Tlachárna
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Tlachárna
No prostě jsem to myslel tak, že já to hraji nepřetržitě, zatímco ty máš již 4. týmfrankie_doparoma wrote:lol,coze?

-
aha, ja nerozumel reci tveho kmene :p
nemuzu za to ze jsem zadanej
a jestli teda je tohle muj ctvrtej tym, tak vis neco co ja ne
ale nevim jak to souvisi s tim jestli ses cucak nebo nejses, to jestli neco hrajes nebo nehrajes v kuse, neovlivni zacatek toho
nemuzu za to ze jsem zadanej

a jestli teda je tohle muj ctvrtej tym, tak vis neco co ja ne

ale nevim jak to souvisi s tim jestli ses cucak nebo nejses, to jestli neco hrajes nebo nehrajes v kuse, neovlivni zacatek toho
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Pozerám, Klokani to dnes v Pohári ČMFS (alebo FAČR?) nezvládli proti priemernému treťoligistovi. Už ani tam Foxir "nezaberá"? 

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
-
Na Letnej akurát nastupuje Slovan, takže sa stretnú v zápase moje dva obľúbené kluby. 
Favoritom sú Pražania, hostia môžu len prekvapiť. Tak kto bude lepší? Tipujem 2:2.
Viem, mohol som to dať aj do SPortky, ale už je na to trošku neskoro.

Favoritom sú Pražania, hostia môžu len prekvapiť. Tak kto bude lepší? Tipujem 2:2.
Viem, mohol som to dať aj do SPortky, ale už je na to trošku neskoro.
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
Česko škoda.
Teraz už ste na tom podobne ako my s tou cestou do Brazílie. 
Jo a včera Slovan v Prahe bieda. Sparta bola jednoznačne lepšia (najmä v 1. polčase) a výsledok 1:0 je ešte dosť milosrdný. Ale čo som vlastne čakal...

Jo a včera Slovan v Prahe bieda. Sparta bola jednoznačne lepšia (najmä v 1. polčase) a výsledok 1:0 je ešte dosť milosrdný. Ale čo som vlastne čakal...
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
preco?z jakyho duvodu?PaToM wrote: Favoritom sú Pražania, hostia môžu len prekvapiť. Tak kto bude lepší? Tipujem 2:2.
Sparte chybelo osm reprezentantu, plus tri dlouhodobe zraneni
Slovan byl v plny sile
Sparta sice dala dohromady obstojnou zakladni 11ku, ale lavicka plna dorostencu (ktera byla ve druhym polocase plne vyuzita)
ja to pred zapasem videl teda 50:50, kdyz ne ze jsou hoste mirnejsimi favority
to ze jejich vykon byl naprosto tragickej, je vec druha, jestli takhle hrajou normalne, tak se nedivim ze Pauschek zatim vypada dost zoufale (ale tak je mladej, jasny ze je to posila spis do budoucna, ale stejne...)
1:0 byl hodne milosrdnej vysledek
-
Len preto, že Sparta je jednoducho všeobecne lepšia ako Slovan a zostavu som vtedy nepoznal. Na druhú stranu, tipoval som (alebo skôr len prial si?) remízu.frankie_doparoma wrote:preco?z jakyho duvodu?PaToM wrote: Favoritom sú Pražania, hostia môžu len prekvapiť. Tak kto bude lepší? Tipujem 2:2.
Sparte chybelo osm reprezentantu, plus tri dlouhodobe zraneni
Slovan byl v plny sile
Sparta sice dala dohromady obstojnou zakladni 11ku, ale lavicka plna dorostencu (ktera byla ve druhym polocase plne vyuzita)
ja to pred zapasem videl teda 50:50, kdyz ne ze jsou hoste mirnejsimi favority
to ze jejich vykon byl naprosto tragickej, je vec druha, jestli takhle hrajou normalne, tak se nedivim ze Pauschek zatim vypada dost zoufale (ale tak je mladej, jasny ze je to posila spis do budoucna, ale stejne...)
1:0 byl hodne milosrdnej vysledek
No a tá sila Sparty sa naplno ukázala najmä v 1. polčase. Takže s miernou nadsádzkou sa dá povedať, že aj B-čko Sparty porazilo A-čko Slovana. Smutné.
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
to ze Sparte bude chybet x hracu bylo znamo uz nekolik dni predem a psal si "na letne akurat nastupuje slovan", tak jsem myslel ze tve hodnoceni vychazi z neceho vic nez z postaveni klubu (jinak Sparticka je samozrejmne lepsi, ona je totiz nejlepsi
)
on ten tvuj nazor ze zacatku sdileli i sazkovky, treba tipsport vypsal na Slovan kurz 4,1
pred zapasem byl uz jen 2,1, buhzel byl jsem jeden z tech co se Slovan v tom kurzu libil a vsadil na nej
btw. smutne to je, hlavne z pohledu tech planu na cz-sk ligu. diky, ale ne...

on ten tvuj nazor ze zacatku sdileli i sazkovky, treba tipsport vypsal na Slovan kurz 4,1
pred zapasem byl uz jen 2,1, buhzel byl jsem jeden z tech co se Slovan v tom kurzu libil a vsadil na nej

