Soupeřova zašlá sláva a veledůležitý zápas o simulaci později nás přiměly poslat na plac silně kombinovanou sestavu. Soupeř na nás poslal Wayne Gretzkého a to bylo málo a tak si připisujeme první 3 body do turnajové tabulky.

Moderator: Czech Moderators
...hádam sa na nás šetríškopeckar wrote:ŇOUMÍCI - FC MARLBORO MZ. 2:0 (121:99)
Soupeřova zašlá sláva a veledůležitý zápas o simulaci později nás přiměly poslat na plac silně kombinovanou sestavu. Soupeř na nás poslal Wayne Gretzkého a to bylo málo a tak si připisujeme první 3 body do turnajové tabulky.
Sestava už nastavena a tak se nechme překvapit.Milko wrote:...hádam sa na nás šetríškopeckar wrote:ŇOUMÍCI - FC MARLBORO MZ. 2:0 (121:99)
Soupeřova zašlá sláva a veledůležitý zápas o simulaci později nás přiměly poslat na plac silně kombinovanou sestavu. Soupeř na nás poslal Wayne Gretzkého a to bylo málo a tak si připisujeme první 3 body do turnajové tabulky.![]()
A jak to dopadlo?kopeckar wrote:IKJAM Team - ŇOUMÍCI. 0:3 (111:138)
Dvě vyloučení a jedno zranění na straně domácích udělalo že zápasu formalitu a naši GK drží už 180 minut čisté konto. Bude to platit i po pátečním duelu s koster boys?
To ten môj blbý gólman v strede pola posral, myslel som, že ešte z neho vychovám záložníka, ale je to marnépupajdi13 wrote: Dneska jsme tvrdě narazili,ale uhájili jsem "nedostat 10" jak tam skandovali rozehřátí seveřani na Jižní tribuně.
tak když jsi mi hned po zahajovacím hvizdu "uštknul" moje skvělý CMko, tak se není čemu divitHadis wrote:Tak jsem si Raduzku znova podal a držíme šance na postup
pošli ho za trest ke mně...Hippopotamus wrote:To ten môj blbý gólman v strede pola posral, myslel som, že ešte z neho vychovám záložníka, ale je to marnépupajdi13 wrote: Dneska jsme tvrdě narazili,ale uhájili jsem "nedostat 10" jak tam skandovali rozehřátí seveřani na Jižní tribuně.
Aby necvakli mne, ak ma v pondelok porazíkopeckar wrote: Zatím prima představení a oliwkovi v jedničce už cvakají zuby S.O.S.
nemáš ho tam stavětRaduuza wrote:tak když jsi mi hned po zahajovacím hvizdu "uštknul" moje skvělý CMko, tak se není čemu divitHadis wrote:Tak jsem si Raduzku znova podal a držíme šance na postup![]()
Víš co máš dělat abychom si spolu zahráli, tak se čiň.Hippopotamus wrote:Aby necvakli mne, ak ma v pondelok porazíkopeckar wrote: Zatím prima představení a oliwkovi v jedničce už cvakají zuby S.O.S.
Proč by?kopeckar wrote:A jak to dopadlo?kopeckar wrote:IKJAM Team - ŇOUMÍCI. 0:3 (111:138)
Dvě vyloučení a jedno zranění na straně domácích udělalo že zápasu formalitu a naši GK drží už 180 minut čisté konto. Bude to platit i po pátečním duelu s koster boys?
Wellweak - ŇOUMÍCI. 0:1 (135:146)
Ani koster nám nedokázal vstřelit gól. Zatím prima představení a oliwkovi v jedničce už cvakají zuby S.O.S.