Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince ? - maybe

Post by pupajdi13 »

palo wrote: kde mám logo? :wink:
ty sis to sesumíroval sám 8) ......a neotravujte furt :lol: ......makám na slipech :mrgreen:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

pupajdi13 wrote:
frankie_doparoma wrote:kde mam logo? :evil:
když jukneš důkladně,tk loga jsou pouze u odehraných zápasů a má ho pouze vítěz......vyhraj,postup a v sumáři ho uvidíš 8)
aha....to jsem si nevsim :lol:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:FK Hash Rohatsko ...?? - ??... ŇOUMÍCI

poslední zápas prvního kola playoff....asi nemusím psát,že to bude zajímavý souboj "pan lingvista" vs "pan statistik" ....těšíme se na pondělí pánové.
Olala strach v očích letenských zapříčinil hromadné prodlužování smluv před naším vzájemným zápasem. Že až tak se nás budou bát, že toto provedou na čtvrtfinálový zápas jsme nečekali. Ale hřeje nás to u srdce to zas jo. No zkusíme se s tím porvat, ale výhoda se tímto překulila na stranu frankieho chlapců. Za chvíli to vypukne a my budeme věřit na zázrak. :mrgreen:

EDIT : A ten se nestal a tak po zásluze postupují domácí. Gratulujeme. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

FK Hash vs. Noumici 1:0
147:143

haha, brecis jak malej srac uz pred zapasem :mrgreen:

strach z nekoho kdo me z poslednich sesti, teda uz vlastne sedmi zapasu porazil jen jednou......... preco bych ho mel mit? :shock:
smlouvy od minuly sezony neprodluzuju ani na ligu, ale osud tomu chtel ze na ligu jsem mel fatalni vykartovani hracu, plus naky zraneni do toho a tak bych ani s ackem v lize na nic moc nemel a tak na ligu slo Becko a na tebe v plny sile to nejlepsi co jsem mel k dispozici,
preci jen, kdyz si nedavno prohlasil ze te mrzi ze nebudes mit prilezitost mi davat v lize na prdel, tak jsem chtel aby si mel tu cest kopnout si proti mymu Acku a dat mi na prdel aspon takhle v Minci, ale nevim kde soudruzi delaj chybu ze to zas nevyslo;
vyhoda hriste byla vypla, termin sis vyblokoval a tim padem zvolil ty, rozhodci byl sice pravda lehce nadprumerne prisny, ovsem to nekomu kdo ma moznost slozit kadr s jednocifernou agresi nemuze byt na obtiz, ty mas kadr v plny sile a me se pomalu meni na starou gardu,
presto si opet na strane porazenych, lamo :p

takze ti aktualizuju nasi vzajemnou statistiku;
5x jsem vyhral ja
1x byla remiza
1x si vyhral ty

a posilam pozdrav do kanalu :mrgreen:

ps. ja uz jsem sp zabalil, nemam uz zadne ambice, chci jen udrzet co nejdyl A divizi, neobmenuju nijak kadr. Vsechny pohary co jsem chtel jsem vyhral a uz se jich jen zucastnuji (ps. samozrejmne ze jsem nevyhral vsechny a chtel bych vsechny vyhrat, ale jsem soudny a spokjim se aspon s tim, i kdyz fakt, autogram na spodky bych pridal rad 8) )
ale mit prilezitost, opet, porazit nafoukanyho prizdisrace jako ses ty, tomu proste nejde odolat 8)

soccerproject je krasna hra, blbcovi ani miliarda na konte nezaruci ze nedostane na prdel od party labilnich duchodcu

ps2; kdybych byl zoufalec jako ty, tak bych to na vrcholu zabalil a do konce veku bych ti mohl predhazovat ze s tebou mam skore 5:1, ale ja takovej nejsem, ja se ridim zakony Sparty a tak dozajista budes mit jeste dost prilezitosti aby si aspon srovnal skore a nemel tak dalsi komplex z rohatskejch gladiatoru :mrgreen:

