Okem odborníka hodnotí jednotlivé týmy turnaje vítěz minulého ročníkuMccgrady:-----
skupina 1: White Devils FC Sice je Bártek již managerem týmu přes 5 let, ale jeho zkušenosti zatím zaostávají…tým ovládá sporadicky a hru si užívá na amatérské úrovni
-nejzajímavější hráč Pavel Lakomý CB
No Madam! Tým, který hraje „pouze“ až na pár výjimek se svými vlastními odchovanci ze Slovenska a Dánska. Dlouhodobě nabírá zkušenosti….otázka, jak dlouho vydrží s vlastí sílou.
- nejzajímavější hráč Karsten Hemmingsen CB
FC Hostage U PATOMa určitě překvapí 50 000 stadion. Domácí zápasy tedy mohou být skutečné peklo
Jedná se o jednoho z nejdůležitějších managerů na česko-slovenském fóru.
-nejzajímavější hráč Carlos Vega 23 let CM
Mccgrady City Football team Je těžké hodnotit sebe…ale myslím,že mi dají všichni za pravdu, když prohlásím, že se jedná o nejůspěšnější česko-slovenký tým posledních sezon na soccer projectu vůbec. Nejkrásnější doby má již klub za sebou ale stále je schopen svou sílu ukázat i proti nejlepším týmům dnešní doby. Titulem z divize A se může chlubit málokdo…tutíž respekt z tohoto velkoklubu by měl být stále vysoký.
-nejzajímavější hráč Washington Costa LF
skupina 2: Real Pilsen Velmi zkušený manager hajas ví co dělá. Ligu vypouští a soustředí se na významné poháry. Né radno tento nevyzpytatelný tým podceňovat. Před dvěma sezonami dokonce získal trofej za C divizi a proto jeho kvality nejsou k zahození. Tento mladý tým, při pár změnách ještě může něco nečekaného ukázat.
-nejzajímavější hráč Elyas Jufriyanto GK
ACS Pardubice Dle mého názoru jeden velký adept na celkové vítězství. Aktuálně jeden z nejlepších česko-slovenských managerů na okruhu SP. V současné chvíli bojuje o udržení v divizi A a proto bude hodně důležité jak a kdy si budou ostatní manageři oliwu losovat termínově. Myslím,že i díky věku hráčů bude tento tým dlouho zlobit…
-nejzajímavější hráč Gorka Peragón CB
ŇOUMÍCI Další velký adept na celkový trůn. Velmi dlouho o něm nebylo slyšet, ale jakmile jako jeden z mnoha šejků na SP nastřádal dostatečné finance vytvořil velmi silný tým, který může dnes porazit kohokoli. Ne nadarmo byl dvakrát za sebou ve finále SP. Otázkou je, jak skloubí boj o postup do divize A. Uvidíme, jestli zvládne rozložit síly…
-nejzajímavější hráč: Luis Enrique Rivas RM
Macropus Ultras Mania Nováček a ještě stále v plenkách. Veliké pozitivum je, že se přihlašuje do téměř všech významných turnajů na foru, kde doufejme bude nabírat potřebné zkušenosti do dalších bojů.
-nejzajímavější hráč Martin Hrdlička RM
skupina 3 Stratovarius Velký kamarád, účastník srazu a super chlap. Škoda, že jeho cíle na SP jsou hraní podřadné B divize. O to silnější je ale pak v turnajích!!! Myslím,že kdyby se věnoval naplno lize mohl by být v očích ostatních větší bourák. Každopádně co předvádí na foru a ve svém turnaji má neskutečný obdiv. Dle mého názoru TOP turnaj, kterému jen chybí skutečný pohárek…
- nejzajímavější hráč-Sharbel of Alexandria RB
Kenjiho Queeni U tohoto ostříleného managera mě zaskočilo jediné a to, že od roku 2007 kdy aktivně hraje SP má pouze jeden hlavní pohárek a to za vítězství v divizi D…pohárových trofejí má ale nespočet.
-nejzajímavější hráč Nelson Sereni CM
FC DAC Velice mě zarazilo, že umí manager MilanSLOVAKIA maďarsky. Mám pocit, že divize C je jeho maximem. Hru si užívá ale většího úspěchu nejspíš nedosáhne.
