Moderator: Czech Moderators
Premiéru v Minci mi pokazil Grady, tiež som kopal déčko, chcelo to napraviť. Ale teda, tých nových 11 zmlúv by si mi mal zapltiť, tie tvoje výmysly s odkladom zápasu kvôli výmene trénerafrankie_doparoma wrote:![]()
tak v 11ti jsem bohuzel nedohral a zahral o 2 horsi vykon a anbi stestena mi nebyla dale naklonena abych to dotahl aspon do tech penalt
![]()
![]()
![]()
gratuluju hippovi, ikdyz teda, myslel jsem ze se bude dal drzet tradice a o Minci par rocniku bojovat a ne ze si prijde jako cerstvej deckar a na poprvy ji vyhraje.... tradice se maji dodrzovat
Velká gratulace vítěziHippopotamus wrote:Jamajskí kudrnáči sa sklonili pred silou Vikingov!!!
Ďakujem Radúzke, ktorá mi tesne pred zápasom oplatila všetky moje rady jednou perfektnou taktickou radou, bez ktorej by som bezpochyby nevyhral
gratulujeme i poražených ke skvělému druhému místu a jsem ráda, že vina není na mněfrankie_doparoma wrote: jestli vypadnu na penalty, muzu ze ta raduuza :p
Pokazil mi to hneď v 1.vyraďovacom kole, ale tam už potom nik silný neostal a bola by to len prechádzka ružovým sadomfrankie_doparoma wrote: hippo: kde ti to prekazil mccgrady? ve finale? prekazeni se pocita jen ve finale
musis se jednou-dvakrat zklamat ve finale, aby si mel pravo si pak spravit chut
Kamaráde, připrav se,že ty nejnervóznější chvilky teprve přijdou. Já svou vítěznou sezonu v A defakt vůbec nespal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hippopotamus wrote:Premiéru v Minci mi pokazil Grady, tiež som kopal déčko, chcelo to napraviť. Ale teda, tých nových 11 zmlúv by si mi mal zapltiť, tie tvoje výmysly s odkladom zápasu kvôli výmene trénerafrankie_doparoma wrote:![]()
tak v 11ti jsem bohuzel nedohral a zahral o 2 horsi vykon a anbi stestena mi nebyla dale naklonena abych to dotahl aspon do tech penalt
![]()
![]()
![]()
gratuluju hippovi, ikdyz teda, myslel jsem ze se bude dal drzet tradice a o Minci par rocniku bojovat a ne ze si prijde jako cerstvej deckar a na poprvy ji vyhraje.... tradice se maji dodrzovat![]()
Ale díky za zápas, to boli najnervóznejšie chvíľky môjho SP života...
nene,já se tady snažím něco vytvořit a nějak mi to ty obrázky nebere a hází to stopkuAzor wrote:hmm, tak to je škodaNicméně STOP není END, takže stačí tu něco dát jednou za měsíc aby to tu nesežral požírač témat a Šlechtická Mince jednou vrátí
Jo takhle, tak to je potom ten můj příspěvek úplně bezpředmětnýpupajdi13 wrote:nene,já se tady snažím něco vytvořit a nějak mi to ty obrázky nebere a hází to stopkuAzor wrote:hmm, tak to je škodaNicméně STOP není END, takže stačí tu něco dát jednou za měsíc aby to tu nesežral požírač témat a Šlechtická Mince jednou vrátí
To je odplata za ty Vaše kecy k mojí osobě ve sklípkupalo wrote:Azore co nás tady strašíš...