Tlachárna

Moderator: Czech Moderators

palo
Member of the Soccer Project Association

Re: Tlachárna

Post by palo »

ps2512 wrote:Slib mi Palo, že se nepodíváš na dnešní hokejový výsledek Zlína 8)
nerýpej... :wink:
sleduju to na onlinech
Image
Hadis

Post by Hadis »

Já chtěl reagovat na Tomkyho, ale pak jsem to smázl, jen by mě pak napadl, že bla, bla, bla....

tak jsem držel hubu.

Přímák se dal pískat, ale dle opakovačky být neměl. To je fakt. Druhý fakt je ten, že Gecov do toho šel jako prase, navíc před vápnem....Co se týče toho panáka v tom fialovým, zkušenej gólman by to chytl....

V pralese se říká, že když postavíš do brány popelnici, chytí toho víc než gólman.... Toto rčení by platilo i na slávistu....

Fotbal stál za hovno, fanoušci super, ale jen první půlku, druhou se projevili zase bezmozci, nejdřív ze strany Sparty, pak i z domácí strany a na konci tomu nasadili korunu :roll:

Co se týče utkání v Jihlavě, to ukončení nebylo na konci zápasu, Frenkie, ale v poločase.
Původně jsem se domníval, že šlo pouze o předběžně ukončený poločas, ale dnes v kabině rozhodčích jsem to probíral s delegátem, který je zároveň gestor KR v našem kraji a ten mi sdělil, že se v 1. poločase ošetřovalo, tudíž musel nastavit minimálně dvě minuty a on to ukončil 4 sekundy před 45. minutou ! V době, kdy by běžel domácí sám na gólmana.
to je zářez jako prase, přímák, co zapískal rozhodčí v debry, to je slabej odvar tohoto průseru........

Tak jsem se tedy taky vyjádřil. :wink:
Btw. Azore, za podzimní sezónu mám těch fotbalů tolik, co ty za jednu sezónu dohromady !
AC Had Bozak

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ještě nedohráli , zatím maj odehranej první gem a ten se Zlínu nepovedl a dostali kanára :!: 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
ps2512

Post by ps2512 »

pupajdi13 wrote:
ještě nedohráli , zatím maj odehranej první gem a ten se Zlínu nepovedl a dostali kanára :!: 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
acskncl

Post by acskncl »

Byla to bida s nouzi :roll: :roll: ale nakonec se je uchodit podarilo. Snad jen ty strelci dokazali rozveselit :mrgreen: Pokud nenastane nejakym zazrakem herni obrat, tak budem radi kdyz do konce podzimu jeste dva zapasy vyhrajem, cekaji nas uz jen souperi co to trochu kopat umeji :D
Na ceste do propadliste dejin.
tomkycz

Post by tomkycz »

hadis - napiš, co chceš. Já a někoho napadnout :roll: Od té doby co hrajeme kulový to tolik neprožívám a raději fandím Plzni, klidně i Liberci, jde mi hlavně o to, aby ostrouhala sparta. Ale pravda je, že když se pomůže spartě, je vše v pořádku, slávisti jsou ubulenci atd. Když se pískne proti spartě, je za vším Berbr, Paclík, Plzeň a krokodýlí slzy. Nejvíc tady bulí frenkie tak ať si to jednou užije... Doufám, že tu brzy bude bulet on, přeju mu to !!! Já jsem prostě přesvědčen o tom, že trestňák být neměl, gól to byl pěknej, gólman je mladej a nezkušenej tak na toho se zlobit nemůžu. Jak chytal předtím mazák Černý jsme viděli... a Kisel je bojovník a srdcař a hraje pro tým, a to byl ikdyž hrál ve Spartě a i tehdy jsem říkal, že je to jeden z mála "slušných" sparťanů a ani jednou souboj nedohrál, ikdyž z prvu to vždy vypadalo že chce sprasit, vždy se včas stáhl. Karty to být mohly, nemusely, byly, ok. Na výsledku zápasu už by to stejně nic nezměnilo. Měli jsme na lepší výsledek, nevyšlo to, vám, těm slušným sparťanům, gratuluji k výhře. Myslím, že to bylo jedno z těch férově odehraných derby ( až teda na fans )... Snad už se konečně herně zvedneme...