-
Nevedel som, nečítal som o tom, s kým kto bude hrať. Až počas zápasu som si zistil zostavu, ale napriek tomu som veril skôr Sparte, proste poznám úroveň slovenského ligového futbalu. Stačí si pozrieť 2-3 zápasy CL a GL a človeku je to hneď jasné. A neviem ako tá moja kvázy pozvánka na zápas naznačovala niečo o tom, že by som si ten zápas bližšie analyzoval.frankie_doparoma wrote:to ze Sparte bude chybet x hracu bylo znamo uz nekolik dni predem a psal si "na letne akurat nastupuje slovan", tak jsem myslel ze tve hodnoceni vychazi z neceho vic nez z postaveni klubu (jinak Sparticka je samozrejmne lepsi, ona je totiz nejlepsi)
pred zapasem byl uz jen 2,1, buhzel byl jsem jeden z tech co se Slovan v tom kurzu libil a vsadil na nej![]()

Presne tak, CZ-SK ligu nie, aj slovenské tímy by sa ťažko presadzovali, takže nemá to asi zmysel.
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
Tak jsme to zase posrali... Já viděl jen začátek asi tak do 30.min., to jsme měli šance (avšak jen jednu jedinou střelu na bránu!), nicméně pak dali Arménci gól, kdy to totálně nezvládl Michal Kadlec (už zase...) no a Petr Čech s tím už nemohl moc dělat, možná by se to dalo chytat, ale horko těžko, ten úspěšný zákrok by patřil k nejlepším zákrokům v roce a to se nestává mnohokrát ani těm nejlepším brankářům. Sice to nebylo přímo do šibenice, ale bylo to dostatečně vysoko a dostatečně k tyči, aby se z toho stal těžko lapitelný balón. Bych chtěl vidět ty rádoby odborníky kteří dávali první gól za vinu i Čechovi, jak by to chytili oni, jó na netu umí nadávat každý, by mě zajímalo, kolik z nich by to dokázalo říct Čechovi do očí.PaToM wrote: Česko škoda.Teraz už ste na tom podobne ako my s tou cestou do Brazílie.
![]()
Pak ve 2.půli poněkud šťastné vyrovnání (jak jsem viděl záznam, tak jsem si říkal že Čapek má asi dobrý matroš, říct že to asi tečoval Kadlec

No a pak nám dali 2.fíka, což znamená vyhrát i Itálii, což bude dosti těžký. Nicméně pokud na MS nepostoupíme, tak je to hlavně díky domácím zápasům, porazit jen Maltu a proti Arménii, Dánsku, Bulharsku a Itálii dát jen jediný gól, je OSTUDA! Nicméně není všechna vinna v Bílkovi, sice udělal pár přehmatů, jenže ono to není pouze o trenérovi, to je celkem známá věc, nicméně dost lidí to jaksik nedokáže pochopit. Tím však nechci obhajovat Bílka, avšak i někteří hráči by si měli uvědomit že hrají za reprezentaci. Nicméně ani nelze dělat takové experimenty, jako dát většinu sestavy Plzně do repre, ona je totiž Pilsen nyní dost přeceňována, všechna média se málem zešíleli radostí, že je Plzeň v LM, nicméně to bylo dáno i tím, že Borisov vypadl ve 2. předkole a díky tomu byla Pilsen ve 4. předkole nasazená. Pak taky měla, při vší úctě k Železničaru a Mariboru, 2 celkem schůdné soupeře a jednoho úplně "primitivního" A HLAVNĚ Plzni již podruhé pomohlo to rozdělení na (ne)mistrovskou část, před lety takovou vymoženost české týmy neměli. Takže to vlastně byla povinnost Plzně postoupit do LM
Jo a já tu říkal, že bratia zo Slovenska ještě nejsou úplně ztraceni, výhra v Bosně je nyní vrátila do hry, musí však vyhrát proti Bosně i doma a pak v Řecku a v Lotyšsku a ještě doufat že Řecko ztratí další body, což je celkem těžký oříšek.
No, ty úvahy o společné CZSK lize jsou celkem utopické, jak píšeš ty a Frankie, ono něco dokládá i to, že zatímco Česko mělo ve 4.předkolech LM a EL 3 zástupce, Slovensko ani jednoho...PaToM wrote: Jo a včera Slovan v Prahe bieda. Sparta bola jednoznačne lepšia (najmä v 1. polčase) a výsledok 1:0 je ešte dosť milosrdný. Ale čo som vlastne čakal...
-
a kdyz pujde bilek, at hlavne vyhodej i smicra
a me spis stve to ze tam hrajje treba takovej jiracek, kterej nehraje ani v klubu a je z formy, pres to hraje furt zaklad
to samy selassie...
patom: jen jsem se ptal z ceho si vychazel, a jak si podvedel tak z niceho, to mi stacilo...

a me spis stve to ze tam hrajje treba takovej jiracek, kterej nehraje ani v klubu a je z formy, pres to hraje furt zaklad
to samy selassie...
patom: jen jsem se ptal z ceho si vychazel, a jak si podvedel tak z niceho, to mi stacilo...

