Silnej tym muzes klidne chytit v 5 kole a nemusis ho taky do finale vubec potkat.Mccgrady wrote:frankie_doparoma wrote:osmifinale +1 zapasMccgrady wrote:me_dinamo - A ??-?? Mccgrady City Football team - A
Regina - B.3 ??-?? FC Meangreen - A
Škoda,přeškoda, že nehraju doma , bylo by vymalováno....tenhle pohár, to je stejně na hlavu postavené... Hraju doma proti týmům z F atd...
Na druhou stranu jsem už mam dojem někdy někde říkal, že by se mělo hrát vždy u týmu hůře postaveného...což by bylo spravedlivý. Ale že se nehraje od třeba osmifinále na dva zápasy, to mi hlava nebere.
No nic, zkusíme zabojovat!
ctvrtfinale +1 zapas
semifinale +1 zapas
finale +1 zapas
kam by si chtel nacpat tyhle ctyri zapasy?!
a ze je to na hlavu postaveny?proc? protoze ma kazdej stejnou sanci hrat doma/venku a je to proste o nahode a stesti? nedvano jsem to tu oznacoval jako "random cup" a to prave z tohohle duvodu, kdyz budes mit stesti a odehrajes posldnich sest kol doma budes mit urcite vetsi sanci na celkovou vyhru nez kdyby ne a naopak ale sannci na to ma kazdej setjenou (btw. cetl jsem nakej vypis z naky simulace rulety, kde tu ruleta roztocili miliardakrat a nejdelsi serije jedne barvy (xerna/cervena) byla tusim neco kolem 30x za sebou (jo jeste tam je samozrejmne zelena nula, takze to neni 50:50 jako tady, ale proste jen pro priklad). Takze neni nemozne aby nekdo odehral treba celej rocnik na domaci pude (a nebo venku:p))
a ty sam si hral 9., 10.,11. a 12. kolo doma a na hlavu postaveny je to az ted? proste je to sp cup, to je vsechno
Je rozdíl odehrát doma 9 10 11 12 kolo s týmama na které ani nebylo nutné nějak nastavovat sestavu než kolo 13, kde se jede k týmu, kterej má ambice pohár vyhrát a mění trenéra![]()
Klidně bych hrál všechno venku jen semi a finále doma...proto píšu, že to je na hlavu postavené, né proto, že mi to nevyšlo na semifinále !!!
SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
Re: SP Pohár
Na ceste do propadliste dejin.
-
- Member of the Soccer Project Association
Dnes si proti Shaume zahral 148, Rumun zahral 144. Keby hral doma on a ty vonku, ty zahráš 146 a on zahrá 146. Už by si bol možno out a nejaké 13.kolo by ťa ani trochu netrápilo... viem, že si nepostavil áčko, ale stále je to výhoda, pretože dnes ideš na Florina s áčkom, inak by si šiel s béčkom a to by si ani doma nemusel uhrať.Mccgrady wrote:
Je rozdíl odehrát doma 9 10 11 12 kolo s týmama na které ani nebylo nutné nějak nastavovat sestavu než kolo 13, kde se jede k týmu, kterej má ambice pohár vyhrát a mění trenéra![]()
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Vytáthl z klobouku jen některé kouzelné králíky, trenéra nemění, nejspíš opravdu nezná přesný harmonogram možností.Mccgrady wrote:frankie_doparoma wrote:osmifinale +1 zapasMccgrady wrote:me_dinamo - A ??-?? Mccgrady City Football team - A
Regina - B.3 ??-?? FC Meangreen - A
Škoda,přeškoda, že nehraju doma , bylo by vymalováno....tenhle pohár, to je stejně na hlavu postavené... Hraju doma proti týmům z F atd...
Na druhou stranu jsem už mam dojem někdy někde říkal, že by se mělo hrát vždy u týmu hůře postaveného...což by bylo spravedlivý. Ale že se nehraje od třeba osmifinále na dva zápasy, to mi hlava nebere.
No nic, zkusíme zabojovat!
ctvrtfinale +1 zapas
semifinale +1 zapas
finale +1 zapas
kam by si chtel nacpat tyhle ctyri zapasy?!
a ze je to na hlavu postaveny?proc? protoze ma kazdej stejnou sanci hrat doma/venku a je to proste o nahode a stesti? nedvano jsem to tu oznacoval jako "random cup" a to prave z tohohle duvodu, kdyz budes mit stesti a odehrajes posldnich sest kol doma budes mit urcite vetsi sanci na celkovou vyhru nez kdyby ne a naopak ale sannci na to ma kazdej setjenou (btw. cetl jsem nakej vypis z naky simulace rulety, kde tu ruleta roztocili miliardakrat a nejdelsi serije jedne barvy (xerna/cervena) byla tusim neco kolem 30x za sebou (jo jeste tam je samozrejmne zelena nula, takze to neni 50:50 jako tady, ale proste jen pro priklad). Takze neni nemozne aby nekdo odehral treba celej rocnik na domaci pude (a nebo venku:p))
a ty sam si hral 9., 10.,11. a 12. kolo doma a na hlavu postaveny je to az ted? proste je to sp cup, to je vsechno
Klidně bych hrál všechno venku jen semi a finále doma...proto píšu, že to je na hlavu postavené, né proto, že mi to nevyšlo na semifinále !!!
Jinak jsem hrát ani nemohl...Liga mě hodně vyšťavila, trenér nebyl možnej a obnova smluv šla jen u některých hráčů (postaveno na momentální maximum), do toho zraněné GK 76 a CF 75 a vykartované CM 74 (které dostalo redku z lavičky na 4 zápasy)...Hippopotamus wrote:Dnes si proti Shaume zahral 148, Rumun zahral 144. Keby hral doma on a ty vonku, ty zahráš 146 a on zahrá 146. Už by si bol možno out a nejaké 13.kolo by ťa ani trochu netrápilo... viem, že si nepostavil áčko, ale stále je to výhoda, pretože dnes ideš na Florina s áčkom, inak by si šiel s béčkom a to by si ani doma nemusel uhrať.Mccgrady wrote:
Zní to divně, ale nejsem dnes nějak smutnej, udělal jsem skutečně maximum

