Ty vole, Hippo ti to dojebal na plnej čiare - nenastavil agresivituHadis wrote:Mě čeká ve čtvrtek boj o postup, jsem zvědav, jak se s tím Andrew a Hippo poperou
Dnes jsme zápas vypouštěli

Moderator: Czech Moderators
Ty vole, Hippo ti to dojebal na plnej čiare - nenastavil agresivituHadis wrote:Mě čeká ve čtvrtek boj o postup, jsem zvědav, jak se s tím Andrew a Hippo poperou
Dnes jsme zápas vypouštěli
hmm, paráda, 3,5 měsíce po srazu opět vidím narážku na sklípekpupajdi13 wrote:... I tady jsme se ocitli před zítřejším posledním kolem a i tady jsou karty jasně dávno rozdané.
Opět bez překvapení si dál z prvního místa kráčí pán z "kopečku" v patách s opatrovníkem opilého Azora ,čili s Kosťou
Z toho si nic nedělej, prostě byl Andwer lepšíHippopotamus wrote: Ty vole, Hippo ti to dojebal na plnej čiare - nenastavil agresivituTo sa mi stalo už druhýkrát v tejto sezóne, niečo so mnou je... A aby bol ten deň úplne krásny, tak vo svojom finále o 14:00 som tú agresivitu nastavil až moc a šel jsem taky do kytek po 2 redkách...
Azore na to existuje jeden zaručený recept - aby se na ostudu zapomělo,musíš udělat ještě větší ostudu (mám to odzkoušenéAzor wrote: hmm, paráda, 3,5 měsíce po srazu opět vidím narážku na sklípekTož jsem smířen s tím, že tu nějaká narážka bude něco i o Vánocích, Silvestru (to tu bude nejmíň 10 varování ať to nepřeženu jak ve sklípku
) Velikonocích a i před V. SP srazem ve VP
![]()
No, ale to abych si naplánoval hned na pátek, bo si chci pamatovat sklípek po celou dobu, co tam budupalo wrote:Azore na to existuje jeden zaručený recept - aby se na ostudu zapomělo,musíš udělat ještě větší ostudu (mám to odzkoušenéAzor wrote: hmm, paráda, 3,5 měsíce po srazu opět vidím narážku na sklípekTož jsem smířen s tím, že tu nějaká narážka bude něco i o Vánocích, Silvestru (to tu bude nejmíň 10 varování ať to nepřeženu jak ve sklípku
) Velikonocích a i před V. SP srazem ve VP
![]()
)
Takže vzhůru do dalšího srazu !!!