nazdar (a pristi kolo at me treba sejme random a dostanu bura, cil jsem si splnil :lol: )
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote:FK Hash vs. Noumici 1:0
147:143

haha, brecis jak malej srac uz pred zapasem :mrgreen:

strach z nekoho kdo me z poslednich sesti, teda uz vlastne sedmi zapasu porazil jen jednou......... preco bych ho mel mit? :shock:
smlouvy od minuly sezony neprodluzuju ani na ligu, ale osud tomu chtel ze na ligu jsem mel fatalni vykartovani hracu, plus naky zraneni do toho a tak bych ani s ackem v lize na nic moc nemel a tak na ligu slo Becko a na tebe v plny sile to nejlepsi co jsem mel k dispozici,
preci jen, kdyz si nedavno prohlasil ze te mrzi ze nebudes mit prilezitost mi davat v lize na prdel, tak jsem chtel aby si mel tu cest kopnout si proti mymu Acku a dat mi na prdel aspon takhle v Minci, ale nevim kde soudruzi delaj chybu ze to zas nevyslo;
vyhoda hriste byla vypla, termin sis vyblokoval a tim padem zvolil ty, rozhodci byl sice pravda lehce nadprumerne prisny, ovsem to nekomu kdo ma moznost slozit kadr s jednocifernou agresi nemuze byt na obtiz, ty mas kadr v plny sile a me se pomalu meni na starou gardu,
presto si opet na strane porazenych, lamo :p

takze ti aktualizuju nasi vzajemnou statistiku;
5x jsem vyhral ja
1x byla remiza
1x si vyhral ty

a posilam pozdrav do kanalu :mrgreen:

ps. ja uz jsem sp zabalil, nemam uz zadne ambice, chci jen udrzet co nejdyl A divizi, neobmenuju nijak kadr. Vsechny pohary co jsem chtel jsem vyhral a uz se jich jen zucastnuji (ps. samozrejmne ze jsem nevyhral vsechny a chtel bych vsechny vyhrat, ale jsem soudny a spokjim se aspon s tim, i kdyz fakt, autogram na spodky bych pridal rad 8) )
ale mit prilezitost, opet, porazit nafoukanyho prizdisrace jako ses ty, tomu proste nejde odolat 8)

soccerproject je krasna hra, blbcovi ani miliarda na konte nezaruci ze nedostane na prdel od party labilnich duchodcu

ps2; kdybych byl zoufalec jako ty, tak bych to na vrcholu zabalil a do konce veku bych ti mohl predhazovat ze s tebou mam skore 5:1, ale ja takovej nejsem, ja se ridim zakony Sparty a tak dozajista budes mit jeste dost prilezitosti aby si aspon srovnal skore a nemel tak dalsi komplex z rohatskejch gladiatoru :mrgreen:

nazdar (a pristi kolo at me treba sejme random a dostanu bura, cil jsem si splnil :lol: )
Frankie už jsem psal, že s tebou nebudu ztrácet čas, ale jedno si neodpustím. Ráno po lize byli naše předpokládané výkony podle SP infa stejné a to kolem 145 a najednou, když jsem si to projel těsně před zápasem tak to bylo u tebe 148. Od rána jsi nehrál žádný další zápas, takže tím ti výkon narůst nemohl. Z čtvrteční ligy hrálo stejných 6 hráčů dnes se mnou a ti mají stav ŽK následující :

GK Willy 'hrat vpred 0.8' Roosenburg Hrát vpřed 83' 74 ... 10 ŽK
LB Vincent Ndiaye Útočný 64' 73 ... 8 ŽK
CB Hamid 'ra' Badavi - C Normální 75' 75 ... 9 ŽK
LF Vjekoslav 'na sebe 1.7' Brgles Na sebe 53' 74 ... 3 ŽK
CF Augustyn 'na sebe' Zbojovsky Na sebe 86' 76 ... 10 ŽK
RF Nana 'volny' Pope Volný hráč 50' 76 ... 6 ŽK

