Hadis wrote:asi jsem prohrál
gratuluju k postupu domácím
když jenom ASI, tak to je v pohodě

Moderator: Czech Moderators
Hadis wrote:asi jsem prohrál
ASI určite, ďakujem, som rád, že som ti to vrátilRaduuza wrote:Hadis wrote:asi jsem prohrál
když jenom ASI, tak to je v pohodě![]()
Milko bol asi premotivovaný.....tomkycz wrote:Milko, díky, budu se snažit to někam dotáhnout. Ps: přepočítej si ty výkony znovu
Jasné tomkycz, chybička nastalatomkycz wrote:Milko, díky, budu se snažit to někam dotáhnout. Ps: přepočítej si ty výkony znovu
Už sa blíži koniec šk. roku, takže už aj tá únava prichádza...a to má za následok si prikrašľovať moje výkony...Dajo wrote:Milko bol asi premotivovaný.....tomkycz wrote:Milko, díky, budu se snažit to někam dotáhnout. Ps: přepočítej si ty výkony znovuVeď je učiteľ,počítať snáď vie.
a už to ani nestihneš, včera jsem byl vyhozen, holt jsem strašně nebezpečný pro líný zmrdy.pupajdi13 wrote:sem se zapoměl stavit u Tebe v tý prácigeo75 wrote:my jsme premiérový zápas v turnajích podvazku zvládli až nečekaně dobře, výhra 2:4 se cení. teď už jen počkat dva týdny na los dalšího kola.![]()
jinak u nás : šlechetní - kunemil 2 : 0
PssssstSokol Cejc wrote:A mě ho uděl za čekání, bo to je hrozné toto
Hippopotamus wrote:PssssstSokol Cejc wrote:A mě ho uděl za čekání, bo to je hrozné toto
Co bych dal alespoň za puntík.Raduuza wrote:Hippopotamus wrote:PssssstSokol Cejc wrote:A mě ho uděl za čekání, bo to je hrozné toto
Timto Siru Andrewovi udělujeme hvězdné řády dokonce dva, protože čekání je opravdu veeeelmi dlouhé. A aby to Hipíkovi nebylo líto, že nic nemá, tak dosltal černý puntík
![]()
![]()
Ver mi, že zase tak veľa by toho nebolomrakoplas44 wrote: Co bych dal alespoň za puntík.