Vymysli něco jinýho než guláš a kuře na paprice a domluvím topokud teda tady nebude vlna nevole
Nedělej zle...ps2512 wrote:![]()
![]()
![]()
Začíná to vypadat všelijak....čím víc se blíží sraz, tím přibývá problémů
čoveče ty jsi v tomhle jedinečnejps2512 wrote:![]()
![]()
![]()
Začíná to vypadat všelijak....čím víc se blíží sraz, tím přibývá problémů
palo wrote:Nedělej zle...ps2512 wrote:![]()
![]()
![]()
Začíná to vypadat všelijak....čím víc se blíží sraz, tím přibývá problémů![]()
Problémy budeš mít když nepřijedeš!![]()
Poté, co jsem Péééska a jeho sebranku navštívil ve Freeportu, plně chápu jeho postoj, ale na druhou stranu chápu i jeho oponenty, kteří se ho snaží dotlačit na sraz na celej víkendpupajdi13 wrote: čoveče ty jsi v tomhle jedinečnej.......vždycky jsem si říkal,že možná nemám doma tu pupajdí uplně zmáklou (jančařík potvrdí), ale když tu čtu občas ty příspěvky, tak mám pocit,že hraju SP s totalníma podpantoflákama