Moderator: Czech Moderators
já se přiznám, já to nebylpupajdi13 wrote:hihi...už tam mám jeden záporňák
Nevim proč jsem teda hned myslel na tebe..ps2512 wrote:já se přiznám, já to nebylpupajdi13 wrote:hihi...už tam mám jeden záporňák
Myslím, že to je aj dôvod, prečo to príde Mazzymu (a nielen jemu) neprehľadné. 5 farebných obrázkov vždy pod sebou, v každom iný font písma, iná veľkosť, farba,... Keby bol vždy obrázok s menom tímu (ako aj je) a pod ním 1-2-3 riadky obyčajným písmom o danom tíme či manažérovi, dostalo by to asi o dosť lepší rozmer.palo wrote: Jenom mi z minulých představovaček chybí,jak pupajdi o každém něco málo napsal,na to jsem se pokaždé těšil,protože v tom nemá konkurenci.
Určitě ne, naopak,... přítele poznáš právě tak,že ti umí říct pravdu z obou stran.Mazzy wrote:................
Sa ti nečudujem, že sa ti to páči, keď oproti tebe je tá lamaRaduuza wrote:tak takhle je to luxusní
Já tam vidim filmHippopotamus wrote:Sa ti nečudujem, že sa ti to páči, keď oproti tebe je tá lamaRaduuza wrote:tak takhle je to luxusní
Určitě ne, naopak,... přítele poznáš právě tak,že ti umí říct pravdu z obou stran.pupajdi13 wrote:Mazzy wrote:................