Tlachárna

Moderator: Czech Moderators

Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: Tlachárna

Post by Azor »

frankie_doparoma wrote:nebrec prosim te....
tahle ta hlaska "bla, bla,....malo manageru....bla, bla..." je aktualni uz nekolik let, resp. uz par let se tim furt nekdo ohani.... jo veci se menej, ale to znamena jen to ze ty musis taky, nic vic.
mam znamyho, co pred 13 mesici zacal hrat espe /kolik lidi hralo tehdy sp? o kolik jednotek tisic vic nez ted?/, zacal od nuly, ne jako ty co mas ted k dispozici - hypercentrum, velkej stadak a fanousky, aktualne je prvni v Decku s kadrem s prumernym vekem 23 let....
chce to jen chtit, snazit se a nestezovat si

naposled si prisel k tymu co mel vypasenyho chrochtika,
tak ted muzes zkusit si ho sam vykrmit
a nebo to zkusit jaky to je bez nej
a nebo treba skoncit, ale nevymlouvej se na to ze je to kvuli tomu ze je tu malo lidi (i kdyz to bych byl velmi nerad;) )
No jo, ale ono je taky rozdíl, během roku na SP udělat první místo v Déčku nyní a třeba před 2 leyt či dokonce před 5-, kdy ještě SP mělo jakous takous základnu. Nicméně tím nechci snižovat manažerské schopnosti Tvého známého, možná se jednou utká i o titul v Áčku a o SP pohár. A ten trh je nyní fakt dost bídný, zajímalo by mě, jestli bys i nyní nějak poskládal novou šílenou 88ku, která by taky hrála o bednu v Áčku, v té bídě co je na trhu :wink:
No a to SPFA je zrádné, stačí jednou k tomu "čichnout" a už to chceš pořád, mě taky už zas po 690 dnech pomalu dochází, a jako o takové vymoženosti jako je pořádání turnaje pro 32 manažerů, sestavy A-D týmu či možnost zúčastnit se až 10-i turnajů. nechci přijít :lol:
No i když, právě ty máš nyní už pár dní zkušenost s tím, jaké to je bez SPFA :wink:
Ataner

Post by Ataner »

Azor wrote: No jo, ale ono je taky rozdíl, během roku na SP udělat první místo v Déčku nyní a třeba před 2 leyt či dokonce před 5-, kdy ještě SP mělo jakous takous základnu. Nicméně tím nechci snižovat manažerské schopnosti Tvého známého, možná se jednou utká i o titul v Áčku a o SP pohár. A ten trh je nyní fakt dost bídný, zajímalo by mě, jestli bys i nyní nějak poskládal novou šílenou 88ku, která by taky hrála o bednu v Áčku, v té bídě co je na trhu :wink:
No a to SPFA je zrádné, stačí jednou k tomu "čichnout" a už to chceš pořád, mě taky už zas po 690 dnech pomalu dochází, a jako o takové vymoženosti jako je pořádání turnaje pro 32 manažerů, sestavy A-D týmu či možnost zúčastnit se až 10-i turnajů. nechci přijít :lol:
No i když, právě ty máš nyní už pár dní zkušenost s tím, jaké to je bez SPFA :wink:
Bez SPFA je to vážne na hovno ( o to víc mě trápí že nemůžu nahnat Foxe..tak kdyby ho někdo viděl..) ...a to Déčko v kuse..no nejsem první (skončil jsem třetí) ale práce a hlídání na tom bylo dost i díky financím a trhu.. :wink: :lol:
JPD - B.3
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Neviem prečo by aj teraz Frenkič nemohol poskladať podobný tím. Ja aktuálne skladám podobný tím a skoro všetci budú hrať 74+. A to som sa doteraz orientoval v podstate len na hráčov 20-23 rokov. Argument, že mám veľa peňazí, je zbytočný, pretože sa tu bavíme o tom, čo je na trhu, nie, či na to niekto má.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
sexy kote

Post by sexy kote »

Azor wrote:
frankie_doparoma wrote:nebrec prosim te....
tahle ta hlaska "bla, bla,....malo manageru....bla, bla..." je aktualni uz nekolik let, resp. uz par let se tim furt nekdo ohani.... jo veci se menej, ale to znamena jen to ze ty musis taky, nic vic.
mam znamyho, co pred 13 mesici zacal hrat espe /kolik lidi hralo tehdy sp? o kolik jednotek tisic vic nez ted?/, zacal od nuly, ne jako ty co mas ted k dispozici - hypercentrum, velkej stadak a fanousky, aktualne je prvni v Decku s kadrem s prumernym vekem 23 let....
chce to jen chtit, snazit se a nestezovat si