-nejzajímavější hráč Joas Schilder LF
FC Klokan Jestli se nepletu účastník českosloveských soutěží pořádaných managerem Simi8. Stadion s kapacitou 64 000 je dech beroucí. Hru si užívá a stylem hraní se bude krásně držet ve středu divize E.
-nejzajímavější hráč Adrian Vágner CB
skupina 4 Sipkari Založen roku 2010. Tým, který poslední dobou začal vystrkovat růžky. Předvedl se například v posledním finále Jatek no.6 ! Určitě nebezpečný tým, na který je potřeba dávat pozor. Složitější pro něho bude poskládání zápasů, boj o divizi B je pro něho určitě důležitější…
-nejzajímavější hráč Pape Diola CF
FK Laugaricio Další účastník SP srazu ve Velkých Pavlovicích, můj soused z pokoje a parťák v mini turnaji v nohejbale. To co předvedl poslední 2 sezony v divizi A bylo úžasný. Nikdo nevěřil. Bohužel jeho sláva už odezněla. Dnes se potýká s motivací, ale z tajných zdrojů víme, že kasa se pomaličku ale jistě zvyšuje a ještě určitě o tomto ambiciózním týmu uslyšíme.
-nejzajímavější hráč JulioHernan Mesbah RF
Totemo Baka Jednoznačně největší ikona CZ/SK komunity na SP. 21 sezon strávených v divizi A mluví za vše. Nejpropracovanější technik a rádce. (ještě dnes mám od něho uloženou zprávu o výkonech, kterou jsem nerozluštil). Kdyby někomu chyběla motivace ať napíše Oslíčkovi. Kloubouk dolů…
-nejzajímavější hráč James Robertson RB
Tvaruzkynatvrdo Poměrně zajímavý mladý (myšelno herně) manager, který bojuje o divizi C. Nejvíce mě u něho ale zaujal název týmu. Otázka proč to tak je …druhým otazníkem je název stadionu Zachmelnicidoprava . Těžko odhadnout jaké cíle jsou nastaveny, ale na postup do C by to mohlo stačit.
-nejzajímavější hráč Michal Vaculík CF
skupina 5 FK Bolka FOREVER Mouven, parťák s kterým jsem cestoval jak na sraz tak z něho a rozloučili jsme se až na Černém mostě . Dobrý chlap a pohodář. Kdyby hru nezanedbával občas nepřítomností byl by určitě lepší.
-nejzajímavější hráč Radoslav Siarnik LM
Husičova 11 Husiče mám zafixovaného hlavně proto, že právě v jeho turnaji jsme odstartoval svou éru úspěchů. Doporučuji hrát Nelinku, je velmi příjemné sledovat jeho statistiky. 52 000 stadion umí udělat pěkné peklo. Velice zajímavý byl nový mladík dne 16.3.2013 v 8:46, jsem přesvědčený že mu udělal obrovskou radost.
-nejzajímavější hráč Vlastimil Knakal LB
FK Zemsta Jediný zástupce vlaječky ze státu Saint-Lucia. Častý účastník turnajů z fóra. Velice malý stadion pouze pro 14 000. Tuto sezonu zapomněl trochu obchodovat. V divizi D si sve v klidu uhraje. Mozna by mel popremyslet, jestli nedrzi nektere hvezdy zbytecne…
-nejzajímavější hráč Samuele Ujfalusi CB
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto Ostřílený manager, který hru miluje. Na kontě má cca 200 pohárových vítězství a stále mu to nestačí. V SP špičce ho nejspíš nikdy neuvidíme ale mám pocit, že své místo si na SP našel a je velmi spokojen.
