Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
na obě věci jsem se azora pro upřesnění zeptal já, páni odborníci. 

Hlavně ty útočný/obraný pokyny má smysl používat jen u hráčů co nemají žádný individuální pokyn, připadně menší než 1(1,2)
-
díky, já ty pokyny samozřejmě používal dřív, ale jen u těch, co měli pokyn normální. 

-
Prečo mi z podielu z predaja môjho bývalého hráča prišli 2% z ceny? Nebývali to 3%? Alebo sa mýlim? 

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
Bývalo to 1% a je to 1%, ale predávajúci manažér má asi slabšieho scouta, tak si dostal 2PaToM wrote:Prečo mi z podielu z predaja môjho bývalého hráča prišli 2% z ceny? Nebývali to 3%? Alebo sa mýlim?

...3% dostáva agent hráča, čiže miznú v útrobách SoccerPorjectu...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Nevíte někdo jak to přesně je? tedy to, že hráč X má fyzičku třeba 99% či 100%, zatímco hráč Y má 95%? Samozřejmě již několik let vím, že hlavní slovo tu má energie, nicméně, krom ní fyzičku hráčů po lize (zápasu SP cupu) ovlivňuje i další faktor. A to který? Je to opravdu tím stylem?Fifi.5 wrote:už jsem se na to tady na foru ptal nekery mel 85 a jiny 100..je to tim že proste hraješ takovej stil že zrovna neni moc zatíženej....potom muže mit ještì celkem vysokou fyzièku,nahoda atd všechno to hraje roli a vysledek je tedka zrovna u tebe 100 fyzièky po lizemomo9111 wrote:Ako to ze hrac ktory mi hral dnes ligu ma teraz 100% fyzicku???

-
a proc to sam neotestujes?! (ten styl)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Tak kvůli fyzičce hráčů nebudu měnit styl, mě jen prostě zajímalo jak to je s tím propojení stylu a fyzičky, tak jsem se prostě zeptal, v tomto topicu, kde tyhle otázky patřífrankie_doparoma wrote:a proc to sam neotestujes?! (ten styl)
-
tak to vodzkousej v pratelacich, ne?
...ale to by si musel tomu chvili venovat a o neco se snazit, zeptat se a cekat na odpoved je snadnejsi...
...ale to by si musel tomu chvili venovat a o neco se snazit, zeptat se a cekat na odpoved je snadnejsi...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
čas na testování mají jen na jamajce, my v čechách pracujeme.

Čau chtěl sem se zeptat, dá se nějak vypočítat plat zaměstnance? Můj trenér teď bere 4500, končí mu smlouva a v nové chce víc jak 13000, což se mi moc platit nechce. Ovlivňuje to nějak bilance zápasů týmu pod jeho vedením?
-
ovlivňuje to jen to na kolik je vytrénovánDawe wrote:Čau chtěl sem se zeptat, dá se nějak vypočítat plat zaměstnance? Můj trenér teď bere 4500, končí mu smlouva a v nové chce víc jak 13000, což se mi moc platit nechce. Ovlivňuje to nějak bilance zápasů týmu pod jeho vedením?

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
Dobře ty..geo75 wrote:čas na testování mají jen na jamajce, my v čechách pracujeme.![]()

JPD - B.3
Pokud máš zaměstnance na 100%, tak chcou přes 10 tisíc euro, já trenérovi platím přes 16 tisíc. Můžeš to ale udělat tak, že mu necháš vypršet smlouvu, najmout nového s nižším platem a posílat ho na kurzy, tak to dělám s asistentemps2512 wrote:ovlivňuje to jen to na kolik je vytrénovánDawe wrote:Čau chtěl sem se zeptat, dá se nějak vypočítat plat zaměstnance? Můj trenér teď bere 4500, končí mu smlouva a v nové chce víc jak 13000, což se mi moc platit nechce. Ovlivňuje to nějak bilance zápasů týmu pod jeho vedením?

Základ je mít zaměstnance na 100%. Musíš si spočítat zda se ti vyplatí větší plat co chce stávající, nebo najmutí nového levného a posílat ho pak na několik školení do BruseluDawe wrote:Čau chtěl sem se zeptat, dá se nějak vypočítat plat zaměstnance? Můj trenér teď bere 4500, končí mu smlouva a v nové chce víc jak 13000, což se mi moc platit nechce. Ovlivňuje to nějak bilance zápasů týmu pod jeho vedením?