Tlachárna

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Tlachárna

Post by tomkycz »

frenkie - konečně dobrej podpis, doufám, žes to dal přečíst ségře :wink:
Ataner

Post by Ataner »

frankie_doparoma wrote:.. stalo by mu za to aby si mu pak nadaval do curaku a psal mu ze ho nezajimas?
To netušim můžeš se ho zeptat..když už tak vehementně diskutujete o tom zda jsem tě náhodou neřešil v topicu Déčka.. 8)
JPD - B.3
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

sesivanybratr: doufam ze ty si predlozil pracovnimu psychologovi tvoje heslo z avataru....
Last edited by frankie_doparoma on Tue Oct 15, 2013 7:07 pm, edited 1 time in total.
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
frankie_doparoma

Ataner wrote:
frankie_doparoma wrote:.. stalo by mu za to aby si mu pak nadaval do curaku a psal mu ze ho nezajimas?
To netušim můžeš se ho zeptat..když už tak vehementně diskutujete o tom zda jsem tě náhodou neřešil v topicu Déčka.. 8)
preco si vzdycky vyberes z ty zpravy jednu vetu?
vehementni diskuze spocivala v tom ze mi prisla zprava na sp s nazved topic Decko a s textem "zamestnas me taky? :D"

mozna kdyby sis sundal ty cerny brejle, cetl by si cely zpravy....pomohlo by to fsem
Ataner

Post by Ataner »

frankie_doparoma wrote:
Ataner wrote:
preco si vzdycky vyberes z ty zpravy jednu vetu?
vehementni diskuze spocivala v tom ze mi prisla zprava na sp s nazved topic Decko a s textem "zamestnas me taky? :D"

mozna kdyby sis sundal ty cerny brejle, cetl by si cely zpravy....pomohlo by to fsem
tak běž řešit ostatní místa když pro mě jsi ho už našel..tím tuhle trapárnu končim..
JPD - B.3
frankie_doparoma

ne, ty sis ho nasel, ja jsem ti nic nenabizel prece
zakoncil si ty stylove;)
tomkycz

Post by tomkycz »

frankie_doparoma wrote:sesivanybratr: doufam ze ty si predlozil pracovnimu psychologovi tvoje heslo z avataru....
je to jejich album, já ten název nevymyslel... :wink:
frankie_doparoma

ja to heslo taky nevymyslel
tomkycz

Post by tomkycz »

frankie_doparoma wrote:ja to heslo taky nevymyslel
aha, tak to jsem tě přecenil 8)

jinak koukám, že jediný nepostupující do baráže o MS vzešel z naší skupiny, Dánové...
Azor

Post by Azor »

Tak dnes jsem po 3 týdnech navštívil opět Bazaly a čekal jsem že Znojmo přejedeme jak nic. Prvních 20.min tomu i nasvědčoval, měli jsme tam i tutovku, tu jsme však neproměnili a od 20. min až do 89.min. byla hra Baníku děsná :roll: Sice jsme měli další tutovku na začátku 2.půle, ale Znojmo dalo gól a mělo i brejky. Po vyrovnání to konečně byl zase Baník, ještě jednu tutovku jsme stihli do konce, nicméně čas byl neúprosný a tak je z toho jen bod.
P.S. Škoda že na Bazaly nepřijel i PéeŠko, bo sektor hosí byl úplně prázdný, takže by tam byl PéeŠko případně zcela sám, to by možná byl i tv :mrgreen:
kopeckar

Post by kopeckar »

Azor wrote:Tak dnes jsem po 3 týdnech navštívil opět Bazaly a čekal jsem že Znojmo přejedeme jak nic. Prvních 20.min tomu i nasvědčoval, měli jsme tam i tutovku, tu jsme však neproměnili a od 20. min až do 89.min. byla hra Baníku děsná :roll: Sice jsme měli další tutovku na začátku 2.půle, ale Znojmo dalo gól a mělo i brejky. Po vyrovnání to konečně byl zase Baník, ještě jednu tutovku jsme stihli do konce, nicméně čas byl neúprosný a tak je z toho jen bod.
P.S. Škoda že na Bazaly nepřijel i PéeŠko, bo sektor hosí byl úplně prázdný, takže by tam byl PéeŠko případně zcela sám, to by možná byl i tv :mrgreen:
Péesko není Znojmák. Znojmák su já. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Azor

Post by Azor »

kopeckar wrote:
Azor wrote:Tak dnes jsem po 3 týdnech navštívil opět Bazaly a čekal jsem že Znojmo přejedeme jak nic. Prvních 20.min tomu i nasvědčoval, měli jsme tam i tutovku, tu jsme však neproměnili a od 20. min až do 89.min. byla hra Baníku děsná :roll: Sice jsme měli další tutovku na začátku 2.půle, ale Znojmo dalo gól a mělo i brejky. Po vyrovnání to konečně byl zase Baník, ještě jednu tutovku jsme stihli do konce, nicméně čas byl neúprosný a tak je z toho jen bod.
Péesko není Znojmák. Znojmák su já. :mrgreen:
Tak bys tam byl ty v tv jako jedinný fanoušek Znojma. Škoda no, možná ses připravil o svoji chvilku slávy :mrgreen:
kopeckar

Post by kopeckar »

Azor wrote:
kopeckar wrote:Péesko není Znojmák. Znojmák su já. :mrgreen:
Tak bys tam byl ty v tv jako jedinný fanoušek Znojma. Škoda no, možná ses připravil o svoji chvilku slávy :mrgreen:
Nerad se skrývám před lovci autogramů. To bych pak už nemohl ani na ulici. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Azor

Post by Azor »

HA! :mrgreen:

Image
Raduuza