azore, ty velkej fanoušku, já se za to, že na fotbal čumím u televize nestydím ( a to už musí být abych si pustil zápas GL ). Mít peníze a čas na to, abych jezdil na všechny zápasy, tak to stejně dělat nebudu. Český fotbal je pro mě hodně na dně mého žebříčku priorit, raději čas věnuji rodině nebo sobě. Jet 70 km na fotbal a 70 km zpět, koukat se na tu bídu, tak to ne. Až ten fotbal bude za něco stát, fanoušci budou fanoušci a né bezmozci, tak si doufám na nějaký zápas čas najdu, když už jsem dal kluka na fotbal, tak bych ho rád na nějaký zápas vzal. A nemusí to být zrovna na Valencii 8)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

To je vsem jasne, ze fanousci podradneho klubu jako slavyje kdyz se nedari tak fandi radsi tem co konkurujou Sparticce, protoze ve skutecnosti to nejsou zadni fanousci ale jen ubozi antifanousci jedineho ceskeho giganta - Letenske Slechty.
Sparta proti vsem, tak to je a bude.
I kdyby byla Sparta posledni byla by pro me jedinej klub, proc? protoze my jsme Sparta a vy nejste nic!
btw . vase nejvetsi sance byla po otocenym rohu, dat z toho gola tak drzis pysk a nic neresis.
Rozhodci nepiskal nic extra, ale na obe strany a rozhodne zapas nijak neovlivnil, proste jen klasicky slavisticky buleni.
doufam ze sestoupite, aby si se mohl naplno venovat ty svy plzni, nebo komu se bude zrovna darit, ze...
cirkus eden
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
frankie_doparoma

Btw. pristi kolo pro tebe muze dopadnout jenom dobre, hold vyhoda radobyfandu :p
tomkycz

Post by tomkycz »

jistě pokud by ligu vedla slavia a někdo jí o titul mohl připravit tak bys tomu týmu nefandil ? seš pokrytec a trhni si :wink:
frankie_doparoma

Fandil, jasne ze jo. jen ne slavyje a banik
ale furt by to jen znamenalo ze souboj 16 gladiatoru dopadl tak ze ten v rudem dresu skoncil mrtvej
tobe je jedno ze je ten v sesivanym dresu mrtvej, tobe jde hlavne o to aby nekdo zabil toho v rudym dresu
to je ten rozdil, ale to nemuzes pochopit, nepatris mezi vyvolene :p
Hadis

Post by Hadis »

Tomky, s Tebou by se dalo normálně diskutovat, tak jak jsi napsal, nám normálním fandům...., ale to by musela být splněna jedna základní podmínka - abys tolik nenáviděl Spartu.

Vše proti Spartě je dobře, i když je to špatně. Jak jsem psal ohledně ukončení poločasu v Jihlavě, to bylo pro Plzeň, ovlivnění výsledku jako prase, a k tomu nikdo neřekne ani půl slova, ani místní sparťani tady "neonanují" nad tímto zážerem........

Jsou diskuze a diskuze a s Tebou ta normální diskuze ohledně naší kapr ligy prostě není možná, aspoň z mého hlediska.

I když si Tvoje názory rád přečtu, vždy vyvolají moji reakci :-)
AC Had Bozak

tomkycz

Post by tomkycz »

vyvolené ? já chápu ty co začali fandit spartě, byla dlouhá léta v novodové fotbalové historii "nejlepší" klub a není nic jednoduššího dát se na stranu vítězů a pak frajeřit. Kolik je ti frenkie, něco přes 20 ? Takže si začal fotbal sledovat v devadesátých letech, sparta měla v lize jasnou převahu a šnůru "cinklých" titulů tak proč se nepřidat k jejich příznivcům co, proč si nezvednou ego že budu taky sparťan. Já se vždy stavěl na stranu slabších, takže proto asi u mě padla volba na slavii a jsem za to rád. Nikdo z rodiny mě neovlivnil, brácha sparťan, táta duklák, druhej brácha byl moc mladej takže neměl tucha ale měl dost rozumu aby se dobře rozhodl 8) Slavia je a bude pro mě klub č. 1, ale z historie se věčně žít nedá. Slavii fandím pořád a věřím, že bude zase dobře. Každý tým i v evropě prochází krizemi takže nic nového. Jen holt nejsem takovej mega fanoušek abych pro fotbal vraždil, je to jen hra, klub nevlastním, fotbal jsem nehrál takže fandím s nadhledem a nemám potřebu u toho všechny ostatní urážet. Vysmívat se, to jo, to mě baví 8)

