Moderator: Czech Moderators
pupajdi13 wrote:
Po turnaji mistrů asi dám dlouhodobější pauzu,nebo uplnej konec mého turnájku....přeci jen cítím,že už o Minci není moc zájem a sám pro sebe si to tu psát nepotřebuju.
Na tohle rovnou zapomeň !pupajdi13 wrote:Odehrány i zbylé 2 čtvrtfinálové špíly -
Mccgrady City Football team 2-1 Litomerice losers Club de Fotbal
FC Kolíkov 1-2 FK Hash Rohatsko
Bohužel se k nim nikdo tady ani nevyjádřil....zítra po práci udělám sumář a plán SEMIFINÁLE
Po turnaji mistrů asi dám dlouhodobější pauzu,nebo uplnej konec mého turnájku....přeci jen cítím,že už o Minci není moc zájem a sám pro sebe si to tu psát nepotřebuju.
A na to přišels jak ???pupajdi13 wrote:přeci jen cítím,že už o Minci není moc zájem
Jak zruší Minci, tak mu dáme na srazu do hubypalo wrote:A na to přišels jak ???pupajdi13 wrote:přeci jen cítím,že už o Minci není moc zájem![]()
To tu mám zas organizovat petici?
za tu chvíli, co tam budeš, to nestihnešps2512 wrote: Jak zruší Minci, tak mu dáme na srazu do huby
TO by jsi se divila, co vždy stihnu za tu chvíliRaduuza wrote:za tu chvíli, co tam budeš, to nestihnešps2512 wrote: Jak zruší Minci, tak mu dáme na srazu do huby![]()
Martas: ses zblaznil? Zrusit Minci? Tak to ani nahodou! Mince je velice prestizni Turnaj!!! Verim, ze jsi mel jen slabou chvilku, jak jsi to psal!!! Zrovna v dobe, kdy planuji obnovit Tigerinho CUP, takova zprava...pupajdi13 wrote:Po turnaji mistrů asi dám dlouhodobější pauzu,nebo uplnej konec mého turnájku....přeci jen cítím,že už o Minci není moc zájem a sám pro sebe si to tu psát nepotřebuju.
Měl jsem splín v noci z práce .palo wrote: A na to přišels jak ???![]()
To tu mám zas organizovat petici?