-nejzajímavější hráč Vladimír Rondzik CM
skupina 6 The Last Mohycan Diskotekový slovenský parťák, sympaťák a pohodový chlap. Kombinace všeho z něj udělala managera, kterého má každý rád. I já mu dnes pustil ligový zápas v divizi A. V době co toto vytvářím je nejvýše ze všech CZ-SK managerů v divizi A. Snad nebude brzo následovat svého bratra
-nejzajímavější hráč Stefan Serpieters CB
FK Raduzza Jediná žena v turnaji a pro mě jediná skutečná kamarádka na soccerprojectu. Moc jí přeju aby jí hra neomrzela. Má velkou výhodu v tom,že díky své skvělé povaze jí má každý rád a dává jí moc důležité rady v hraní. Minule mě malinko zklamala, že vypustila poslední tři kola a úmyslně nepostoupila do vyšší soutěže. Prý to bylo tím, že chtěla pohárek…je vidět, že motivace jí nechybí! Jen tak dál ŽENO
-nejzajímavější hráč Dries Brülls CM
Noldor Jednoznačně můj největší SP kamarád a rádce. Bez něho bych nikdy nedosáhl vítězství v divizi A. Nikdy mu nezapomenu jeho rady a moc si vážím toho, že jsme dali hlavy dohromady. Moc důležité bylo, že jsem ho před lety, kdy jsme oba začli budovat velkokluby porazil v Minci, kde to psychicky neunesl a celý tým rozprodal. Domluvili jsme se tak, že až já jako král umřu, on bude můj nástupce! Zatím to vypadá,že se naše myšlenka vyplní. Moc mu přeju a fandím,stejně tak jako to dělal on mě. Je to jediný tým, který zastupuju v době jeho nepřítomnosti.
-nejzajímavější hráč Pengiran Abdul Rahim CB
1FC Mrakoplaš Pořadatel mého jednoho z nejoblíbenějších turnajů na fóru svou veškerou činnost provádí právě tam. Turnaj pro 64 týmů je úžasný nápad, skutečný pohár je tomu důkazem. Jeho managerské schopnosti silně zaostávají za grafickou stránkou ale co je pro nás důležitější….? Zajímavé je, že snad větší řezník Stratovarius cup nehraje.
-nejzajímavější hráč Clarence Ferla CB
skupina 7 Šutrteam Další účastník SP srazu. Bohužel jsem neměl tolik možností se s ním poznat více osobně. Zažívá teď určitě největší euforii v klubu. Není nic, co by mu stálo v postupu do nejvyšší divize A. Diky tomu ale asi nebude hrat turnaje v plne sile. Každopadne v jeho postupnem budovani tymu je videt velka managerska schopnost. Hlavním ukazatelem úspěchu je tým sladěný ve velice nízké agresivitě.
-nejzajímavější hráč Hattab Genaui RM
FC Crue Olomouc Aktuální účastník nejvyšší divize SP. Bohužel mám pocit, že jeho síla na ostatní nestačí a vrátí se opět do divize B. Je to jediný tým, který mě dokázal porazit v českomoravských soutěžích a to ve finále ligového poháru. Tým velice dobře postavený na podobné agresivitě hráčů okolo 45%...díky tomu slaví úspěchy.
-nejzajímavější hráč Esteban Nicolas Cogliandro GK
Wellweak Můj spolubydlící ze SP srazu. Na pokoji, když jsme odpočívali jsem si projížděl na wifi jeho tým a smál se mu, hlavně jeho logu. Na oplátku mě pak porazil v Perle, kde jsem v žádném případě nechtěl prohrát. Jeho kvality jsou ale spíše v sázkařských dovednostech, kde se mu podařilo dvakrát vyhrát tipovací soutěž Perly. Vzhledem k tomu, že nemá SP naděje, líbí se mi na něm obrovský zápal.
-nejzajímavější hráč Dejan Nađ CF
Baníček Druhý spolubydlící ze SP srazu, který mě když jsem se vrátil v sobotu z diskotéky pozoroval jak spim . Blázen, sluha, šílenec, prostě divnej a přitom skvělej člověk, který ve mě zanechal nejednu vzpomínku na SP sraz. Třeba ze sklípku, když ho museli ostatní manageři vyvést a dovést na ubytovnu. SP miluje, je to vidět z jeho příspěvků na foru. Tým nemá špatný a jeho letoší postup do C bude zasloužený. Na velký skalp stále čeká a možná se i dočká.
-nejzajímavější hráč George Boyd LF
skupina 8 Dynamo Oleksovice Lama,jak se ps2512 na SP přezdívá je zajímavý člověk. V pátek na SP srazu jsme se pokusili spojit síly na tanečním parketu a nevyšlo to. Pak jsme se soustředili každý na svou práci a slavili jsme úspěch…Na socceru dosáhl velkých úspěchů. Mě bohužel stále leží v hlavně jeho obrovská chyba na konci minulé sezony, která mě odsunula až na 5 místo v divizi A V současné chvíli rozprodává a uvidíme, jestli bude schopen vrátít se zpátky na mety nejvyšší.
