Noldor - ŇOUMÍCI 2:1
výkony 141:136,agr.75:80,ČK 0:2

Hippo hrál ráno pohár s Remedym a ještě dokázal porazit oliwu ve skupinovém finále Bubnu a tu v semifinále kopečka.100%ní rozhodčí je vždycky loterie ale Hippo z toho tentokrát těžil...

Moderator: Czech Moderators
No jo no, byl moc úzkostlivej ten čípek. Vědět to, tak to osolím 100/100. Víc by mi jich asi nevyrazil.palo wrote:sobota 19.10.2013 14:00 - Tirion (34000) , rozhodčí 100%
Noldor - ŇOUMÍCI 2:1
výkony 141:136,agr.75:80,ČK 0:2
-----
Hippo hrál ráno pohár s Remedym a ještě dokázal porazit oliwu ve skupinovém finále Bubnu a tu v semifinále kopečka.100%ní rozhodčí je vždycky loterie ale Hippo z toho tentokrát těžil...
Aspoň nějaká radost na tom světě.palo wrote:Semifinálovou sestavu ovládl kopeček (Hippův odhad byl naprosto přesný),finále si ale tentokrát ještě nezahraje...
Ale to moje CB v strede aj tak žiari najviackopeckar wrote:Aspoň nějaká radost na tom světě.palo wrote:Semifinálovou sestavu ovládl kopeček (Hippův odhad byl naprosto přesný),finále si ale tentokrát ještě nezahraje...
Kamaráde, moje éra už je dávno fuč, takže si myslím,že tvé obavy jsou zbytečné...ale každopádně vyhrát zkusím a chci.Hippopotamus wrote:Pôvodne som mal agre nastavenú na 100%, reku, nemám čo stratiť. Nakoniec som dal "len" 75 s tým, že možno Kopeček prestrelí. A ako vidím, síce neprestrelil (resp. nie viac ako ja), avšak rozhodca ho zjavne nemal moc v láske, za čo mu ďakujemSom si vedomý, že môj postup do finále bola náhoda a myslím, že Mccgrady mi to dá vo finále pocítiť...
EDIT: Tú agresivitu som upravil na poslednú chvíľu po tom, čo som si uvedomil, že je zapnutá domáca výhoda, tak reku, nejakú nádej mám aj bez max. agresivity.
A teraz mi poraďte, ako poraziť Mccgradyho u neho, keď je tá blbá VDP zapnutá
EDIT2: Keď sa pozerám na výkony hráčov v oboch semifinále, som rád za to moje CBčko, inak by zostava kola vyzerala v tom jednotvárne bielo-modrom poli strašne(ak sa teda zostava kola robí aj v týchto záverečných kolách)
Moje řeč, zase mě sere o něco víc to prohraným semifinále. Ještěže jsem si dnes spravil chuť s tebou v Minci.oliwapol wrote:Tak to je krutý představení finalistů
Tak tohle mě dostalo do kolen !!!!!!!!!!!! Dokonce jsem to i manželce ukázal (jen se ptala proč trhač kytek...haha)Hippopotamus wrote:Do prdele, Palo, ty si neskutočný![]()
![]()
![]()
A pozerám, že svaly mám väčšie (a chlpy), ale zase tie skúsenosti sú na opačnej strane. V každom prípade, príďte sa pozrieť, vstup do VIP zóny pre manažérov z fóra zadarmo
Tak to by mě zajímalo jak jsi jí to vysvětlil...Mccgrady wrote:Tak tohle mě dostalo do kolen !!!!!!!!!!!! Dokonce jsem to i manželce ukázal (jen se ptala proč trhač kytek...haha)Hippopotamus wrote:Do prdele, Palo, ty si neskutočný![]()
![]()
![]()
A pozerám, že svaly mám väčšie (a chlpy), ale zase tie skúsenosti sú na opačnej strane. V každom prípade, príďte sa pozrieť, vstup do VIP zóny pre manažérov z fóra zadarmo
-PERFEKTNÍ
Díky, tohle mě na socceru pořád drží....!!!