-
zápas jsem neviděl, jen chvilku druhou půlku, myslím ale, že jsem o nic nepřišel.
Nesdílel jsem nadšení médií před zápasem, že vyhrajeme a bla, bla, bla.
Dopadlo to bohužel tak, jak to dopadlo, ostatně jako vše ostatní, co Bílek vyplodil.
Tradiční stavění hráčů, co nehrajou v klubech, postavení hráče na post, který v klubu nehraje a další trenérské přehmaty není třeba zdůrazňovat.
Bílek nerezignuje, neboť je stále o co hrát, ale asi si chlapec neuvědomuje, že v Itálii nevyhrajeme a pokud ano, tak nezvládneme ty další zápasy.....
VV FAČR by se situací měl konečně zabývat a řešit.
Mimochodem, dnes jsem si procházel bodové příděly v dalších skupinách a i kdybychom vše vyhráli, získali 18 bodů, tak 6 nám odečtou za Maltu, takže náš konečnej zisk bude 12 bodů.
Myslí si někdo, že máme stále šanci na baráž, kdy v ostatních skupinách mají mužstva na 2 místech daleko více bodů ?
Zápas s Itálií si nenechám ujít a budu jim fandit, i když se nedá na to dívat
Dopadlo to bohužel tak, jak to dopadlo, ostatně jako vše ostatní, co Bílek vyplodil.
Tradiční stavění hráčů, co nehrajou v klubech, postavení hráče na post, který v klubu nehraje a další trenérské přehmaty není třeba zdůrazňovat.
Bílek nerezignuje, neboť je stále o co hrát, ale asi si chlapec neuvědomuje, že v Itálii nevyhrajeme a pokud ano, tak nezvládneme ty další zápasy.....
Mimochodem, dnes jsem si procházel bodové příděly v dalších skupinách a i kdybychom vše vyhráli, získali 18 bodů, tak 6 nám odečtou za Maltu, takže náš konečnej zisk bude 12 bodů.
Myslí si někdo, že máme stále šanci na baráž, kdy v ostatních skupinách mají mužstva na 2 místech daleko více bodů ?

AC Had Bozak
-
Stejně důležité jako situace ve vlastní skupině je pro Čechy i pořadí týmů na druhých místech. Do baráže totiž postoupí jen osm nejlepších mužstev z druhých příček, nejhorší tým bude mimo hru. Celkům v šestičlenných skupinách se nezapočítávají výsledky s posledním týmem.Hadis wrote:zápas jsem neviděl, jen chvilku druhou půlku, myslím ale, že jsem o nic nepřišel.
Bulharsko předposlední mezi druhými
Aktuálně druhý celek „české" skupiny, Bulharsko, je mezi týmy na druhých místech osmé se sedmi body. Ztrácí dva body na Černou Horu, bod na Švédsko a má dvoubodový náskok před Norskem, zatím nejhorším mužstvem na druhých místech. Češi mají po odečtení domácí výhry nad Maltou šest bodů, tedy o bod víc než Norové.
Momentálně první tým z druhých míst Chorvatsko (skupina A) ani druhé Řecko (skupina G) už Češi nemohou za žádných okolností dostihnout a reálně dotáhnout se jim nepodaří ani třetí Rusko (skupina F), čtvrtou Francii (skupina I) a páté Rumunsko (skupina D).
Celek Michala Bílka by mohl dohnat jen šestou Černou Horu a sedmé Švédsko. Oba týmy by ale musely ve zbylých zápasech zaváhat a Češi museli být stoprocentní. Klíčová pro české naděje tak zřejmě bude „norská" skupina E.
Kalkul s norskými výsledky
Bílkovi svěřenci mají po odpočítání domácí výhry nad Maltou o bod víc než Norsko, Seveřané ale už odečetli oba duely s nejslabším týmem skupiny Kyprem. Mohou tak ještě do tabulky celků na druhých místech přidat devět bodů, zatímco Češi jen šest, protože je ještě jedno utkání s Maltou čeká.
Českému mužstvu tak v souboji s Nory nemusí stačit ani vyhrát ve všech třech zbylých duelech kvalifikace, pokud by Seveřané rovněž třikrát zvítězili. Ale v případě, že by Norové ve zbytku kvalifikace klopýtali, mohlo by Čechům stačit k baráži třeba jen sedm bodů.
Ve hře o druhé místo ve skupině E jsou však vedle Norů ještě Albánci, Islanďané a Slovinci. Všechny tři týmy mají po odečtení dosud odehraných zápasů s posledním Kyprem více bodů než Češi, Bílkův celek tak musí doufat, že se nedostanou přes Norsko nebo se případně oberou o co nejvíce bodů.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
-
a je nějaký důvod si přát aby se naši do Brazílie dostali ? Ikdyž objektivně musím říct, že s Arménií měli velkou smůlu a část hry, co jsem viděl, nebyla špatná... I Plašil dokonce dobře nahrál a rozehrával standartky... ( viděl jsem prvních 30 minut a pak něco málo z druhé půle )