HurááááááPaToM wrote:Ak všetko dobre pôjde, tak budúci týdždeň by sa mohlo začať hrať.GeorgeTT wrote:PaToM, viem, že máš toho teraz moc, ale obvyklá otázka: Kedy sa začne liga? A pohár? Som veľmi nedočkavý, ako nováčik v Corgoň Lige

Moderator: Czech Moderators
HurááááááPaToM wrote:Ak všetko dobre pôjde, tak budúci týdždeň by sa mohlo začať hrať.GeorgeTT wrote:PaToM, viem, že máš toho teraz moc, ale obvyklá otázka: Kedy sa začne liga? A pohár? Som veľmi nedočkavý, ako nováčik v Corgoň Lige
ešte to tu nieje alebo to neviem najstGeorgeTT wrote:HurááááááPaToM wrote:Ak všetko dobre pôjde, tak budúci týdždeň by sa mohlo začať hrať.GeorgeTT wrote:PaToM, viem, že máš toho teraz moc, ale obvyklá otázka: Kedy sa začne liga? A pohár? Som veľmi nedočkavý, ako nováčik v Corgoň Lige
Zatiaľ to tu nie je, teraz som sa mordoval s SPEC a na SL a SPo zatiaľ nebol čas.dann11 wrote:ešte to tu nieje alebo to neviem najst
Aj ja, ale makám ako šrób s úlohami v škole zatiaľ. Budúci týždeň by už mal byť konečne kľudnejší, takže by som sa už mohol dokopať k tomu rozlosovaniu. Hlavne ma mrzí, že som vyžrebovanie nespravil už vo februári, keď som čas mal.MilanSLOVAKIA wrote:My chceme Slovenskú ligu![]()
Fiiiiiha no nechcel by som byt na tom tak ze nemam vobec casPaToM wrote:Aj ja, ale makám ako šrób s úlohami v škole zatiaľ. Budúci týždeň by už mal byť konečne kľudnejší, takže by som sa už mohol dokopať k tomu rozlosovaniu. Hlavne ma mrzí, že som vyžrebovanie nespravil už vo februári, keď som čas mal.MilanSLOVAKIA wrote:My chceme Slovenskú ligu![]()
Rozbehneme, dnes som si skompletizoval zoznam prihlásených manažérov a ešte chcem spraviť termínovku a rozpis, ak sa podarí, ak nie, tak zajtra.GeorgeTT wrote:Ako sme na tom, rozbehneme to?
Ja neverim tomu co vidimPaToM wrote:Rozbehneme, dnes som si skompletizoval zoznam prihlásených manažérov a ešte chcem spraviť termínovku a rozpis, ak sa podarí, ak nie, tak zajtra.GeorgeTT wrote:Ako sme na tom, rozbehneme to?
Už je zajtra, a furt ništMilanSLOVAKIA wrote:Ja neverim tomu co vidimPaToM wrote:Rozbehneme, dnes som si skompletizoval zoznam prihlásených manažérov a ešte chcem spraviť termínovku a rozpis, ak sa podarí, ak nie, tak zajtra.GeorgeTT wrote:Ako sme na tom, rozbehneme to?ale supeeeeeer
a kde sa ta slibotechna zase flaka?ps2512 wrote:je to rebel ....teda slibotechna