už jenom 8dnůRaduuza wrote:Út 25 Črv 2013 (14:00 CET) No Boost ?? - ?? PC Bonner

Moderator: Czech Moderators
už jenom 8dnůRaduuza wrote:Út 25 Črv 2013 (14:00 CET) No Boost ?? - ?? PC Bonner
PaTTTTrick wrote:už jenom 8dnůRaduuza wrote:Út 25 Črv 2013 (14:00 CET) No Boost ?? - ?? PC Bonner
tak to už vůbec nechápu proč zdržuješ, když máš rozprodáno...Mazzy wrote:PaTTTTrick wrote:už jenom 8dnůRaduuza wrote:Út 25 Črv 2013 (14:00 CET) No Boost ?? - ?? PC Bonner
Omlouvám se všem zúčastněným, ale při konci sezony mam vždy nabyto. Za to čekání to bude stát, budeš to semnou mít víc než lehké. Rozprodal jsem vše co za něco stálo a tak na tebe naběhne nejspíš výkon kolem 110.![]()
Radu omlouvám se především tobě. Obvykle brzdím jen dva, nebo tři dny, ale konec sezony je vždy většinou až týden.![]()
Mějte semnou slitování než mě budete lynčovat.
nikdo... raději bysme patricka, ale co se dá dělat, na derby se taky těšíme...Raduuza wrote:Tak a kdo převezme roli BRZDIČE teď???![]()
![]()
já si ho takhle čtu, noopalo wrote:Dažo ? - to už mohlas zrovna napsat Dežo...
tři T jsou právě kompromisPaTTTTrick wrote:já prosím mám bud 2 T (ve hře) nebo 4 T (ve foru)... tři T je nějaký non-senc
PaTTTTrick wrote:
Aspon nemusím manželce vysvětlovat, proč mi pořád nějaká holka posílá podvazky