naposled si prisel k tymu co mel vypasenyho chrochtika,
tak ted muzes zkusit si ho sam vykrmit
a nebo to zkusit jaky to je bez nej
a nebo treba skoncit, ale nevymlouvej se na to ze je to kvuli tomu ze je tu malo lidi (i kdyz to bych byl velmi nerad;) )
No jo, ale ono je taky rozdíl, během roku na SP udělat první místo v Déčku nyní a třeba před 2 leyt či dokonce před 5-, kdy ještě SP mělo jakous takous základnu. Nicméně tím nechci snižovat manažerské schopnosti Tvého známého, možná se jednou utká i o titul v Áčku a o SP pohár. A ten trh je nyní fakt dost bídný, zajímalo by mě, jestli bys i nyní nějak poskládal novou šílenou 88ku, která by taky hrála o bednu v Áčku, v té bídě co je na trhu :wink:
Proč by znovu nemohl poskládat šílenou 88? Jsou zde dva manažeři co skládají tým z hráčů těsně pod hranicí 100% agrese, jeden z nich už kope v D. Sama zatím ještě nevím na jaké vrahy padne volba pro nové berušky :P
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Azor wrote: No jo, ale ono je taky rozdíl, během roku na SP udělat první místo v Déčku nyní a třeba před 2 leyt či dokonce před 5-, kdy ještě SP mělo jakous takous základnu. Nicméně tím nechci snižovat manažerské schopnosti Tvého známého, možná se jednou utká i o titul v Áčku a o SP pohár. A ten trh je nyní fakt dost bídný, zajímalo by mě, jestli bys i nyní nějak poskládal novou šílenou 88ku, která by taky hrála o bednu v Áčku, v té bídě co je na trhu :wink:
ale to prave pisu, ze kdyz se espe meni, je nutne taky se menit.... to je to samy jako kdybych brecel ze uz nemuzu nakupit hromadne hrace, tak jako jsem to udelal se svym prvnim tymem, kdy jeste nefungovlo to ze kdyz nekdo zvysi nabidku, tak se prodlouzi o den lhuta prestupu... a pak stacilo bejt nocni ptak a podavat nabidky v 3:55 :mrgreen:
takze tva poznamka o crazy88 je bezpredmetna, nejde srovnavat to co bylo pred dvouma rokama s tim co je ted.... ale na tvou otazku...; neposkladal. Protoze ten projekt by byl s mejma tehdejsima financema a soucasnyma cenama nerealizovatelnej.....

par dni zkusenost bez spfa? naopak, ja mam par sezon zkusenost s tim ze si kupuju spfa na 6 dni za dvacicku kdyz chci usporadat Jatka (a nebo napsat tiskovku k oslave bronzove medajle :p )

jinak jak jsem psal to prvni misto v decku, tak z aprvy je to takovy pofiderni psat po trech odehranejch kolech :mrgreen: ale to jsem nechtel rict, ze jako dosahl nakyho uspechu, ale to ze ma po roce hrani espe, od zacatku a ne s tymem co ma vybudovany zazemi, tak ma tym ktery pri plnejch expech ma tusim vykon nak 143-145 a prumernej vek 23
nevim kam se s tim da dostat, C urcite, B mozna? s tim ze samozrejmne neni konec a treba se bude dal zlepsovat
tak z toho duvodu nevidim duvod psat "seru na to, nema to cenu, je nas tu malo a nic nejde koupit", jde to...

btw. kdo ze sklada ty agresivni vybery? ze bych se nostalgicky podival na mlady agresory :mrgreen:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
palo

Post by palo »

Ataner wrote: Bez SPFA je to vážne na hovno ( o to víc mě trápí že nemůžu nahnat Foxe..tak kdyby ho někdo viděl..) ...a to Déčko v kuse..no nejsem první (skončil jsem třetí) ale práce a hlídání na tom bylo dost i díky financím a trhu.. :wink: :lol:
Byl zavřený Na fízlárně ale už jsme ho pustili... :wink:
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

frenkie - ještě že tu jsi, už jsem si myslel, že mám právo tu vyjádřit svůj názor a pocit. Jestli jsou to pro tebe kecy a pláč, tvoje věc. Nějak mám z tebe poslední dobou pocit, že vždy víš všechno nejlíp a vše musí být tak, jak ty píšeš. Tak to ale není. Klidně si hraj jak chceš a nás nech dělat to samé. Že je tu šest tisíc manažerů, z toho velká část jen drží účty nebo to šolíchá je pravda, a na změnu k lepšímu to nevypadá... Že tu někdo psal, když nás bylo 20 tisíc, je něco jiného, než současný stav. A jestli je špatně přemýšlet nad tím, co dál, jestli má cenu usilovat o návrat, kšeftovat, postupně vybudovat nový kádr, atd... Je tu dost velké riziko, že pán v Belgii prostě zhasne a šmitec... Kde je ta hranice, kdy se mu to ještě bude vyplácet...? To je z mé strany vše k názoru, že úvaha nad dalším setrvání u SP, je pláč...

