na to ti víš copalo wrote: mám své instrukce...

víš co je nejhorší? když se do souboje slavije - spartička.....naštouchne švec ze Zlína

dám vám banán za multák a lamíkovi za ([Reason : Abusive game-behaviour]. a mám klid konečně.

Moderator: Czech Moderators
na to ti víš copalo wrote: mám své instrukce...
Super nápad Pupajdi, všechny nás zabanuj a bude pokojpupajdi13 wrote:na to ti víš copalo wrote: mám své instrukce...![]()
víš co je nejhorší? když se do souboje slavije - spartička.....naštouchne švec ze Zlínajoke.
dám vám banán za multák a lamíkovi za ([Reason : Abusive game-behaviour]. a mám klid konečně.
pupajdi13 wrote:
víš co je nejhorší? když se do souboje slavije - spartička.....naštouchne švec ze Zlínajoke.
ps2512 wrote:....nezasloužim si A divizi ...... jdu dolů
Neblázni, nech všechny v očekávání ! I teď, po naprostém nepochopitelném managerském výpadku pořád tvé šance na udržení jsou obrovské...ps2512 wrote:Se mě prostě neulozila změna agrese......nezasloužim si v A divizi zůstat a proto proti Palovi/Tomkymu vypoustim a jdu dolů
A není to blbost, když jak tomkyč, tak i pupajdi chtějí vyprodávat. To tam pak zůstane v Áčku jedna snadná kořist.ps2512 wrote:Se mě prostě neulozila změna agrese......nezasloužim si v A divizi zůstat a proto proti Palovi/Tomkymu vypoustim a jdu dolů
dyt si dělal srandu.kopeckar wrote:A není to blbost, když jak tomkyč, tak i pupajdi chtějí vyprodávat. To tam pak zůstane v Áčku jedna snadná kořist.ps2512 wrote:Se mě prostě neulozila změna agrese......nezasloužim si v A divizi zůstat a proto proti Palovi/Tomkymu vypoustim a jdu dolů
...ze by nasledek te predzapasove urazky rozhodciho...? rozhodci ma dlouhe prsty :pps2512 wrote:Se mě prostě neulozila změna agrese
frankie_doparoma wrote:...ze by nasledek te predzapasove urazky rozhodciho...? rozhodci ma dlouhe prsty :pps2512 wrote:Se mě prostě neulozila změna agrese
jinak to ses teda hrdina, vypustit zaver a znehodnocovat celou sezonu
ja bejt tvuj hrac, tak ti plivnu do tvare a dam ti vypoved at si v tom svym cirkusu ucinkujes sam
Aneb když dva dělají totéž, není to totéž.frankie_doparoma wrote:tak nakonec jsem se rozhodl, vyuzit toho ze uz jsem zachranen a ligovou sezonu odpiskat zitra kolem pate hodiny ranni
stejne me pak uz ceka jenom damned a tigerinho, kde mam sice celkem prijatelne rozhodci a sance na bodik by naka byla, ale stejne by nic nezmenila, takze to vypustim a zacnu seriji pratelskych zapasu doma abych si vydelal na provoz na pristi sezonu a vyladil formu na pristi sezonu
byl bych velmi rad za konecne pate misto.... ...kvuli peneznimu bonusu, ale nevim, nevim...