-nejzajímavější hráč Mossi Ntisezerana CM
FC Letenská šlechta CZ šerif Pupajdi jak se přezdívá tomuto srdce rvoucímu sparťanovi bych chtěl poděkovat, že mě vzal a naplánoval cestu do Velkých Pavlovic. Díky němu pro mě hra neztratila kouzlo i po vítězství divize A. Nikdy nezapomenu jak jsem ho porazil ve finále jubilejní mince a on se mi pak 14 dní ani neozval a já už se bál, že spáchal sebevraždu. Skvělý chlap,pohodový týpek. Víc takových na SP!!! V současné chvíli nevím co se mu honí hlavou, dlouho se neozval…
-nejzajímavější hráč Tomáš '=jedinečný íčko=' Jedinák GK
1.FC Julec Tým založen v roce 2007 se sice hlásí do všech turnajů ale je pouze za sponzora. Stále čeká na nějaký poklad který by mohl najít na Srí Lance, kde má vytvořenu základnu pro centrum mládeže.
FK TRNAVA Účastník spousty turnajů, který umí i poměrně dobře zakousat. Ligu naprosto vypouští a soustředí se na poháry, kde většinou postoupí ze skupiny ale pak je brzy skalpován. Jeden z dobře tipujících managerů Perly.
palo wrote:
Z důvodu působení v nižší soutěži a startovného 50000 tentokrát pozvánky neobdrží DBS,Hernán Crespo,Impossible,jancarik,krup72,Mazzy_,TULEN a xixor.
palo wrote:JAK TO VIDÍ ŠAMPIÓN ?
FC Letenská šlechta CZ šerif Pupajdi jak se přezdívá tomuto srdce rvoucímu sparťanovi bych chtěl poděkovat, že mě vzal a naplánoval cestu do Velkých Pavlovic. -nejzajímavější hráč Tomáš '=jedinečný íčko=' Jedinák GK
palo wrote:
Noldor Jednoznačně můj největší SP kamarád a rádce. Bez něho bych nikdy nedosáhl vítězství v divizi A. Nikdy mu nezapomenu jeho rady a moc si vážím toho, že jsme dali hlavy dohromady. Moc důležité bylo, že jsem ho před lety, kdy jsme oba začli budovat velkokluby porazil v Minci, kde to psychicky neunesl a celý tým rozprodal. Domluvili jsme se tak, že až já jako král umřu, on bude můj nástupce! Zatím to vypadá,že se naše myšlenka vyplní. Moc mu přeju a fandím,stejně tak jako to dělal on mě. Je to jediný tým, který zastupuju v době jeho nepřítomnosti.
-nejzajímavější hráč Pengiran Abdul Rahim CB
Díky za pochvalu, ale musím ešte raz (tentokrát aj verejne) napísať, že prvý hlavný dôvod môjho rozpredaju tímu bol odchod môjho CMka po nepredĺžení zmluvy, druhý prehra v superfinále Bubnu a až tretí prehra s Gradym v osemfinále Mince a prehre v SP pohári. A cez všetky dôvody sa prelínal fakt, že som na to sral pár sezón a pri pohľade na tím Damned som nemal chuť, čo bolo vlastne to najhoršie...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Milko wrote:Šláger-nešláger, zase dostanem od Hippa na prdel...
Tak Milko si to predpovedal...áčkarov síce bije hlava-nehlava, na mňa našťastie nevyzrel ani v 4. vzájomnom zápase a upravil som tak bilanciu na 3 výhry a 1 remízu.
Noldor2 - 1The Last Mohycan(142-138)
Výkony síce nie sú nijak oslňujúce na šláger kola, ale čo by človek čakal od piatkového zápasu, kde jeden hral s agre 75% a druhý s béčkom, keďže áčko mal po lige v prdeli?
V každom prípade, za skvele zvládnutie čistej hry s agre 100% pri 95%-nom rozhodcovi súperovi mieri odo mňa uznanie!
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)