pupajdi13 wrote:ted jsi nám rozbil celé naše pouto nad šachovnicí
jinak jsem tuhle reakci čekal už v pátek a divil jsem se,že už mě někdo hned nesestřelil....máš samozřejmě pravdu.........
A já si zrovna dvakrát nemyslím, že má Kopečkář pravdu !!! ANO, JE TO JEN HRA...ale když víš, že má obrovskou šanci docílit něčeho po čem opravdu VIRTUÁLNĚ toužíš a uteče ti to úplně smolně mezi prsty tak to prostě nasere a to brutálně. Každý má své priority, Pupajdi chtěl vyhrát svou pořádanou minci, která byla vyjímečná. Já tohle zklamání zažil ve finále soccerproject poháru proti Forestě ve finále na penalty. PROSTĚ A JEDNODUŠE TO STRAŠNĚ NASERE A NENÍ VŮBEC CHUŤ BOJOVAT DÁL, kór když víš, že se to už nebude opakovat, jako třeba u Pupajdiho. Já pak vyhrál A a tak trochu na to zapomněl. Myslím,že přirovnávat vypadnutí v nějakých turnajích, které hraješ jen prostě proto aby jsi hrál, tak se to nedá s tímto srovnávat.... SAKRA TO JSEM SE ROZEPSAL, ale přišlo mi důležité vysvětlit, proč jsem chápal, jak se Pupajdi cítí a co ho štve, proto i ta drobná omluva za zkažení jeho snu !