Takže 100/100 mohli být pouze 3 a to CB, LF a RF. Ty jsi jich měl před zápasem ovšem minimálně 13 a trenéra jsi měnil 11.července, takže jsi jednoznačně podepisoval smlouvy a nevím proč to zapíráš. Byl jsi lepší a zaslouženě jsi vyhrál, jenže :

JSI LHÁŘ !!!
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

kopeckar wrote: Frankie už jsem psal, že s tebou nebudu ztrácet čas, ale jedno si neodpustím. Ráno po lize byli naše předpokládané výkony podle SP infa stejné a to kolem 145 a najednou, když jsem si to projel těsně před zápasem tak to bylo u tebe 148. Od rána jsi nehrál žádný další zápas, takže tím ti výkon narůst nemohl. Z čtvrteční ligy hrálo stejných 6 hráčů dnes se mnou a ti mají stav ŽK následující :

GK Willy 'hrat vpred 0.8' Roosenburg Hrát vpřed 83' 74 ... 10 ŽK
LB Vincent Ndiaye Útočný 64' 73 ... 8 ŽK
CB Hamid 'ra' Badavi - C Normální 75' 75 ... 9 ŽK
LF Vjekoslav 'na sebe 1.7' Brgles Na sebe 53' 74 ... 3 ŽK
CF Augustyn 'na sebe' Zbojovsky Na sebe 86' 76 ... 10 ŽK
RF Nana 'volny' Pope Volný hráč 50' 76 ... 6 ŽK

Takže 100/100 mohli být pouze 3 a to CB, LF a RF. Ty jsi jich měl před zápasem ovšem minimálně 13 a trenéra jsi měnil 11.července, takže jsi jednoznačně podepisoval smlouvy a nevím proč to zapíráš. Byl jsi lepší a zaslouženě jsi vyhrál, jenže :

JSI LHÁŘ !!!
a ty si KOKOT :lol:

ja nic nezapiram, zrejme ti slzy zamlzili zrak a zdravy usudek (i kdyz ted lzu, ten si nemel nikdy)
psal jsem ze osud tomu tak chtel, ze v lize jsem ani s ackem se niceho nezmohl, tak jsem to udelal tak jak jsem udelal (ano, prodloouzil smlouvy, coz jsem nijak nevyvracel (ani neni co vyvracet, staci se podivat do historije hracu) a ani nevim proc bych to mel vyvracet, cejtis se dotcenej ze jsem na tebe nastoupil jak jsem nejlip moh? :mrgreen: vycitam ti ja snad ze si pustil zapas mccgradymu? :lol: )

bylo mi jasne ze kdyz vyhraju, tak OPET najdes naky duvod ci okolnost ktera zapricinila to ze si prohral (a samozrejmne to neni tim ze by si byl horsi ale ze ti nekdo hodil klacek pod nohy)

ano PODEPISOVAL JSEM SMLOUVY
a co jako? :lol:

(ano psal jsem ze od minulůe sezony neprodluzuju, ale myslel jsem ze je snad jasny ze to bylo mysleno tak ze od konce minule sezony az do dnesniho dne jsem neprodluzoval)

a cas se mnou vazne neztracej a bez se venovat mladymu, minule si psal ze kvuli sp na nej nemas cas a kvuli tomu jednou skoncis
tak me neser nebo na tebe zavolam socialku (jak asi dlouho ti zabralo zjistit kolik ja mam zlutejch a vubec cela tva priprava na ten PROHRANEJ zapas? :lol: )

to ze proti tobe tymy se budou pripravovat jak nejlip muzou, tak to proste chodi, budes se s tim muset smirit kdyz chces do Acka

ps; chciju z tebe magi v kostkach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Last edited by frankie_doparoma on Mon Jul 22, 2013 7:02 pm, edited 1 time in total.
frankie_doparoma

ps2; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps. myslel jsem si ze to co si predvedl v topicu divize D uz neprekona nic, ale ty moznosti lidske srackoidnosti posunul opet dal, lets go kopeckar! :mrgreen: :mrgreen:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Klídek, pre nás ostatných je dôležité, že v osemfinále sa stretli dva najlepšie tímy (z tých 16 zostávajúcich), takže bolo jasné, že jeden z nich zmizne. A už je fuč :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hadis

