tak mi to nedalo a Hadískovi jsem ted zavolal , čekajíc,že on asi ví co já nevímHadis wrote: Poté, co jsem Péééska a jeho sebranku navštívil ve Freeportu, plně chápu jeho postoj,

Moderator: Czech Moderators
tak mi to nedalo a Hadískovi jsem ted zavolal , čekajíc,že on asi ví co já nevímHadis wrote: Poté, co jsem Péééska a jeho sebranku navštívil ve Freeportu, plně chápu jeho postoj,
tomkycz wrote:já doma říkám, počítáš teda s tím že na konci června jedu na sraz SP ? a ona jako že jo, a prej, jestli jedu na pátek nebo na sobotu..
Když tak řekni že tam na Tebe dám pozor...ps2512 wrote:Pst, máme doma jednání
tak to ho už nepustí ani kouknoutpalo wrote:Když tak řekni že tam na Tebe dám pozor...ps2512 wrote:Pst, máme doma jednání
klasika, špitl jsem něco o sraze a pak poslouhal hodinovou přednáškuHadis wrote:Bych chtěl být u toho, jak to jednání u lamičky probíhalo
Mccgrady wrote:Včerejší rozhovor:
Tak si představ, že se mi komplikuje ten poslední week v červnu![]()
Co to je za dny, co se děje?
No sraz soccerprojectu, jsem to říkal už několikrát![]()
To tě to ještě nepustilo?![]()
Blázníš? Nikdy...
Říkal jsi,že když vyhraješ titul v A, že už tím tak žít nebudeš...![]()
Říkám tohle je vyvrcholení celé práce![]()
...ok co z toho teda plyne?
TO,ŽE MUSÍM PRACOVNĚ 26.-28.6. MIMO DOMOV (MLADÁ BOLESLAV) A OD TAMTUD SE BUDU MUSET DOSTAT NĚJAK NA MORAVU,KDE BUDU AŽ DO 30.6. TAKŽE NEBUDU DOMA 4 DNY
Cooo??? O tom si ještě promluvíme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak jsem taky poslal zálohu, tak snad to těm našim "slavným" bankám nebude trvat dluho.Hadis wrote:Pro milovníky piva jedna zpráva.
V pátek se bude pít Gambrinus 11
Dnes jsem mluvil s majitelem restaurace panem Koubkem, jídlo je předběžně domluveno, menu se měnit nebude
V případě, že by někdo chtěl něco, na čem by shodla nadpoloviční většina, je možná změna
To je jenom dílčí úspěch - pokračuj v jednání!ps2512 wrote:Příští týden pošlu prachy....ale nejspíše jen přes noc z pátku na sobotu.....v sobotu po dvanácté porazim domu
Si přečti Greadyho příspěvek....my jsme rádi i za dílčí výsledkypalo wrote:To je jenom dílčí úspěch - pokračuj v jednání!ps2512 wrote:Příští týden pošlu prachy....ale nejspíše jen přes noc z pátku na sobotu.....v sobotu po dvanácté porazim domu