. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

SOUBOJ TĚCHTO VÁŽENÝCH RYTÍŘŮ SE BUDE KONAT V PÁTEK 5. ČERVENCE LÉTA PÁNĚ 2013 O DESÁTÉ HODINĚ RANNÍ. NENECHTE SI UJÍT TUTO PODÍVANOU
Moderator: Czech Moderators
když vidím v poslední době tvé výkony, tak bych takovou starost nemělaMccgrady wrote:Krásný turnaj, hezké obrázky!!!asi se do dalšího ročníku podívám... jen nevím, jak doma vysvětlím druhý podvazek
já bych se takové drobnosti nebál.Mccgrady wrote:... jen nevím, jak doma vysvětlím druhý podvazek
No áno,no.pupajdi13 wrote:gratulace Rockymu.....koukám,že si nechal na turnaj narůst háro....cenná trofej
s kým že to hrál to finále.....jakýže to má ten druhý tým
![]()
........to je vzkaz pro Daja,on to pochopí
A Radů.....krásně obrázkově poladěné,škoda,že to finalisté neocenili.....a užij si dovču.
Kytka z Lídlu včera opět zapůsobila....z jedné za 39 kč byly rázem dvěpupajdi13 wrote:já bych se takové drobnosti nebál.Mccgrady wrote:... jen nevím, jak doma vysvětlím druhý podvazek![]()
naporcujem kytku z Lidlu, přidáme kindrvájo a je to v cajku......
Aj tebe aj raduzke veľká vďaka,ceny sú krásne a určite si nájdu svoje miesto na našej skromnej poličke.pupajdi13 wrote:diplomy jsem tiskl já...se hlásím
Dajo wrote:Aj tebe aj raduzke veľká vďaka,ceny sú krásne a určite si nájdu svoje miesto na našej skromnej poličke.pupajdi13 wrote:diplomy jsem tiskl já...se hlásím
Mojí geriatrici to už nezvládnu....Raduuza wrote:Dajo wrote:Aj tebe aj raduzke veľká vďaka,ceny sú krásne a určite si nájdu svoje miesto na našej skromnej poličke.pupajdi13 wrote:diplomy jsem tiskl já...se hlásím
příští ročník k tomu můžeš přidat i ten podvazek