Moderator: Czech Moderators
neprovokuj!!!palo wrote:Ber to pozitivně - jako že tým světového formátu do Oleksovic zas tak často nejezdí a navíc jsi ho mohl vést na hřiště - to máš vzpomínku na celý život...![]()
![]()
Si to musím platit, navíc na lístek píše i to co vypije onapalo wrote:To se někdo má - chlastat zadarmo...
No musíme spolu teď hrávat často, aby se mi to podařilo, než to rozprodámpalo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A na moji skvělou výmluvu opět nedošlo,já to snad budu muset použít na někoho jiného...![]()
Teď jedu k frenkičovi,to mě přejde humor...![]()
nedržel jsi mě pořádně pěstioliwapol wrote:já ne, já ne, já to nebyl, já za to nemůžu![]()
a za co že to vlastně mužu v pskově vyřazení palem?
dyť ti držel pěst, u bradyps2512 wrote:nedržel jsi mě pořádně pěstioliwapol wrote:já ne, já ne, já to nebyl, já za to nemůžu![]()
a za co že to vlastně mužu v pskově vyřazení palem?
jsi doplněntomkycz wrote:
dyť ti držel pěst, u brady
chvilku mi to trvalo, ale pak mi to došlo a podíval se na seznam těch, co můžou za tvé neúspěchyps2512 wrote:jsi doplněntomkycz wrote:
dyť ti držel pěst, u brady
to není za neúspěch v Minci, ale za dnešní neúspěch v Mincitomkycz wrote:
chvilku mi to trvalo, ale pak mi to došlo a podíval se na seznam těch, co můžou za tvé neúspěchyjsem si toho vědom, určitě jsem tě už někdy z mince vyřadil...
tak na tom mám určitě svůj podíl minimálně tím, že jsem ti umožnil nad námi vyhrát v lize, tím ti nehorázně narostl hřebínek a byla otázka času, kdy si nameleš hubu...ps2512 wrote:to není za neúspěch v Minci, ale za dnešní neúspěch v Minci