ty sis to sesumíroval sámpalo wrote: kde mám logo?

Moderator: Czech Moderators
ty sis to sesumíroval sámpalo wrote: kde mám logo?
aha....to jsem si nevsimpupajdi13 wrote:když jukneš důkladně,tk loga jsou pouze u odehraných zápasů a má ho pouze vítěz......vyhraj,postup a v sumáři ho uvidíšfrankie_doparoma wrote:kde mam logo?
Olala strach v očích letenských zapříčinil hromadné prodlužování smluv před naším vzájemným zápasem. Že až tak se nás budou bát, že toto provedou na čtvrtfinálový zápas jsme nečekali. Ale hřeje nás to u srdce to zas jo. No zkusíme se s tím porvat, ale výhoda se tímto překulila na stranu frankieho chlapců. Za chvíli to vypukne a my budeme věřit na zázrak.pupajdi13 wrote:FK Hash Rohatsko ...?? - ??... ŇOUMÍCI
poslední zápas prvního kola playoff....asi nemusím psát,že to bude zajímavý souboj "pan lingvista" vs "pan statistik" ....těšíme se na pondělí pánové.
Frankie už jsem psal, že s tebou nebudu ztrácet čas, ale jedno si neodpustím. Ráno po lize byli naše předpokládané výkony podle SP infa stejné a to kolem 145 a najednou, když jsem si to projel těsně před zápasem tak to bylo u tebe 148. Od rána jsi nehrál žádný další zápas, takže tím ti výkon narůst nemohl. Z čtvrteční ligy hrálo stejných 6 hráčů dnes se mnou a ti mají stav ŽK následující :frankie_doparoma wrote:FK Hash vs. Noumici 1:0
147:143
haha, brecis jak malej srac uz pred zapasem![]()
strach z nekoho kdo me z poslednich sesti, teda uz vlastne sedmi zapasu porazil jen jednou......... preco bych ho mel mit?![]()
smlouvy od minuly sezony neprodluzuju ani na ligu, ale osud tomu chtel ze na ligu jsem mel fatalni vykartovani hracu, plus naky zraneni do toho a tak bych ani s ackem v lize na nic moc nemel a tak na ligu slo Becko a na tebe v plny sile to nejlepsi co jsem mel k dispozici,
preci jen, kdyz si nedavno prohlasil ze te mrzi ze nebudes mit prilezitost mi davat v lize na prdel, tak jsem chtel aby si mel tu cest kopnout si proti mymu Acku a dat mi na prdel aspon takhle v Minci, ale nevim kde soudruzi delaj chybu ze to zas nevyslo;
vyhoda hriste byla vypla, termin sis vyblokoval a tim padem zvolil ty, rozhodci byl sice pravda lehce nadprumerne prisny, ovsem to nekomu kdo ma moznost slozit kadr s jednocifernou agresi nemuze byt na obtiz, ty mas kadr v plny sile a me se pomalu meni na starou gardu,
presto si opet na strane porazenych, lamo :p
takze ti aktualizuju nasi vzajemnou statistiku;
5x jsem vyhral ja
1x byla remiza
1x si vyhral ty
a posilam pozdrav do kanalu![]()
ps. ja uz jsem sp zabalil, nemam uz zadne ambice, chci jen udrzet co nejdyl A divizi, neobmenuju nijak kadr. Vsechny pohary co jsem chtel jsem vyhral a uz se jich jen zucastnuji (ps. samozrejmne ze jsem nevyhral vsechny a chtel bych vsechny vyhrat, ale jsem soudny a spokjim se aspon s tim, i kdyz fakt, autogram na spodky bych pridal rad)
ale mit prilezitost, opet, porazit nafoukanyho prizdisrace jako ses ty, tomu proste nejde odolat![]()
soccerproject je krasna hra, blbcovi ani miliarda na konte nezaruci ze nedostane na prdel od party labilnich duchodcu
ps2; kdybych byl zoufalec jako ty, tak bych to na vrcholu zabalil a do konce veku bych ti mohl predhazovat ze s tebou mam skore 5:1, ale ja takovej nejsem, ja se ridim zakony Sparty a tak dozajista budes mit jeste dost prilezitosti aby si aspon srovnal skore a nemel tak dalsi komplex z rohatskejch gladiatoru![]()
nazdar (a pristi kolo at me treba sejme random a dostanu bura, cil jsem si splnil)
a ty si KOKOTkopeckar wrote: Frankie už jsem psal, že s tebou nebudu ztrácet čas, ale jedno si neodpustím. Ráno po lize byli naše předpokládané výkony podle SP infa stejné a to kolem 145 a najednou, když jsem si to projel těsně před zápasem tak to bylo u tebe 148. Od rána jsi nehrál žádný další zápas, takže tím ti výkon narůst nemohl. Z čtvrteční ligy hrálo stejných 6 hráčů dnes se mnou a ti mají stav ŽK následující :
GK Willy 'hrat vpred 0.8' Roosenburg Hrát vpřed 83' 74 ... 10 ŽK
LB Vincent Ndiaye Útočný 64' 73 ... 8 ŽK
CB Hamid 'ra' Badavi - C Normální 75' 75 ... 9 ŽK
LF Vjekoslav 'na sebe 1.7' Brgles Na sebe 53' 74 ... 3 ŽK
CF Augustyn 'na sebe' Zbojovsky Na sebe 86' 76 ... 10 ŽK
RF Nana 'volny' Pope Volný hráč 50' 76 ... 6 ŽK
Takže 100/100 mohli být pouze 3 a to CB, LF a RF. Ty jsi jich měl před zápasem ovšem minimálně 13 a trenéra jsi měnil 11.července, takže jsi jednoznačně podepisoval smlouvy a nevím proč to zapíráš. Byl jsi lepší a zaslouženě jsi vyhrál, jenže :
JSI LHÁŘ !!!
mě se to líbí, konečně se zase na fóru něco zajímavýho dějeHippopotamus wrote:Klídek, pre nás ostatných je dôležité, že v osemfinále sa stretli dva najlepšie tímy (z tých 16 zostávajúcich), takže bolo jasné, že jeden z nich zmizne. A už je fuč
ja jsem v kliduHippopotamus wrote:Klídek, pre nás ostatných je dôležité, že v osemfinále sa stretli dva najlepšie tímy (z tých 16 zostávajúcich), takže bolo jasné, že jeden z nich zmizne. A už je fuč
myslíš mě a Razvu?Hippopotamus wrote:Klídek, pre nás ostatných je dôležité, že v osemfinále sa stretli dva najlepšie tímy (z tých 16 zostávajúcich), takže bolo jasné, že jeden z nich zmizne. A už je fuč
a tomu co tu predvadis ty, se rika onanie egocentrickyho prizdisrace, co si leci svy mindraky v onlajn hre a nasledne si chce vynutit uznani na forum, kde si chce neustale neco dokazovat nad ostatnimakopeckar wrote:Frankie tomu co předvádíš se říká odborně trolling a musím fakt konstatovat, že jsi v tom opravdu dobrej, prostě kapacita. Jinak fatální vykartování si představuju jinak, než že ti stojí jen 3 hráči.