jsi jediný z oficiálního plakátu co chybí - to je ostudné !!!
Já vím, stydím se, dokonce jsem uvažoval i o tom, že si zaplatím přes SMS 9 turnajů, abych se k Tobě mohl přihlásit, ale prostě práce na zahradě měla přednost a já to nějak zazdil
Doufám, že další ročník budu opět na plakátě i v osudí
skupina1:----------White Devils FC (F.49) , Mccgrady City Football team (A) , No Madam! (F.178) , FC Hostage (F.215) Komik ze srazu Mccgrady pro mě něco dělá kolem turnaje,proto jsem mu musel dát na rozjezd lehčí skupinu. PaToM se potřetí stal Hujerem a má splněno,o postup si to rozdá matador mech se stále se lepšícím Bártkem,který asi i bude tím druhým postupujícím...
skupina 2:----------ACS Pardubice (A) , Macropus Ultras Mania (F.68) , ŇOUMÍCI (B.2) , Real Pilsen (C.8.) Geo asi při svém návratu do Stratovarius Cupu po losu radostí nejásal... Síla oliwy s kopečkem je nezpochybnitelná,ani turnajový nováček hajas nebude ale chtít dát kůži lacino...
skupina 3:----------FC Klokan (E.24) , FC DAC (C.1) , Kenjiho Queeni (C.5) , Stratovarius (B.2) Do své skupiny jsem si nalosoval tři pravidelné účastníky.Postoupit bych snad měl a myslím,že postupu se tentokrát dočká i MilanSLOVAKIA.
skupina 4:----------Sipkari (C.3) , FK Laugaricio (A) , Totemo Baka (F.18) , Tvaruzkynatvrdo (D.11) Kamarádi ze srazu Dajo a oslicek přijali pozvánky bez ambicí na úspěch,čehož si vážím.Dál půjdou turnajoví nováčci doctor46 a Bobr.
skupina 5:----------Husičova 11 (D.12) , FK Bolka Forever (D.14.) , FK Zemsta (D.20) , 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (F.36) Těžko z této skupiny tipovat postupující,mírným favoritem bude asi husic.Postoupit ale může kdokoliv - komediant tošík,který se s patřičným ántré přihlásil jako poslední,Mark_von_Motka - do srazu pro mě úplně neznámý manažer i kamarád mouven,člen pivního kvarteta,se kterým jsme si v Pavlovicích v sobotu dopoledne spolu s jancarikem a Jari Malantou kupovali pivo na rundy...
skupina 6:----------1FC Mrakoplaš (F.59) , FK Raduzza (E.38) , The Last Mohycan (A) , Noldor (D.19) Hippovi jsem na srazu ve slabší chvilce slíbil dres na přání,jenže jsem si neuvědomil že na rozdíl ode mě nepije a tak na to nezapomene... No,hotovo,dělal jsem to dva dny .Že Hippo postoupí,o tom asi nikdo nepochybuje."Lady podvazek" už vyslovila nespokojenost s losem,mohla by ale využít Milkoy schízy a nekoncentrovanosti zapříčiněné začátkem školního roku. Inu,každé prázdniny jednou končí,a to i učitelům.Milko jich ale využil beze zbytku,pořád byl se mnou v divizi a najednou je druhý v Áčku... Roman si bude muset s omlazeným kádrem na postup ještě počkat...
skupina 7:----------Wellweak (F.199) , FC Crue Olomouc (A) , Šutrteam (B.3) , Baníček (D.25) Šutřík měl před 4 dny letět do Egypta,teď si uvědomuju že ani nevím jak to dopadlo a jestli opravdu odletěl.Pokud ano,bude ho určitě zastupovat někdo z dvojice Milko/Dajo.Měl by spolu s Cruem postoupit,i když vinný degustátor Azor má,jak ho znám,za cíl minimálně semifinále... A pohodář koster taky není bez šancí.
skupina 8:----------FK TRNAVA (E.22) , FC Letenská šlechta (B.3) , Dynamo Oleksovice (A) , 1.FC Julec (D.26) Péesko,frustrován tím,že mě nemůže porazit,rozprášil kádr a buduje nový v naivní víře že s ním už nade mnou zvítězí... Hodně si vážím toho,že se stihl přihlásit pupajdi (on ví proč),i když tentokrát také v roli sponzora.Homar taky tým ještě dotváří a tak bude skupina snadným soustem pro metalového bracha George.
Pokud by měl někdo jakoukoliv výhradu ke svému dresu,ať se ozve.Není problém cokoliv změnit nebo i udělat nový na přání.
palo wrote:
Hippovi jsem na srazu ve slabší chvilce slíbil dres na přání,jenže jsem si neuvědomil že na rozdíl ode mě nepije a tak na to nezapomene... No,hotovo,dělal jsem to dva dny .
Mne sa tento zraz nejak vymkol spod kontroly, ani len som nepil
Inak perfektný úvod
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)