Jinak co se týče včerejšího fotbalu v evr. lize, skvěle Liberec, po dlouhé době mi udělal český klub mimo sparty a Plzně radost. Jablonec se inspiroval slávií, ale na nás neměl 8) O neúspěchu Jablonce však nerozhodl včerejší zápas, měli doma proměnit co si vytvořili. Mě rozhodně nezklamali...
frankie_doparoma

ano, plac to byl a nic jineho.
kdyby si napsal "seru na to, je nas tu pet a pul a nebudu se snazit ve hre ktera to ma nahnuty"
tak nenapisu ani slovo
ale ty tu vytahujes naky nesmylsy s krizi na trhu, ze jakoby nebylo koho koupit (bez spfa, lol)

pises trochu urazene, ze sis myslel ze mas pravo vyjadrit svuj nazor a pocit
- ja ti ho snad beru?
- - a ja nemuzu mit nakej pocit z tvyho nazoru a vyjadrit na to svuj nazor?

dobre, klidne si skonci a vymlovej si to tim jaka je tu krize, ja te chtel jen trochu nabudit aby si mel vetsi chut, bylo by mi lito kdyby si skoncil, doprovazel si mel celou mou cestu a ja tebe a bez derby to nebude ono...;)
btw. a klidne skonci....a pockej az ti zas nekdo prenecha ucet s balikem na konte, to tu krizi na trhu mozna pak prekonas :p
tomkycz

Post by tomkycz »

ale já nikde o konci nepsal... to už se mi jednou vymstilo, takže účet budu živit dál... jen váhám, jak dál. Teď se mi do toho nechce ale tak třeba v zimě mě to zase chytne...
Azor

Post by Azor »

frankie_doparoma wrote:...
ale to prave pisu, ze kdyz se espe meni, je nutne taky se menit.... to je to samy jako kdybych brecel ze uz nemuzu nakupit hromadne hrace, tak jako jsem to udelal se svym prvnim tymem, kdy jeste nefungovlo to ze kdyz nekdo zvysi nabidku, tak se prodlouzi o den lhuta prestupu... a pak stacilo bejt nocni ptak a podavat nabidky v 3:55 :mrgreen:
...
No ne, já netušil že SP zavedlo pravidlo, že když dám poslední den nabídku, tak se hráč zůstane o den déle na TL, až s průběhem hry :shock: A to SP hraji již víc jak 6 let. No jo, tak aspoň zase vím o něco víc, jak to chodilo na SP před mojím příchodem :mrgreen:
Hadis

Post by Hadis »

Včerejší Superpohár zajímavá podívaná.
Fandil jsem Chelsea, resp. Péťovi, aby se mu podařilo ten pohár zvednout nad hlavu, ale na druhou stranu se mi líbí i hra Bayernu, takže takový rozpolcený pocity.
Nechápu, proč rozhodčí nastavuje v prodloužení oba poločasy, když nebyl důvod, každopádně, jak Míra Bosák prohlásil, že obrana Chealsea stojí na pevných základech, říkal jsem si, to neměl říkat, najednou bum prásk a volnej Martinez a vyrovnal....
Penalty byla loterie, ale hlavně Josého velkej přešlap, kdy dá na pátou rozhodující penaltu nejmladšího hráče z kádru.
Už když na tu pencku šel, bylo vidět, že to nedá, ten rozběh a kop.
AC Had Bozak

palo

Post by palo »

Musel to být parádní zápas,škoda že jsem ho neviděl,byl jsem na městskou RZ na Barum Rally...
Image
ps2512

Post by ps2512 »

Čechýno je ale bůh 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
frankie_doparoma

Azor wrote: No ne, já netušil že SP zavedlo pravidlo, že když dám poslední den nabídku, tak se hráč zůstane o den déle na TL, až s průběhem hry :shock: A to SP hraji již víc jak 6 let. No jo, tak aspoň zase vím o něco víc, jak to chodilo na SP před mojím příchodem :mrgreen:
..ses cucak no... :mrgreen: :p
Azor

Post by Azor »

frankie_doparoma wrote:
Azor wrote: No ne, já netušil že SP zavedlo pravidlo, že když dám poslední den nabídku, tak se hráč zůstane o den déle na TL, až s průběhem hry :shock: A to SP hraji již víc jak 6 let. No jo, tak aspoň zase vím o něco víc, jak to chodilo na SP před mojím příchodem :mrgreen:
..ses cucak no... :mrgreen: :p
Tak to asi těžko anežko :mrgreen:
Ale i kdyby, tak je lepší být "věrným cucákem" než "borcem záletníkem" :mrgreen:
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”