hadis - já to neviděl, ale jestli to tak je a když to říkáte tak je, ten rozhodčí už by si neměl zapískat. Nemám rád spartu i pro její dřívější ovlivňování výsledků, to, že se jí nic nedokázalo, mě nezajímá. Takovejch, komu se nic nedokázalo jsou mraky, ale neznamená to nevinu. Těch cinklejch titulů bylo a to vám nevadilo a všichni byli ubulenci. Teď ale bulíte vy nad Plzní. Já přeju Plzni, hrají pěknej fotbal, Vrba je sympaťák, ale jestli jí někdo takto úmyslně pomáhá, tak mě to sere. Takovej titul ( žádný ještě nemá ) nemá potom žádnou váhu. Jenže na svazu je to korupce sama tak jak asi může vypadat náš fotbal. Já hlavu do písku nedávám a tuším, že něco není v pořádku. Ale co s tím, když i šéf fotbalu nemá čisté svědomí a každý tam asi na někoho něco ví...

a vůbec, pojďme se bavit o hokeji. Nevíte, kdo vede tabulku ? 8)
ps2512

Post by ps2512 »

Znojmo? to nasi ne to hraje EBEL...takže netuším....ale za poslední zápas mě Slávisti ve Fantazy udělali dost bodů 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hadis

Post by Hadis »

KOmetka teď bohužel prohrála, ale jinak si myslím hraje dobře, viděl jsem vlastně jen třetinu, tu poslední, se Zlínem a to byl super hokej.
Jinak Slávie v hokeji se mi líbí, i když jí nefandím, Růža tomu dává správný směr se vším všudy.
Stejně ale letos vyhraje Sparta :D
AC Had Bozak

frankie_doparoma

jsem psal ze to nepochopis, jen si seres do huby. a ano, pro vyvolene :p
tomkycz wrote:já chápu ty co začali fandit spartě, byla dlouhá léta v novodové fotbalové historii "nejlepší" klub a není nic jednoduššího dát se na stranu vítězů a pak frajeřit.
tomkycz wrote:Od té doby co hrajeme kulový to tolik neprožívám a raději fandím Plzni, klidně i Liberci, jde mi hlavně o to, aby ostrouhala sparta.
tomkycz wrote:Já se vždy stavěl na stranu slabších
ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha (aby to bylo pro slavistu srozumitelnejsi :mrgreen: )

tomkycz wrote:já chápu ty co začali fandit spartě, byla dlouhá léta v novodové fotbalové historii "nejlepší" klub a není nic jednoduššího dát se na stranu vítězů a pak frajeřit. Kolik je ti frenkie, něco přes 20 ? Takže si začal fotbal sledovat v devadesátých letech, sparta měla v lize jasnou převahu a šnůru "cinklých" titulů tak proč se nepřidat k jejich příznivcům co, proč si nezvednou ego že budu taky sparťan.
tak nak, ale nebudu ti osvetlovat rodinnou spartanskou strukturu, protoze mi to prijde hloupe a hlavne pod uroven jmena Sparty.
Spartanem se clovek nemuze stat, to se musis narodit.
Pravy spartani jsou teda jen ti co zacli fandit v 70 letech, protoze v tyhle desetiletce, jako jediny, nezvedla nad hlavu pohar pro mistry a navic sestoupila z prvni ligy? vazne? to je dobrej shit :mrgreen: (neco jako minule kdyz si o Sparticce napsal ze je "penezmi umele stvorenej klub" a pritom ten sesivanej cirkus vlastni typek co si nakrad ze statniho a jeho prachy kdyz ji zachranil pred krachem ti nevadej)

k tem tvejm cinklejm titulum, jen tolik, za zaroven vyzdvihujes aktualne liberec a plzen
liberec kterej byl usvedcenej a potrestanej z korupce
a plzen, pro niz maka korupcnik myslivecek a je nepopiratelne napojena na berbr kliku
:mrgreen: :mrgreen: (ale je mi jasne za sparta je ta nejhorsi, je tak spatna ze na ni ani nikdo nemuze)

ja nemam problem s normalnimi slavisty (i kdyz samo o sobe je to dost nenormalni slovni spojeni :p ), ale problem je ze vetsina z nich jsou jen ubozi anntispartani (jako ty) a nedokazou si to ani priznat (jako ty)

slavisticke slzy po derby...... k nezaplaceni 8)

ps. jestlio ty fandis s nadhledem tak ja jsem asi krestanskej misionar, vole....
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”