Divize A

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by tomkycz »

děkuji těm co ocenili pátej flek. Trochu zhodnotíme letošní sezónu. Loni jsme skončili druzí mezi československými manažery, celkově však šestí, letos se musíme spokojit se třetí pozicí ( a velmi rádi se s ní spokojíme 8) ). Celkově to stačilo na pátý flek, což je naše historické maximum. Hodně nás těší, že jsme za sebou nechali jamajčany, ač tomu celou sezónu nic nenasvědčovalo, páč si Jamajka před námi neustále udržovala solidní bodový odstup. Nakonec vše rozhodl náš drtivý závěr, kdy se nám podařilo pokořit jamajku na jejich hřišti, doma silný habsburger a venku neméně silný rogiboys. Sezóna byla o to těžší, že se hned na začátku rozhodly sestoupit čtyři týmy, takže tady se oproti konkurenci body nahnat nedaly, leda skóre, a na to my kašleme... Podařilo se nám uhrát 16 výher, 4 remízy, tudíž pouze 10 proher. Obrana byla druhá nejprostupnější ze všech aktivních manažerů, pouze me-dinamo dostalo o gól více. Za to jsme měli třetí nejlepší útok !!! Se sezónou tak panuje max. spokojenost a pociťujeme silné zadostiučinění :mrgreen: Jen to odneslo několik turnajů kde jsme museli přenechat pozice... :? Random nás nechal téměř celou sezónu v klidu, s tím také panuje spokojenost 8)

Příští sezóna bude zase o něco těžší, valí se sem kvalita, hráči už mají svůj věk a prdlajs vydrží. Ještě se pokusíme jednu sezónu udržet, ale pokud by to vypadalo hned od začátku bledě, je možné, že započneme obměnu kádru. Zatím to v plánu není. Chceme se poměřit v plné síle s dynamem, šlechtou a trabantem, hash nám má co vracet a to mu nemůžu udělat, abych se mu nepostavil :wink: Těším se na další, ikdyž možná už poslední, ročník !!!

ještě bych tímto pogratuloval i tigerinhovi k bramborové medaili. Byl si blízko bronzu, na nás si měl luxusní náskok, na první poctivě odehranou sezónu v nejvyšší soutěži solidní počin. Příští sezónu chceme od tebe bednu !!!
Tigerinho
Team Manager

Post by Tigerinho »

Koukam, ze uz se nasel prvni tym, ktery to v nove sezone v Acku zabali... Shauma rozprodava tym... zdarma...
Tigerinho - SPC Czech Tigers
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Tigerinho wrote:Koukam, ze uz se nasel prvni tym, ktery to v nove sezone v Acku zabali... Shauma rozprodava tym... zdarma...
škoda, mohla tam nechat ac mattt do další sezony, když věděla,že tohle udělá :-( ZDARMA...to je zvláštní počin tohle
oliwapol

Post by oliwapol »

Mccgrady wrote:
Tigerinho wrote:Koukam, ze uz se nasel prvni tym, ktery to v nove sezone v Acku zabali... Shauma rozprodava tym... zdarma...
škoda, mohla tam nechat ac mattt do další sezony, když věděla,že tohle udělá :-( ZDARMA...to je zvláštní počin tohle
zdarma - konec v této hře. asi tak by se to dalo přeložit
ACS Pardubice
mantel

Post by mantel »

oliwapol wrote:
Mccgrady wrote:
zdarma - konec v této hře. asi tak by se to dalo přeložit
jj, nechtěl čelit náporu žadonících koupěchtivých managerů, tak to vyřešil takhle :mrgreen:
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

a sakra zaspal som dobu az teraz vydim ze Mcgrady nakoniec vyhral SP ligu :shock: wooooooooooooow tak chlape to ti gratulujem ako sa len da. Taketo vitazstva teda nie su kazdy den :) naozaj pekneeee
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
ps2512

Post by ps2512 »

mantel wrote: jj, nechtěl čelit náporu žadonících koupěchtivých managerů, tak to vyřešil takhle :mrgreen:
Tím myslis mě? :mrgreen:
Protože za normální prachy na TL nic neni
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mantel

Post by mantel »

ps2512 wrote:
mantel wrote: jj, nechtěl čelit náporu žadonících koupěchtivých managerů, tak to vyřešil takhle :mrgreen:
Tím myslis mě? :mrgreen:
Protože za normální prachy na TL nic neni
Si tak nefandi, víš kolik mi psalo managerů, když jsem dělal výprodej ? :lol:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak když už trochu opadly Mccgradyho ovace k titulu 8) ,tak sem hodím malou představovačku,co jsem si připravil.

Udělal jsem si takový měnší výcuc z dob minulých a když bych to měl shrnout do jedné věty , tak jsem byl ve svém prvním představení v A divizi hodně "ubrečený", "lehkomyslný" a i díky náladě v týmu,kterou jsem měl celou první polovinu sezony někde kolem 70% jsem nakonec ligu neudržel a nepomohl ani mohutný finiš v druhé puli sezony.

