PRÁVĚ TED

PODMÍNKY ZŮSTAVAJÍ STEJNÉ
Moderator: Czech Moderators
To bylo na mě? Si myslíš, že když mě jednou porazíš tak s tím tady seknu?palo wrote:mám radost žes našel motivaci pokračovat... ( a pochopitelně přihlášeno ! )
Já ti dám překvapil....určitě jsi čekal, až se mi uvolní místo a pak to zpustilpupajdi13 wrote:Lamič překvapil
Jinak palo....chystám se vyhrát turnaj mistrů v 60 ročníkujako náplast
Já taky já taky.....ale už nevím copalo wrote:Jdu do toho s Tebou.Můžeš to nazvat třeba Senior Senility Cup...
To nebylo na Tebe,vím že Ty jsi nezničitelný...ps2512 wrote:To bylo na mě? Si myslíš, že když mě jednou porazíš tak s tím tady seknu?palo wrote:mám radost žes našel motivaci pokračovat... ( a pochopitelně přihlášeno ! )
Přesně tak, na nic jiného jsem celý den na chatě nemyslel,než jestli má Lamík místops2512 wrote: Já ti dám překvapil....určitě jsi čekal, až se mi uvolní místo a pak to zpustil
Jsem teď přemýšlel, po kolikátý budu hrát já....myslí že to bude víc jak podruhýHippopotamus wrote:Prihlásil som sa 99 minút po zrodení turnaja a som dvadsiatytretí v poradí. Pupčo, ty aj keby si mal turnaj pre 100 tímov, tak do dňa je snáď plno
Som rád, že si po druhýkrát zahrám v Minci