nerýpej...ps2512 wrote:Slib mi Palo, že se nepodíváš na dnešní hokejový výsledek Zlína

sleduju to na onlinech
Moderator: Czech Moderators
nerýpej...ps2512 wrote:Slib mi Palo, že se nepodíváš na dnešní hokejový výsledek Zlína
ještě nedohráli , zatím maj odehranej první gem a ten se Zlínu nepovedl a dostali kanáraps2512 wrote:Slib mi Palo, že se nepodíváš na dnešní hokejový výsledek Zlína
pupajdi13 wrote:ještě nedohráli , zatím maj odehranej první gem a ten se Zlínu nepovedl a dostali kanáraps2512 wrote:Slib mi Palo, že se nepodíváš na dnešní hokejový výsledek Zlína![]()
tomkycz wrote:já chápu ty co začali fandit spartě, byla dlouhá léta v novodové fotbalové historii "nejlepší" klub a není nic jednoduššího dát se na stranu vítězů a pak frajeřit.
tomkycz wrote:Od té doby co hrajeme kulový to tolik neprožívám a raději fandím Plzni, klidně i Liberci, jde mi hlavně o to, aby ostrouhala sparta.
ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha (aby to bylo pro slavistu srozumitelnejsitomkycz wrote:Já se vždy stavěl na stranu slabších
tak nak, ale nebudu ti osvetlovat rodinnou spartanskou strukturu, protoze mi to prijde hloupe a hlavne pod uroven jmena Sparty.tomkycz wrote:já chápu ty co začali fandit spartě, byla dlouhá léta v novodové fotbalové historii "nejlepší" klub a není nic jednoduššího dát se na stranu vítězů a pak frajeřit. Kolik je ti frenkie, něco přes 20 ? Takže si začal fotbal sledovat v devadesátých letech, sparta měla v lize jasnou převahu a šnůru "cinklých" titulů tak proč se nepřidat k jejich příznivcům co, proč si nezvednou ego že budu taky sparťan.