Takže tady je slibovaný flashback v podání šlechetného pupajdiho :lol: :

pupajdi13 wrote:Tak jsem tady a jdu si pro ty nakládačky :lol:

Bez bázně a hany , ukažte mi Ačko na všechny strany :mrgreen:

pupajdi13 wrote:FC Letenská šlechta - FK Bolka FOREVER 1 : 0

Výkony - 148 : 145
diváci - 16.952
(zas ti překupníci zatrápený)

TS na 100% zapusobila na náš mančaft jako svěcená voda .

Celý zápas jsme měli mírně navrch a korunovali to v 78.minutě , kdy utkání rozhodl
Milan '=Don Chuan=' Abrahám
Hostům nepomohl ani v jejich kotli stojící a celej zápas skandující Zajdaz :mrgreen: a z Letné nevezou nic.

škoda , že jsme nemohli nastoupit v plné síle ( 3 A hráči s výkony 74,74 a 75) , atak výkonu 150 by byl už tak,tak.

předvedl jsem i pěknou ostudu , skoro bych řekl nezapomenutelnou :
pupajdi13 wrote:FC Letenská šlechta - u utd 2 : 1

výkony - 143 : 141
diváci : 17.000

Prvně začnu tím horším - jak už jsem tady psal, soupeř odpoledne vyměnil trenera a tak jsme zareagovali uplně stejně a v nočních hodinách proběhla blesková - perfektně domluvená akce s Dawronem .
Ve Střešovicích měli o motivaci postaráno a výsledek na sebe nenechal čekat (2:1) - gratulace Dawronovi.

O to větší zděšení proběhlo po příchodu do naší kabiny - vzbudím ty moje lemry líný ,abych je překvapil a vyburcoval novým tréňou a kapitán týmu CB Kuzba se zalepenýma očima lámavou polštinou na mne
" co jééé voléé Pupaááájdí - co tady blbneš ? - jiščo si mal 10 dňů na výměnu " -přidává se slovenský pravý utočník Roháč Tož pupáájdíí hej , šáhni do kešeně a přitop nějaký zlatáky do smlouvy a My ti to teda ráno ukopeme ,že si to ty. Krve by se ve mě nedořezal , ta Letenská chátra si se mnou dělá co chce , novej tréňa stojí vedle mě a s otevřenou pusou sleduje , jak z kapsy lovím ečka a uplácím vlastní hráče - Tak tohle jsem ve Střešovicích nezažil- projevil se chlapík z Gibraltaru .
Podařilo se mi uplatit 6 hráčů ze základu prodloužením smlouvy a zcela vyčerpán jsem do sebe šel naklopit další platíčko prášků na nervy :mrgreen:
Sice to jsou Letenský primadony ,ale svoje slovo držej a ráno rumunského soka smetli ze hřiště 2 : 1 a posunuli nás na 10.místo tabulky .
Škoda jen,že jsem díky vlastní chybě na jeden zápas vypálil dva náboje ( trener+smlouvy)

Takže ještě jednou Pupajdí : trener až po 42 dnech - ne po 32 , tak si to pamatuj ať nejsi furt v kabině za blbce :lol:
a uzavřel jsem to :
pupajdi13 wrote:Tak přátelé , já se s Vámi tímto příspěvkem loučím a to nejspíš na hodně dlouho , nedej bože - navždycky :mrgreen:

Dovolím si tedy na závěr mého snažení trochu zabilancovat co se povedlo a co zase míň.

Do sezony jsme vstoupili stylem " hurá-fotbal" a po obchodech bez týmové nálady jsme začali dostávat pěkné nakládačky v prvních 14 dnech.
Zbytek pelotonu nás odepsal a to byla chyba , v závěru první poloviny soutěže jsme dokázali chytit dech a třemi výhrami nad Bolkou, Buníkama a Učkem jsme se dostali opět do hry .
Nutno taky přiznat,že nám při pár remízových utkáních pomohl randoom , Michal ví o tom své :wink:

V druhé puli soutěže už jsme byli rovnoceným protivníkem svým soupeřům a bojovali jsme do posledního kola , leč los v druhé puli byl pro nás těžší.
Sestup přišel až v posledním kole a boj o záchranu stál opravdu za to .

Naše bilnce tak zní :
13 - 4 - 13 ....61 : 48
Tak jsem zvědavej,,,jak se předvedu na druhý pokus 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
kopeckar

Post by kopeckar »

Nojono záchranářské práce se musí umět. Já bych o těch adrenalínech mohl napsat učebnici. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Euforie ještě stále neopadla :-) V pondělí udělám velkou tiskovku :idea:
tomkycz

Post by tomkycz »

to je začátek jak má být, derby s letenskými šlechtici 8)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tomkycz wrote:to je začátek jak má být, derby s letenskými šlechtici 8)
kteří se hřejou na prvním fleku tabulky 8) , ty jo ještě nikdy si nepamatuju,že bych bych nejslabší tým tabulky :?

jinak u nás hned první týden = souboje snů

Tomkyč - yockr - Lamič - Frenkič 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
ps2512

Post by ps2512 »

Lehčí začátek venku jsem si nemohl přát.......Tygři a Pupajdi :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Dajo

Post by Dajo »

Tak u nás hneď na úvod 6 bodov.......do mínusu. :mrgreen: Doma Damned a vonku Tomkyč .... :roll:
Dajo
FK Laugaricio
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”