Perla: Historická tabuľka aktualizovaná! Nádej nezomrela...

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: O T.Perly P.:V sobotu nový ročník, aktualizácia hist.tab

Post by Hippopotamus »

Kosterove poháriky za mimoriadne tipovacie schopnosti :P (kukám, že v názve tímu je dvakrát "e" miesto "l", ale snáď to nikomu nevadí :) )

Image
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
koster

Post by koster »

Hippopotamus wrote:Kosterove poháriky za mimoriadne tipovacie schopnosti :P (kukám, že v názve tímu je dvakrát "e" miesto "l", ale snáď to nikomu nevadí :) )
No paráda!!
To éčko seškrabu a přepíšu :mrgreen: :mrgreen:
Wellweak
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

pokud by to delalo problem....zajistim nove stitky a poslu postou...uz jsem zjistoval kdo kde udelal chybu a bohuzel za to nemohu. Do tiskarny odeslano podle mych propizit bylo tak jak ma byt ale kokoti to podelali....vzali mi i reklamaci! vyzvedavala mi to manzelka a ta vi prd co to je za kravinu....haha. Takze pokud chcec kostere zmenu zaridim a poslu....pohary ale vezu osobne na sraz tak jak jsou vyfoceny! Takze?
koster

Post by koster »

Mccgrady wrote:pokud by to delalo problem....zajistim nove stitky a poslu postou...uz jsem zjistoval kdo kde udelal chybu a bohuzel za to nemohu. Do tiskarny odeslano podle mych propizit bylo tak jak ma byt ale kokoti to podelali....vzali mi i reklamaci! vyzvedavala mi to manzelka a ta vi prd co to je za kravinu....haha. Takze pokud chcec kostere zmenu zaridim a poslu....pohary ale vezu osobne na sraz tak jak jsou vyfoceny! Takze?
Nech to tak jak to je :wink:
Wellweak
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Sľubovaného prehľadu skupín (z 25.júna) sa asi nedočkáte :oops: Proste som rád, keď si v rýchlosti ráno a v pomalosti večer pozriem SP, ako som hral, čo som hral, čo budem hrať, nastavím zápasy,... V každom prípade, užívajte si hranie, ono zase príde ročník, ktorému sa budeme s Mccgradym určite viac venovať.
...new beginning...

ps2512

Post by ps2512 »

Řekni, že to budeš delat, až budu hrát já......za pravdu ti hlavu neutrhnou :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Azor

Post by Azor »

Baníček - FC Letenská šlechta 2:1 V:131-122
Tak po výhře nad palem mám i skalp od Pupajdího. To má takovou malou pomstu za to popichování v topicu SP sraz :mrgreen:
Jsme tedy stále 2., o 3 body za pupajdím a o 2 body před palem, rti dva hrají spolu v 6.kole, já s Goergem, můžu být ještě i 1., ale taky spadnout na 3.místo. No uvidíme jak se to vyvrbí...
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

Azor wrote:Baníček - FC Letenská šlechta 2:1 V:131-122
Tak po výhře nad palem mám i skalp od Pupajdího. To má takovou malou pomstu za to popichování v topicu SP sraz :mrgreen:
Jsme tedy stále 2., o 3 body za pupajdím a o 2 body před palem, rti dva hrají spolu v 6.kole, já s Goergem, můžu být ještě i 1., ale taky spadnout na 3.místo. No uvidíme jak se to vyvrbí...
čo ponúkaš, aby si vyhral? :mrgreen: (to nie je žiadosť o úplatok :!: ) 8)
GeorgeTT
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

hej kua hippo, tohle je snad moje prvni Perla a premierove to bude bez tech veci okolo?! co to ma byt? diskriminace? :twisted:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Azor

Post by Azor »

GeorgeTT wrote:
Azor wrote:Baníček - FC Letenská šlechta 2:1 V:131-122
čo ponúkaš, aby si vyhral? :mrgreen: (to nie je žiadosť o úplatok :!: ) 8)
Co třeba vítězství v mém cupu :mrgreen:
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

frankie_doparoma wrote:hej kua hippo, tohle je snad moje prvni Perla a premierove to bude bez tech veci okolo?! co to ma byt? diskriminace? :twisted:
Léto nám bohužel oběma bere hrozně času :-(... pohárek pro vítěze ale bude. Tak alespoň jedna motivace :!:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

frankie_doparoma wrote:hej kua hippo, tohle je snad moje prvni Perla a premierove to bude bez tech veci okolo?! co to ma byt? diskriminace? :twisted:
To je pomsta za to, že ty pri mojej premiére v Jatkách tiež moc toho nerobíš :mrgreen:

Btw. už si tu tretíkrát :wink:
...new beginning...

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

FC Letenská šlechta... 4 - 3... FK Hash Rohatsko

Tak......padlo i poslední "šlechetné" prokletí , Frenkič nám naháněl hrůzu dlouhé sezony a i když si nevedu statistiky,tak nevěřím,že jsem ho dokázal někde v něčem podstatném porazit....z hlavy si pamatuju především lonskou ligu 2x 2:4 a letošní 1:2 (výsledky psány z mého pohledu) .....po skalpování Gradyho , to byl asi poslední výkřik "šlechetných sparťanů" , než upadnou do dlouhodobého zimního spánku.
Z výsledku mám velkou radost.....Jamajčanům nevyšel vstup do mače, v 10. minutě zranění a v 36. prímá rudá.My jsme dostali červenou až v 82. minutě a tak můžeme slavit postup do čtvrtfinále tohoto turnaje,hraného na počest trhané kytky Lidlu. 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

pupajdi13 wrote:FC Letenská šlechta... 4 - 3... FK Hash Rohatsko

Tak......padlo i poslední "šlechetné" prokletí , Frenkič nám naháněl hrůzu dlouhé sezony a i když si nevedu statistiky,tak nevěřím,že jsem ho dokázal někde v něčem podstatném porazit....z hlavy si pamatuju především lonskou ligu 2x 2:4 a letošní 1:2 (výsledky psány z mého pohledu) .....po skalpování Gradyho , to byl asi poslední výkřik "šlechetných sparťanů" , než upadnou do dlouhodobého zimního spánku.
Z výsledku mám velkou radost.....Jamajčanům nevyšel vstup do mače, v 10. minutě zranění a v 36. prímá rudá.My jsme dostali červenou až v 82. minutě a tak můžeme slavit postup do čtvrtfinále tohoto turnaje,hraného na počest trhané kytky Lidlu. 8)
Gratulace obrovská !!! když jsem se díval na to, kdo dneska bude Perlu hrát, říkal jsem si,že ani nebudu dělat rozbor, že to bude jasné a ono HLE! První překvapení v prním zápase na světě!
p.s. nebudeš tomu věřit, ale zrovna včera se kytka z Lídlu opět uplatnila...pochvala od obou obdarovaných byla nádherná :-) :lol:
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

no ja bych to az za tak velky prekvapeni nepovazoval, hrajem oba stejnou ligu, ani jeden z nas nepatri do top ani na jasnyho padaka

statistiky si taky nevedu (ty si nechavam delat od zhrzenejch protivniku :p ) ale co jsem koukal, tak letos to byl uz nas sesty zapas a poprve jsem nevyhral

no jednou se to zlomit muselo, ale prave jsem si rikal ze prohrat s pupajdim snad ani nejde, aspon ne letos :p

gratulace a dojdi co nejdal, necht spartansky prapor vlaje hrde co nejdele 8)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”