budeš muset rozprodat víc jak jápalo wrote:A co já teď s tou skvělou výmluvou ???ps2512 wrote:to byl poslední hrdinskej čin mého týmu...stylová rozlučka

Moderator: Czech Moderators
budeš muset rozprodat víc jak jápalo wrote:A co já teď s tou skvělou výmluvou ???ps2512 wrote:to byl poslední hrdinskej čin mého týmu...stylová rozlučka
začínám mít obavy,že mě to taky dožene,snažil jsem se to průběžně doplňovat ale stejně mi to nějak zestárlo,už přestávám být schopný zahrát pořádný výkon,prachy rozfofrované a nikde nic...ps2512 wrote: budeš muset rozprodat víc jak já
Mě přimělo to, že jsem tě jako Ačkař nedokázal porazit, tak to zkusím jako Háčkařpalo wrote:začínám mít obavy,že mě to taky dožene,snažil jsem se to průběžně doplňovat ale stejně mi to nějak zestárlo,už přestávám být schopný zahrát pořádný výkon,prachy rozfofrované a nikde nic...ps2512 wrote: budeš muset rozprodat víc jak já
Ha.......to uvidíšpalo wrote:Ty mě neporazíš ani jako zetkař...
Tá červeno-čírna kombinácia sa mi veľmi páčiRaduuza wrote:no koukám, že se mi tu nějak hroutí morálka, všichni najednou prohráváte... no to je hrůza![]()
takže jsem se tentokrát rozhodla dopředu ukázat cenu.... a myslím, že to stojí za to... žádná něžná bílá nebo světle modrá... ale tentokráte, je to přímo ďábelské![]()
![]()
Idem ho vyhrať.Raduuza wrote:no koukám, že se mi tu nějak hroutí morálka, všichni najednou prohráváte... no to je hrůza![]()
takže jsem se tentokrát rozhodla dopředu ukázat cenu.... a myslím, že to stojí za to... žádná něžná bílá nebo světle modrá... ale tentokráte, je to přímo ďábelské![]()
![]()