Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
frankie_doparoma
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince ? - maybe
tak hovno tomkycz, raduuza za to muze
, jen pockej 
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Hippopotamus
Premiéru v Minci mi pokazil Grady, tiež som kopal déčko, chcelo to napraviť. Ale teda, tých nových 11 zmlúv by si mi mal zapltiť, tie tvoje výmysly s odkladom zápasu kvôli výmene trénerafrankie_doparoma wrote:![]()
tak v 11ti jsem bohuzel nedohral a zahral o 2 horsi vykon a anbi stestena mi nebyla dale naklonena abych to dotahl aspon do tech penalt
![]()
![]()
![]()
gratuluju hippovi, ikdyz teda, myslel jsem ze se bude dal drzet tradice a o Minci par rocniku bojovat a ne ze si prijde jako cerstvej deckar a na poprvy ji vyhraje.... tradice se maji dodrzovat
Ale díky za zápas, to boli najnervóznejšie chvíľky môjho SP života...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Velká gratulace vítěziHippopotamus wrote:Jamajskí kudrnáči sa sklonili pred silou Vikingov!!!
Ďakujem Radúzke, ktorá mi tesne pred zápasom oplatila všetky moje rady jednou perfektnou taktickou radou, bez ktorej by som bezpochyby nevyhral
gratulujeme i poražených ke skvělému druhému místu a jsem ráda, že vina není na mněfrankie_doparoma wrote: jestli vypadnu na penalty, muzu ze ta raduuza :p

-
frankie_doparoma
druhe misto neni skvele, je to nejhorsi mozne umisteni
a ta naplast v podobe 350k je hodne slaba, to radsi vypadnout ve skupine a netrapit se....
hippo: kde ti to prekazil mccgrady? ve finale? prekazeni se pocita jen ve finale
musis se jednou-dvakrat zklamat ve finale, aby si mel pravo si pak spravit chut
a ta naplast v podobe 350k je hodne slaba, to radsi vypadnout ve skupine a netrapit se....
hippo: kde ti to prekazil mccgrady? ve finale? prekazeni se pocita jen ve finale
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Hippopotamus
Pokazil mi to hneď v 1.vyraďovacom kole, ale tam už potom nik silný neostal a bola by to len prechádzka ružovým sadomfrankie_doparoma wrote: hippo: kde ti to prekazil mccgrady? ve finale? prekazeni se pocita jen ve finale
Sklamal som sa vtedy a vo finále Bubnu, to mi stačilo
...new beginning...
Kamaráde, připrav se,že ty nejnervóznější chvilky teprve přijdou. Já svou vítěznou sezonu v A defakt vůbec nespal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hippopotamus wrote:Premiéru v Minci mi pokazil Grady, tiež som kopal déčko, chcelo to napraviť. Ale teda, tých nových 11 zmlúv by si mi mal zapltiť, tie tvoje výmysly s odkladom zápasu kvôli výmene trénerafrankie_doparoma wrote:![]()
tak v 11ti jsem bohuzel nedohral a zahral o 2 horsi vykon a anbi stestena mi nebyla dale naklonena abych to dotahl aspon do tech penalt
![]()
![]()
![]()
gratuluju hippovi, ikdyz teda, myslel jsem ze se bude dal drzet tradice a o Minci par rocniku bojovat a ne ze si prijde jako cerstvej deckar a na poprvy ji vyhraje.... tradice se maji dodrzovat![]()
Ale díky za zápas, to boli najnervóznejšie chvíľky môjho SP života...
-
pupajdi13
v neděli to sepíšu,měl jsem osobní problemy.
-
pupajdi13

.......

Last edited by pupajdi13 on Mon Sep 09, 2013 8:19 pm, edited 2 times in total.
hmm, tak to je škoda
Nicméně STOP není END, takže stačí tu něco dát jednou za měsíc aby to tu nesežral požírač témat a Šlechtická Mince jednou vrátí 
-
pupajdi13
nene,já se tady snažím něco vytvořit a nějak mi to ty obrázky nebere a hází to stopkuAzor wrote:hmm, tak to je škodaNicméně STOP není END, takže stačí tu něco dát jednou za měsíc aby to tu nesežral požírač témat a Šlechtická Mince jednou vrátí
Jo takhle, tak to je potom ten můj příspěvek úplně bezpředmětnýpupajdi13 wrote:nene,já se tady snažím něco vytvořit a nějak mi to ty obrázky nebere a hází to stopkuAzor wrote:hmm, tak to je škodaNicméně STOP není END, takže stačí tu něco dát jednou za měsíc aby to tu nesežral požírač témat a Šlechtická Mince jednou vrátí
To je odplata za ty Vaše kecy k mojí osobě ve sklípkupalo wrote:Azore co nás tady strašíš...
-
pupajdi13

.......

...........................................

...........................................................................................................
FK Hash Rohatsko..... 2 : 3 ..... Noldor
......................................

...:...

Své první finále v Minci proměnili seveřané hned v triumf a prolomili tak mýtus a kletbu dlouhého čekání těch nejlepších týmů na uspěch v tomto turnaji....... gratulace Hippovi letí z Letné a přiletí i pohárek.

Jinak se omlouvám za takhle pozdní rekapitulaci.....měli jsme umrtí v rodině a i když bylo v uvozovkách očekávané ,tak i přesto logicky nebyla moc chut a čas se věnovat zábavným hrám včetně SP.
32. ročník se rozjede 20.září 2013 , na Matího 6té narozeniny......to abych na to nezapoměl,tak to udělám takhle symbolicky.
Všem děkuji za učast , Hippovi ještě jednou gratuluju k vítězství a budu se těšit v dalším ročníku tedy 20.9.
uáá a přece se točí
jsem z tebe ted celá zamotaná
doufám, že tentokrát zbyde místo i pro mě
doufám, že tentokrát zbyde místo i pro mě