Nejspis zadnej lepsi na trhu nebylps2512 wrote:Ne že bych toho kluka neměl rád???? Ale neříkal něco o talentu a ne brankáři s výkonem 76????

Moderator: Czech Moderators
Nejspis zadnej lepsi na trhu nebylps2512 wrote:Ne že bych toho kluka neměl rád???? Ale neříkal něco o talentu a ne brankáři s výkonem 76????
ale to vyloučení na naší straně nebylo vůbec v plánups2512 wrote:Tomky se dopustil podlostí a v 19. minutě mi zranil LF s výkonem 72 a nahradilo ho CF s výkonem 62.
Litomerice losers Club de Fotbal 2 - 1 Dynamo Oleksovice
výkony: 145 - 142
mám takovej pocit, že v Ačku začnou padat BANy
takhle jsi to určitě chtěl napsat že?tomkycz wrote:ale to vyloučení na naší straně nebylo vůbec v plánups2512 wrote:Tomky se dopustil podlostí a v 19. minutě mi zranil LF s výkonem 72 a nahradilo ho CF s výkonem 62.
Litomerice losers Club de Fotbal 2 - 1 Dynamo Oleksovice
výkony: 145 - 142
mám takovej pocit, že v Ačku začnou padat BANydůležitý jsou ale body a ty zůstaly se štěstím doma
mám to okomentovat,nebo to byl jen malej , nedůležitej, nepovedenej vtípekacskncl wrote:![]()
Koukam, ze boj proti vypousteni zapasu v Acku zacal pekne zvostra
![]()
No divně to vypadá jen co je pravda.pupajdi13 wrote:mám to okomentovat,nebo to byl jen malej , nedůležitej, nepovedenej vtípekacskncl wrote:![]()
![]()
![]()
Povíme si zítra.kopeckar wrote: No divně to vypadá jen co je pravda.
Nevim, mozna mi neco uniklo, tuto sezonu uz tym kde sem X sezon nepravidelne zastupoval v Acku neni tak to nejak podrobne nesleduju, vesmes jen vysledky, ale na konci predchozi sezony sem na foru zaznamenal vyhlaseni boje za hrani A naplno , tak me pohled na vysledky dnes zaskocil. Sam jsem nikdy nepatril mezi zastance ze se v A ma hrat jen naplno, tak nic proti zadnejm divocinam nemam.pupajdi13 wrote:mám to okomentovat,nebo to byl jen malej , nedůležitej, nepovedenej vtípekacskncl wrote:![]()
![]()
![]()
Sakra.....nevyvíjí se to podle plánu......B-tým s novýma smlouvama měl přivezt 3 body , výpočet na to byl,ale zhatila to nesmyslná rudá na 23% rozhodčíhoDajo wrote: FK Laugaricio 1 - 1 FC Letenská šlechta 143:142
Aj napriek predĺženým zmluvám u Letenských sme dokázali hrať vyrovnanú partiu a neboli sme ďaleko ani od plného bodového zisku.Domáca neporaziteľnosť však stále trvá.
![]()
Skvělý mač pane a cenné body..ps2512 wrote:Od sobotního rána mimo provoz a tak jsem v neděli kolem půlnoci přenastavoval ligu a házel tam B tým. Je z toho zasloužená remíza![]()
Mccgrady City Football team 1 - 1 Dynamo Oleksovice
výkony: 150 - 143![]()
Rybolov se v sobotu vyplatil![]()
Sorry Grady