já myslím, že z tý lamy ho sundáš lehce, špatně se na ní udržífrankie_doparoma wrote:tak nakonec predesly turnajovy zapas jsem mohl odehrat na pul plynu a tak muzu jit na prvni kolo tohohle turnaje v plny polni, uvidime jak to dopadne

Moderator: Czech Moderators
já myslím, že z tý lamy ho sundáš lehce, špatně se na ní udržífrankie_doparoma wrote:tak nakonec predesly turnajovy zapas jsem mohl odehrat na pul plynu a tak muzu jit na prvni kolo tohohle turnaje v plny polni, uvidime jak to dopadne
to já toho očekávám mnohem vícepupajdi13 wrote:Pá 24 Kvě 2013 (14:00 CET) FC Letenská šlechta... ?? - ??... FC Kunemil
Já se chystám za pár chvil sundat Radůzčinýho soka v jejím boji o titul divize F 113 .......očekávám výhru - postup - a zlepšení reputace po ranním ligovém fiasku....tady by mě ani 3 červené neměli ohrozit
Jestli se nepletu,tak ta Lama nemá ani opratě, takže pak tu taky přichází varianta, jestli se dokáže na Lamě udržet a dojet k tomu souboji , jestli nespadne ještě v zákulisíRaduuza wrote:
já myslím, že z tý lamy ho sundáš lehce, špatně se na ní udrží![]()
To jsem si asi nechtěl přečístfrankie_doparoma wrote:tak nakonec predesly turnajovy zapas jsem mohl odehrat na pul plynu a tak muzu jit na prvni kolo tohohle turnaje v plny polni, uvidime jak to dopadne
Tak dojedu....ale horší, co potom.....rozhodčí je strašnej vůlpupajdi13 wrote:Jestli se nepletu,tak ta Lama nemá ani opratě, takže pak tu taky přichází varianta, jestli se dokáže na Lamě udržet a dojet k tomu souboji , jestli nespadne ještě v zákulisíRaduuza wrote:
já myslím, že z tý lamy ho sundáš lehce, špatně se na ní udrží![]()
A jsme venkups2512 wrote:To jsem si asi nechtěl přečístfrankie_doparoma wrote:tak nakonec predesly turnajovy zapas jsem mohl odehrat na pul plynu a tak muzu jit na prvni kolo tohohle turnaje v plny polni, uvidime jak to dopadne
a dopadnul bys jako já ráno v lize (3 rudý) , takhle jsi to aspon uhrál se ctí i bez opratíps2512 wrote: měl jsem tu agre risknout
sem se zapoměl stavit u Tebe v tý prácigeo75 wrote:my jsme premiérový zápas v turnajích podvazku zvládli až nečekaně dobře, výhra 2:4 se cení. teď už jen počkat dva týdny na los dalšího kola.
veškeré stížnosti ohledně časového rozvrhu směrujte na megabrzdiče HippaPaTTTTrick wrote: než bude další kolo, tak většina týmu bude asi na prodej....
To je tak když jede bojovat na hrochovi...Raduuza wrote:veškeré stížnosti ohledně časového rozvrhu směrujte na megabrzdiče HippaPaTTTTrick wrote: než bude další kolo, tak většina týmu bude asi na prodej....![]()
Kde je ten hajzel? Ukážte mi ho, ja mu dám zopár...Raduuza wrote: veškeré stížnosti ohledně časového rozvrhu směrujte na megabrzdiče Hippa![]()