p.s. ještě,že hraje Meangreen finále doma, juchůůů
-
tak finále dopadlo nejlépe jak mohlo. Doufám, že to rumun konečně rozprodá a zmizí v propadlišti dějin...
na rozhodčího 100% agresivita 100% trochu sebevražda; na to že měl Meangreen ze hry tři hráče ze základu, to dopadlo dobře
Tvaruzkynatvrdo - s 47 H.480; s 48 G.280; s 49 F.94; s 50 F.94; s 51 E.32; s 52 D.11; s 53 D.11; s 54 D.11; s 55 C.4
Top výkon - 141 - 2.12.2013
Top výkon - 141 - 2.12.2013
-
Obrovská gratulace Meangreenovi!!!
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
Meangreen congratulation ...
By mě zajímalo, jestli nastavit tu agresi Florin zapomněl (ale to bych se v takhle důležitým zápase divil) nebo to prostě jenom risknul (což bych se taky divil, protože na výkony to bylo hodně podobný, tak to neměl tak úplně zapotřebí)
By mě zajímalo, jestli nastavit tu agresi Florin zapomněl (ale to bych se v takhle důležitým zápase divil) nebo to prostě jenom risknul (což bych se taky divil, protože na výkony to bylo hodně podobný, tak to neměl tak úplně zapotřebí)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

Nic jineho nez to zkusit mu nezbyvalo, kdyby to ustal, tak to asi tesne stacilo, jinak nemel narok. Dopadlo to ale dobrePaTTTTrick wrote:Meangreen congratulation ...

Na ceste do propadliste dejin.
-
jak kdy, jak s cim a jak pro koho, pro florinka dneska urcite :pBobr wrote:na rozhodčího 100% agresivita 100% trochu sebevražda
Jsem rad ze vyhral Meangreen, vypadnul jsem s vitezem a vymenil na me trenera....

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
A máme tu novou sezónu. Poučeni tou předchozí jsme přijali do našich řad člověka odpovědného za nastavení sestavy k zápasu a tak doufáme, že na jejím konci, kterého se chceme aktivně zúčastnit přibude do jejího označení na začátek písmeno S.
První, kdo nám v tom bude chtít zabránit je géčkový tým kalna roztoka, tým který marně atakuje hranici 100 a tak by problém s postupem neměl nastat. Hraje se u nás a tak je vše v naprostém pořádku.

První, kdo nám v tom bude chtít zabránit je géčkový tým kalna roztoka, tým který marně atakuje hranici 100 a tak by problém s postupem neměl nastat. Hraje se u nás a tak je vše v naprostém pořádku.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
no my řešíme opačný problém a tak na hřiště nastoupí sestava z kormidelníka, jelikož soupeř, ačkoliv lídr divize ef, nestojí za nic... konto je vyschlé a pohár tomu zrovna dvakrát nepomáhá...
-
my hrajeme taktéž doma a k nám přijede 1.FC Herry 
na něj se opravdu těšíme

na něj se opravdu těšíme

AC Had Bozak
-
Tak u mňa to bude tesné, príde ku mne akýsi čerstvý víťaz éčka, aktuálne 4. vo svojom déčku, čo hráva výkony v lige tesne pod 130. No a s mojím teamspiritom aktuálne 22%, bez normálneho LB a CM, to nebude prdel ho poraziť 

...new beginning...
-
Tak nakonec jsme si byli největším soupeřem sami a jen díky losu jdeme dál. Manažér předvedl další ze svých excesů, nechal tým na holičkách (salón má díky tomu celý den zavřenokopeckar wrote:A máme tu novou sezónu. Poučeni tou předchozí jsme přijali do našich řad člověka odpovědného za nastavení sestavy k zápasu a tak doufáme, že na jejím konci, kterého se chceme aktivně zúčastnit přibude do jejího označení na začátek písmeno S.![]()

ŇOUMÍCI - kalna roztoka. 5:0 (114:68)
Co se týče financí, tak nás ten špás vyšel zatím na 96563€. Příští kolo opět doma s lídrem jedné G divize a tak jsou všichni spokojeni.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152