Post by Hadis »

Hippopotamus wrote:Klídek, pre nás ostatných je dôležité, že v osemfinále sa stretli dva najlepšie tímy (z tých 16 zostávajúcich), takže bolo jasné, že jeden z nich zmizne. A už je fuč :mrgreen:
mě se to líbí, konečně se zase na fóru něco zajímavýho děje :lol:
AC Had Bozak

mantel

Post by mantel »

Kluci, máte fakt formu, to se musí uznat. Skoro bych to viděl na spešl topic :-)
frankie_doparoma

Hippopotamus wrote:Klídek, pre nás ostatných je dôležité, že v osemfinále sa stretli dva najlepšie tímy (z tých 16 zostávajúcich), takže bolo jasné, že jeden z nich zmizne. A už je fuč :mrgreen:
ja jsem v klidu :lol:

ps. myslim ze belgican je na tom lip nez ja (to jestli je na tom lip nez placici vevoda z noumikova, si netroufam posuzovat :mrgreen: )
ps2512

Post by ps2512 »

myslíš mě a Razvu? :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

Frankie tomu co předvádíš se říká odborně trolling a musím fakt konstatovat, že jsi v tom opravdu dobrej, prostě kapacita. Jinak fatální vykartování si představuju jinak, než že ti stojí jen 3 hráči. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
ps2512

Post by ps2512 »

Pěkně jsi si to Palo nalosoval

So 27 Čnc 2013 (14:00 CET) Tur Dynamo Oleksovice ?? - ?? Stratovarius Mince
So 27 Čnc 2013 (22:00 CET) Př Dynamo Oleksovice ?? - ?? Mccgrady City Football team Finále ČMP
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
frankie_doparoma

kopeckar wrote:Frankie tomu co předvádíš se říká odborně trolling a musím fakt konstatovat, že jsi v tom opravdu dobrej, prostě kapacita. Jinak fatální vykartování si představuju jinak, než že ti stojí jen 3 hráči. :mrgreen:
a tomu co tu predvadis ty, se rika onanie egocentrickyho prizdisrace, co si leci svy mindraky v onlajn hre a nasledne si chce vynutit uznani na forum, kde si chce neustale neco dokazovat nad ostatnima
viz. ten thread divize D, tam to bylo ukazkovy

a je to tu znova, chces rozebirat ten "klacek" kterej jsem ti dovlil ti hodit pod tve ctene nohy? :mrgreen:
tak dobra, kdyz ti to tak lezi na srdci;
stop meli oba dva moje kridla z A tymu a k dispozici tim padem jen beckovy LF/RF kde tomu pravymu uz je 31let
pak jeste bylo zraneni a karty u CB a z mejch ctyr CB mi zbyl jen jeden, 31letej
navic nemel jsem vykartovane tri hrace, ale celkem 5, plus k tomu naky zraneni
a nastoupit s kombinaci A/B tymu kde ke vsemu jsou dva 31lety hraci

souper zahral 146 a to bych ja, i kdybych dohral v 11ti zahral stezi
a navic by to znamenalo, ze bych proti tobe nemel sanci a dopustil bych pak to ze by sis nastrikal do trenek z toho ze si me porazil a ja nemel moznost cist a videt to, co nasleduje ted, tzn. tvy slzy, brek a nasranost a zoufalstvi

hahaha :lol:

dopustil jsem se vazneho precinu, dovolil jsem si absolutne unfair vec, prodlouzit smlouvy :o
kdyby si nebyl takovej noumik co si tu neustale sere do huby, tak by me to ani nenapadlo, ale stalo to za to, to jo :p
po mesci mi espe opet prineslo naky vzruseni (behem simulace) a pak radost z vyhry, diky :arrow:
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”