Moderator: Czech Moderators
Pobavil jsi mě.tomkycz wrote:naše motlitby nebyly vyslyšeny a tak postupujeme dál. Lamnej soupeř si na rozhodčího 96% hraje agresivitu na 100% a nechá si vyloučit 4 hráče. Měl jsem lépe ladit kormidelnickou sestavu a taky studovat soupeře. On hraje agr. na max pořádpostup nás stál cca 400k a v dalším kole nás čeká něco podobného. Vypadnout nebude žádná sranda
Nepřidávej si!!!ps2512 wrote:Co já dělám v A divizi???? Soupeř z G nás pěkně znemožnil![]()
Dynamo Oleksovice 0 - 4 United Humppa
výkony: 145 - 107
Ty jsi srandista koukám..ps2512 wrote:Co já dělám v A divizi???? Soupeř z G nás pěkně znemožnil![]()
Dynamo Oleksovice 0 - 4 United Humppa
výkony: 145 - 107
Mistře pro vás netřeba omluvy..ps2512 wrote:těch 70 by na Ačkaře vypadalo nedobře
Ataner wrote:Mistře pro vás netřeba omluvy..ps2512 wrote:těch 70 by na Ačkaře vypadalo nedobře
Vidím, že se tím trápíštomkycz wrote:hehe nejsem v tom sám i Mr. Pupajdi vyhořel( trocha škodolibé radosti )
Na co tak málo....nám stačí 70palo wrote:amatére... 49ps2512 wrote:těch 70 by na Ačkaře vypadalo nedobře![]()
kopeckar wrote:ŇOUMÍCI - kalna roztoka. 5:0 (114:68)
Co se týče financí, tak nás ten špás vyšel zatím na 96563€. Příští kolo opět doma s lídrem jedné G divize a tak jsou všichni spokojeni.